10

мечо пух

преди 12 години

Какви рискове, нали тук сме данъчен рай?

9

Анонимен

преди 12 години

Това се очакваше, защото в България вече няма бизнес. Не остана. Фирми градени 20 години изчезнаха и никога няма да се появят отново.Това, което остана са пенсионери, служители, чиновници и прочее разпределители на държавния бюджет. Да видим до къде ще стигне този бюджет. Като само се тегли от него и никoй нищо не внася - предполагам не за дълго.

8

Анонимен

преди 12 години

нали бехме бяла държава.дайте списъка с белите държави в ЕС.След като има черни и сиви държави що не посочват и белите.

7

АМИ СЕГА?!

преди 12 години

РАНО ИЛИ КЪСНО ИСТИНАТА ИЗЛИЗА НЯВЕ!

6

възмутен

преди 12 години

България ще бъде подложена на обстойно разследване относно икономическите й показатели. Дано след това обстойно разследване не се окажем редом с Гърция извън всякакви списъци. Аз лично не вярвам от самото начало на данните, които нашите управляващи изнасят за обществена информация. Скоростта, с която парите ни от резервите се харчат на поразия, без грам свършена работа, води до извода, че няма никаква финансова дисциплина, не виждате ли как разходите им за заплати и луксове растат? Откъде пари?

5

Анонимен

преди 12 години

Някой лъже.Но на нас ни е забранено да вярваме дори на себе си.Така че.....Ооо Слънце ,изгори тези които не ти се кланят и сервилничат!!!!!

4

Божественият

преди 12 години

Цвъки спиш .За такива статии съм казал....бухалки.Като в доброто старо време.Може и като в настоящето палки!!!!!

3

Jordan Shangov

преди 12 години

Това не може да е истина.Според правителството сме една от най - стабилните държави в ЕС.Най - високи доходи, най-ниска безработица и силно изразена социална ангажираност...а те ни сложили в "Сивия списък."Защо ли?

2

Fox

преди 12 години

Дянков, нали бяхме най-стабилните ве маняк?

1

Анонимен

преди 12 години

Чакай бе какъв риск?Нали сме най-стабилните?Абе Боко удари му един шамар на тоя бе.Как може за най-стабилната държава в света да говори, че е в риск?