310

Анонимен

преди 12 години

Айде сега, и Вапцаров ли е бил македонец бе комплексари.

309

rumen221

преди 12 години

362-РИ,- И АЗ ЧЕСТО ПИША НА ВРАЧАНСКИ ИЛИ ЯМБОЛСКИ ДИАЛЕКТ... НО СЪМ НЕГРАМОТЕН И ТАЛКОВА МОГА...

308

Анонимен

преди 12 години

Идиотщината, че има македонска нация води началото си от Георги Димитров-пияница и идол на поколения комунисти-убиици. Димитров насила е карал българите в Пиринския край при преброяването /мисля през 1947г./ да се пишат македонци, защото Тито го излъгал, че ще направят Южна федерация, и Димитров ще и стане президент. Мнозина са избягали за да не се преброят като македонци, но всички не са могли, затова в ООН и досега се води, че има няколкостотин хиляди македонци в България. Останалото е лудост.

307

ХАН АСПАРУХ

преди 12 години

Единствения по загубен народ на света от българският е македонският.Това автоматично доказва,че макетата са чисти ***.Казах.

306

Хитлер

преди 12 години

Не се занимавайте с *** изкуфяли *** каквито са македонците

305

Анонимен

преди 12 години

Я, всички, които се считан за македонци, да спрат да пишат на диалект. Като искат да пишат в български сайт-да пишат на български, на македонски диалект да пишат на скопски сайтове....

304

До 352

преди 12 години

Не си губете времето с глупости! Чакат ви още много строежи: постройте и Белия дом, постройте и Сфинкс, постройте и Христос над Рио, постройте и Венецианските канали, постройте и китайската стена... НА ВАС ВИ СЕ СМЕЕ ЦЕЛИЯ СВЯТ!

303

Анонимен

преди 12 години

Ама ние и сега изучаваме македонски. В гимназията за древни езици и култури учат древногръцки. Нали такъв е говорил Александър Македонски? Е няма общо с българския диалект от скопско, но е автентичен македонски. Виж с египетския сме зле. Ама какво да правим като сте наследници на всички древни цивилизации.

302

rumen221

преди 12 години

350добавен от: До rumen221 преди 13 минутиНе ме интересира и не сакам да знам!- КАК МОЖЕ ДА НЕ ИСКАШ ДА ЗНАЕШ, КОЙ И КОГА ТИ Е ИЗМИСЛИЛ ДЪРЖАВАТА...???- ХАЙДЕ, ЧЕ ГОВОРИШ НА МАКЕДОНСКИ ДИАЛЕКТ, ***-ДОДИ..., АМА ДА НЕ ЗНАЕШ НИЩО ЗА ДЪРЖАВАТА СИ...НЕ СТАВАЙ СМЕШЕН...

301

Анонимен

преди 12 години

Хора....защо се занимавате с тоя ***? Нека да си мисли че е и абориген. ''КЕ МИ ДАВАШ ПАРИ И КЕ СЕ ПИШЕМ СРБИН,КЕ МИ ДАВАШ ПОВЕКЕ ПАРИ И КЕ СЕ ПИШЕМ ГРЪК''-е това е македонеца

300

До 352

преди 12 години

Пак ти казвам. Никой не претендира. Щом искате да сте македонци бъдете. Насила хубост не става. Но да чувам че Самуил е македонски цар!!! Или Климент Охридски македонец!!! При положение че тогава македонци не е имало е малко нахално. А това се пропагандира навсякъде. А и ако нашата държава както казваш не съществува тогава спрете да се избивате за български паспорти заради членството ни в ЕС

299

zuus

преди 12 години

DA RAZBIRASE . OT UTRE VAVEJDAME MAKEDONSKIA EZIK V U4ILI6TATA. A ODRUGI DEN VI DAVAME IZLAZ NA 4ERNO MORE,PA TO E MAKEDONSKO MISLA.HAHAHAHAH...

