71

Анонимен

преди 12 години

До 79 а ти оюе ли не си разбрал,ч е изобщо не ставаше дума за тези оръжия , те бяха само предтекст, става дума за ствсем разлино нещо , борбата с тероризма може да е успешна единствено когато се премахнат корените за неговото възникване и целта беше да се изгради един свободен, демократичен и проспериращ Ирак в сърцето на арбския свят , който да служуи за пример , трудно е това начинание , но то е единствения правилен ход.

70

до 76

преди 12 години

Без външна намеса това е невъзможно.

69

с

преди 12 години

долу тези, горе онези - кой ви бръсне за слива пък вас бе?някакви хора с промивано от медиите съзнание пишат коментари как щели да пуснат атомна бомба в Москва или в Тел Авив. ще пуснете докато играете на Цивилизация на старите си компютри.да знаехте езици, да бяхте прочели доклада на наблюдателите от арабската лига - щяхте да знаете, че на обикновения сириец изобщо не му трябват вашето мнение, ООООООО-НЕ-НЕ, НПОта, всякакви бивши и настоящи колониални империи...

68

анонимен

преди 12 години

Не ви ли омръзна да тиражирате едни и същи глупости , ако на 23.12.1989 година Петър Младенов наистина беше наредил на танковете да влязат в София какво мислите че щеше да стане и какво щеше да последва , пак ли американския империализъм и израелския цинизъм щяха да са ни виновни , егати *** има тука.

67

72

преди 12 години

76, и теб са ти промили мозъка. Ще го разбереш някой ден така, както разбра, че Саддам Хюсеин НЯМА оръжия за масово унищожение. Само че, Ирак и разсипан за дълго.

66

до 71

преди 12 години

В тоя град цивилни няма. Те са го напуснали и ако е останал някой това е защото терористите не дават възможност на хората да избягат. Защо подкрепяте терористи, а не законното правителство и власт ? Гадовете използват населението за жив щит.

65

Врачка

преди 12 години

И аз предвиждам борба за мир, след което няма да остане камък върху камък.

64

Анонимен

преди 12 години

Ало, CNN и другите американски телевизии. Сменете си кадрите, че се повтарят с тези "заснети" в Либия.

63

bg идиот

преди 12 години

Сирия не е нито Ирак, нито Либия. Ще видите!

62

Димитър

преди 12 години

Чичо Сам и подгласници да престанат с измислиците. Време е САЩ да започнат да се съобразяват с желанията на хората. Стига експанзия и ламтеж за богатства. Скоро предстои откат и той ще е страшен. Света има нужда от мир, а не от измислени войни.

61

Анонимен

преди 12 години

Всичките тия псевдо-пропагандни писания са предвесник на нова война в близкия изток. Питам се, ОТКЪДЕ ТАЯ ВЪОРЪЖЕНА СЪПРОТИВА У БУНТОВНИЦИТЕ? ОТКЪДЕ ИДЕ ОРЪЖИЕТО? КОЙ ГИ СНАБДЯВА? И КАК СИ ПРЕДСТАВЯТЕ ЕДНА ДЪРЖАВА, ПАБИЛО ТО И АРАБСКА, ПА БИЛО ТО И ДИКТАТОРСКА ШЕ СЕ ОСТАВИ НЯКАКВИ БАНДИТИ ДА НАПАДАТ РЕДОВНАТА ИМ АРМИЯ.Някой има интерес все някъде да гори, да се намесва "миротворчески" и .. ДА СИ ПОСТАВИ ПОСЛУШЕН РЕЖИМ.Този път май ще сбъркат. А ако посегнат и на Иран, сигурно ще сбъркат яко

60

Анонимен

преди 12 години

Колко още хора трябва загинат там, за да вденете че там има проблем и заради ината на Русия не се разрешава , много ви е лесно на топло пред компа , но ако бяхте там.

59

Анонимен

преди 12 години

Тия миротворци първо трябва да унищожат сирийската армия. Голямо мироопазване ще настане.

58

Анонимен

преди 12 години

Много нагло, много. Възмутително. То тогава да дойдат 15 хиляди ирански командоси, дето Асад ги помоли официално. Може и 20 хиляди миротворци от Русия. Ще почнат да падат по 6 ракети на минута върху терористите в Хомс.

57

киро

преди 12 години

Тези снимки ги показваха и когато беше войната в Либия.

56

7

преди 12 години

Чудна работа, ако ги стрелят с Град, което е малко вероятно предвид 2 ракети за минута с какво ги стрелят? Ако са друг тип ракети дори и една ще нанесе много по-големи поражения и жертви. Въпроса е, имало ли е ракети?

55

бгт

преди 12 години

Нещата са ясни.Мощна пропаганда работи за нова война в Близкия изток с любезното участие на САЩ=НАТО и Израел.Този филм сме го гледали многократно с изброените по горе участници.

54

Анонимен

преди 12 години

талибани-тези едва ли осъзнават какво им се случва

53

9К79 Точка У

преди 12 години

Продължава пропагадната война на ибрикчиите на чичо Сам против Сирия! Помислете малко бе хора, за какви мирни простести става дума, армията воюва с тях месеци и не може да се справи, това са отлично обучени и въоражени бандити командвани от ингилиски и катарски спецназ, данните са на израелското разузнаване, а то грешки не прави! Същият сценарий се разиграва като с Либия и целта е същата - сваляне на законното правителство и заграбване на богатствата на страната от западните компаниии !

52

vr

преди 12 години

Всичко върви по план за американците и евреите.И на малките деца е ясно на къде дърпат нещата тези две страни-нова война в близкия изток.Целта не е Сирия,а Иран.