97

до 103

преди 12 години

Пич, тая едва ли е напълняла от стрес. По-скоро е прекалила с пържолките. Тая се е ояла като чирпанска свинка и стреса сега и бил виновен..Ай че ме разсмива тая. Не е стрес, а пордутлук!

96

djon

преди 12 години

Късно е моме много е късно

95

Иво

преди 12 години

Само на мене ли ми прави впечатление . че на Нешева всяко изречение започва или съдържа "Аз"? Не смея друго да кажа , защото може да ме съди и мене като Гяуров ! ;)))

94

hahah

преди 12 години

Нешева, ГЕРБ-аджийке, напълняла си от плюскане... Ще си платите ГЕРБ-лювци крадливи...

93

Анонимен

преди 12 години

и аз да взимам по 12 бона годишно ей така над заплатата и аз ще надебелея със 17 килограма от ядене само на кебапчета кюфтета и пържоли всеки ден

92

анонимен

преди 12 години

що ли не съм видял нито един надебелял концлагерист а?каква е тази фондация - пирамиди - фараони ,май ?

91

Анонимен

преди 12 години

Тез от здравната каса се оср.ха - вижте им луксозните сгради, вижте им стъклените външни асансьори /справка Хасково/, вижте им скъпите луксозни коли...Крадци та дрънкат. Сега лъснаха и бонусите, ама те не са от вчера. Да върнат назад в годишните да видят кво лапане са лапали тез ***.

90

t-rock

преди 12 години

Свинята мазна...как е облажила. * за такива бе!!!

89

6827

преди 12 години

Я глей! Тая и срам ли имала, брееееей!

88

PD

преди 12 години

Тези кървави пари, взети като бонуси са нечий недоизлекуван проблем. Ето така изглеждат модерните убийци. Крият се зад цифри и закони, а нанасят неизмерими щети. Периспективите, пред общество, приемащо такова неморално но "законно" поведение са унищожителни. Госпожо Нешева вие сте косвен убиец.

87

:-)))

преди 12 години

"Шефката на НЗОК сподели още, че е напълняла със 17 кг от стреса".....Много стресирана тая бе, ама като гушна парите ,не беше стресната!

86

rumen

преди 12 години

Считам,че е напълно нормално вземането на бонуси.Не можеш да управляваш милиони и да си броиш стотинките на края на месеца.

85

Българин

преди 12 години

12000 леваВече не ме учудва нищо Не я ли е срамхората висят пред кабинетите и се чудят как да си преброят стотинките за да платят потребителска такса от 2.70 лв. тя 12 000 лв. как няма да надебелее. Но не е надебеляла от стрес то е ясно само от пъжоли става - това е яде си свинското и винското без мярка и е прекалено спокойна какъв стрес бе хора какви 5 лв. Масово хората са на мин заплата а това прави 3240 лв. за ЦЯЛА ГОДИНА.После се чудят защо ги проклинат хората и никой не им вярва.

84

Анонимен

преди 12 години

Ne e vagno kakvo e napravila s 12 000 leva-dali gi e darila ili si e kupila zlatni gerdani kato Maslarova-- vagnoto e che si prisvojavat parite na pazientite , a pari za rodilki i onkobolni njama !!!

83

Анонимен

преди 12 години

Крадла!!!

82

Анонимен

преди 12 години

Цялата тая атака за някакви си 12 хиляди лева.. един средностатистически човек работи за тия "някакви си" 12 хиляди лева над 2 години, а доста хора и повече, а тая дебела *** ги взима като бонус към иначе доста над средната и заплата.. къде е справедливостта? Ако не го била взела щяла да взима по-малко от подчинените си, ами и подчинените и да не го взимат, не само тя, всички да се откажат от тия бонуси и да ги върнат на държавата, не на някакви измислени "фондации" дето само перат пари!!!

81

Пешо

преди 12 години

ЗДРАВО НАСРАХМЕ НА *** И БАРЕКОВ УСЛУЖЛИВО ПОДСКАЗА ЧЕ Е ВИНОННА СВЕТОВНАТА КОНСПИРАЦИЯ И ЛОШИТЕ ХОРА!!!АЗ ОТСЛАБНАХ ОТ СПОКОЙСТВЕНА СКЪПОТИЯ 22кг!!!!И ОЩЕ----ТИ КОЙ ПАРИ ДАРЯВАШ ***!!! НА БАЩАТИ ЛИ?????!!! ЗДРАВИ ШУТОВЕ ОТЗАД ЗАСЛУЖАВАТ ТАКИВА!!!!

80

до 89

преди 12 години

Колега така е - поредния кьорфишек! Математиката е проста - куха фондация, чрез която обаче въпросната госпожа, дарявайки им 12 000 лв. ще ползва данъчни облекчения. Освен това, лично аз съм свидетел как на такива фондации официално се даряват 20 000 лв., а те връщат под масата 17 000!! Тея филми сме ги гледали! Вместо да се пъ чи с разни фондации, госпожата да дари пари на някой дом за сираци, но дори не да ги дари, а да закупи нещо реално за тези пари за да не ги прилапат от дома.

79

debelka

преди 12 години

Моята заплата е 320 /според шефа/лв. Няма бонуси,няма стимули, няма режийни-обяснение-"КРИЗА, всички се свиват ". Работя 27 години честно/ според мен!/ и оценявам труда си на 1000 лв./най-малко-според мен/. Какво да направя ? Чудя се дали да ги даря за непосилния труд на закръглената дама ....

78

111

преди 12 години

ДО Г-Н Б.Б НЕЕ САМО ТАЗИ ИНСТУТУЦИА КОЯТО СИ РАЗДАВА БОНУСИ КАЖЕТЕ И ЗА ДРУГИТЕ....