298

До 349

преди 12 години

***! Преди сто години никой на вашата територия не се е самоопределял като Македонец. Определяли са се като - българи, гърце , сърби и т.н.. Такава нация не е съществувала. Това е просто географска област. Така че се осъзнайте и престанете да се излагате. Няма нито един от вас чиито прадеди да са били македонци, защото такива не е имало. Никой не ви ще държавата, но не бъдете нагли да крадете чужда история . ВИЕ ИСТОРИЯ НЯМАТЕ!!! Разберете го.

297

До № 344

преди 12 години

Но се отнася с пълна сила и за мнозинството от коментиращите тук.Нещастници! Хората се избиват за една педя земя, а дедите ви разделиха с гърци и сърби тази земя, която уж била българска. Така само признахте, че заедно с гърци и сърби си присвоихте нещо, което не ви принадлежи; затова е и тая неистова омраза към това късче свободна македонска земя Република Македония и искате да го унищожите, защото то винаги ще ви припомня разбойничеството и престъплението, което извършихте спрямо македонския народ. Колко хубаво и точно го е казал Вапцаров: Но идат дни, когато ний ще можем да хвърлим кал по мутрите им черни.

296

Баси

преди 12 години

На първо място - Кои са тия "експерти" от ООН, които както винаги пишат за неща, с които съвсем не са наясно. Тях няма кой да ги контролира как работят и затова правят маса простотии и сътворяват с лека ръка дипломатически скандали. Освен това има ли български учебници в Македония. Защото там има много повече хора, които се самоопределят като българи отколкото "македоноиди" в България. Къде е това малцинство, че не се сещам.

295

Анонимен

преди 12 години

Абе,македонец ли си какъв си!!? Македонския език е БЪЛГАРСКИ ЕЗИК написан на сръбска пишеща машина!!!

294

Гоце

преди 12 години

Македонците на учили български, а българите не са учили македонски, пък се разбират без превод. Май това не са различни езици!

293

rumen221

преди 12 години

МАКЕ - 319...ПИША ТИ СЪВСЕМ ПРИЯТЕЛСКИ..1. В НИКОЯ ДЪРЖАВА ПАРАЛЕЛНО С ОФИЦИАЛНИЯ ЕЗИК НЕ СЕ ИЗУЧАВАТ И ДИАЛЕКТИ...2. ПО-ДОБРЕ КАЖИ, КАК СА СЕ ПОЯВИЛИ В ПРАВНИЯ МЕЖДУНАРОДЕН МИР ПОНЯТИЯТА "СПОРНА" И "БЕЗСПОРНА БЪЛГАРСКИ ЗОНИ"... В ГЕОГРАФСКАТА ОБЛАСТ МАКЕДОНИЯ И ВРЪЗКАТА ИМ С ДНЕШНАТА РЕПУБЛИКА МАКЕДОНИЯ...3. ЗНАЕШ ЛИ, ЧЕ ВАШАТА "ДЪРЖАВА", Я Е ИЗМИСЛИЛ АМЕРИКАНСКИЯ ПРЕЗИДЕНТ СЛЕД ПЪРВАТА СВЕТОВНА ВОЙНА, ЗА ДА НЕ ВЪРНЕ "БЕЗСПОРНАТА БЪЛГАРСКА ЗОНА" НА БЪЛГАРИЯ СЛЕД ПЪРВАТА СВЕТОВНА ВОЙНА?

292

brb

преди 12 години

Ареееееееее тея пак се уляха Луно Луно ......земьо македонска............ срам нямате бе

291

КУКА

преди 12 години

ЗА МАКЕДОНСКО- НЕ ИСКАМ ДА ЧУВАМ , НИТО ДА ГИ ВИЖДАМ, НИТО ДА ИДВАТ В БЪЛГАРИЯ. ДА СИ СТОЯТ В МАКЕДОНИЯ, ХИЧ ДА НЕ ПРИПАРВАТ ТУК!НЕ СА ДОБРОНАМЕРЕНИ ХОРА! МНОГО ЛОШИ СА!!!ДА ГИ НЯМА НА НАША БГ ТЕРИТОРИЯ...