196

Бай Димо

преди 12 години

Амстердам ми приличаше на Абу Даби - навсякъде чалмосани, пълно с арабски ресторанти, мирише на дюнер и ориент. Жал ми е за тях - загубиха си държавата. Щото преди 30-40 години почнаха да внасят евтина работна ръка от ислямските страни с идеята, че: те ще поработят за нас няколко години и ще си тръгнат. Да, но Хасан води жена си, раждат им се 10 деца, идва брадчеда Мюмюн, и той има 10 деца и брат му на Мюмюн още 10. Сега холандците изреваха и понеже ние сме слаби си го изкарват на нас.

195

Wilders is a fag

преди 12 години

Kak puk ne se nameri nqkoi haker ot izto4na Evropa da im uni6toji saitovete na Wilders i na negovata rasistka partiq???

194

до 239

преди 12 години

"нали в ес всички сме равни (уж)"Ти на просия ли го удари? Бачкай яко, направи България да стане като Холандия и тогава ще сме равни!

193

da

преди 12 години

Да тъпанарино,защото плащам като *** данъци,осигуровки,.винетки,сметки,.бачкам като ***,.и получавам НИКАКВО ОБРАЗОВАНИЕ ЗА ДЪЩЕРЯ МИ,НИКАКВО ЗДРАВЕОПАЗВАНЕ,НИКАКВИ УЛИЦИ,.НИЩО!!!ЗА ВСЯКО НОРМАЛНО НЕЩО НА ВСЯКЪДЕ ДРУГАДЕ ПО СВЕТА ТУКА СЕ СИПЯТ ПОХВАЛИ!!!ЗА НОРМАЛНО СЕ ПРИЕМА ДА СЕ КРАДЕ БЕЗОЧЛИВО(НАЙ-ПРЕСНИЯТ ПРИМЕР Е С ТАЗ ОТ НЗОК,КОЯТО НЕ МОЖА ДА СКРИЕ ЕДНИ 12000ЛВ,А ОТКРАДАЛА МИЛИОНИ) и т.н!!И вечно и винаги някой нещо строи от 68 години насам,.и вечно и винаги пари няма!

192

Анонимен

преди 12 години

Ако някой може да им го хакне сайта , аз за съжаление не мога , но си мисля ,че ако един милион българи всеки ден им пращаме по едно възмущение може и да им прегрее крушката.

191

tuzemec

преди 12 години

...KATO VE4E NE IM STISKA DA SA SRE6TU MUSULMANITE-- ZA6TOTO 6TE GI "ZAPALQT"....,PREBIQT....4E I PO LO6O SE E SLU4VALO...NA UMRQLO KU4E NOJ VADQT---6TOT PAK SA OBRAZCOVI GRAJDANI...NQMAT PRESTAPNOST...PIYANICI I JONKI VSQKAKVI---NE STIMULIRAT NARKOTRAFICA,PROSTITUCIQTA...---NE PO4ELQT VAOB6TE OT TOZI ROD DEYNOSTI...---TO BIVA NAGLOST....AM TQHNOTO NE SE TARPI

190

da

преди 12 години

Браво,поне са откровени расисти,по-добре отколкото Българите,които мразят всичко и всеки,.но си го изкарават на ***,щото са лесна плячка,.едиственото кофти е,че аз съм все още съм тук,и имам отвратителният знак ''БГ'' в паспорта!!!!!!!!!УЖАСТ!!!!!!!

189

Анонимен

преди 12 години

Крадем РАБОТНИ МЕСТА!!!! нали в ес всички сме равни (уж). англичани и французи що не им крадат работните места?! нима ще ми кажат че холандците ще се хванат сами да си чистят тоалетните или карат такситата?! но е лесно да викаш против малцинството а да лижеш *** на големите сили.

188

229 до 235

преди 12 години

Не става въпрос за "шубе", а за нежелание и безсмислие да си рискуват ценния живот за някави балкански диваци. И то от най-високо ниво (казали са им да стоят настрана). И са много прави. Ти също не би си рискувал живота за опазване на дивите свинчета на остров Тамбукту, примерно, нали?

187

до 229

преди 12 години

като нищо чудно да ги е било шубе що търсят на майка си в тая работамироопазващите части е работа за мъже не е за ***

186

миро

преди 12 години

в амстердам не съм бил,обаче ако попаднете в бреда все едно сте в най гадния ориенталски град,малкото холандци вечер след 6-7 часа се заключват вкъщи и най смелата им постъпка е да погледнат страхливо от прозорецана улиците е пълно с всякаква ***, а най доброто нещо което можах да направя е да отпътувам за мюнстер в германия

185

диагноза

преди 12 години

ХЕЕРТ ВИЛДЕРС e *** и ГЕЙ

184

анонимен

преди 12 години

Къде са нашете хакери, да им го хакнат на дрогираните холандсски ***.и?!

183

Анонимен

преди 12 години

Изобщо не съм очаквал друго. Но нашите магазини са пълни с холандски боклучави храни и трябва да се обяви бойкот. Бъдете хора с достойнство, не купувайте.

182

44

преди 12 години

Тоя, че е *** е ясно. Но и ние не сме на достатъчно твърда позиция, ако лятото хваната няколко от Ди Джейчетата им с наркотици и ги осъдят, много бързо ще спрат да се правят на велики. И ще почнат да реват, че правосъдието ни важи само за чужденци, но тогава няма да имат аргументи при положение, че и те явно налагат двойни стандарти!

181

до 219

преди 12 години

"едни глезени мамини синчета и дрогирани гейове, нищо чудно че ги е било шубе"Така изглеждат всички по-развити човешки общества в очите на по-изостаналите. Примерно ти също си стахлив лигав гей в очите на някой африкански канибал.

180

Анонимен

преди 12 години

ако искайте вярвайте, в амстердам в мароканския квартал гледах как колят овца на улицата и всичката мръсота и черва се изливахав този квартал полиция не влиза защото ги е страх от арабите, тук между другото можеш да си купиш невероятно евтини стоки,казват крадени, ама на мен не ми пукаи това ми било европейска държава

179

Анонимен

преди 12 години

то и в Холандия , тия като ги пускат от психодиспансера и ги правят политици , страна на наркоманчета , дето си въобразяват нещо , защото плана Маршал след края Втората Световна война ги е направил хора и , че били завладяли няколко безащитни индиански племена преди 200,300 години

178

миро

преди 12 години

холандците са общност от гейове и наркомани, пълно е и с мароканци,алжирци,турци и някакви скапани азиатци , аз имах съвсем друга представа за тях, обаче действителноста е шокиращатази държава е срам за ес

177

Анонимен

преди 12 години

'Холандска смелост' е нарицателно по повод мотивирането на холандските войници навремето - с алкохол преди битка.