306

Гольо

преди 12 години

Да Уитното умря, евалата за творчеството й ама, само толкова... Наркотиците и алкохола си вземат своето. Само Кийт Ричардс е безсмъртен!!!!! :)

305

не, че нещо ама....

преди 12 години

тая нана, от ония с "нещо си станция" по нова , като казаха за смъртта на Уитни, първото нещо дето каза, че "Бодигард" бил най -скучния филм - голям коментар-направо разби тъпометъра. И по национална телевизия и дават да коментира.

304

факт

преди 12 години

като е талантлива да направи хит да го продаде, а не с чужди песни да прави кариера. Не става лесно.Не се прави лесно хит.Казал го е Елвис Пресли.Дори последните албуми на велики изпълнители са провали.

303

До 390

преди 12 години

Черен хумор а :) И мен някак си не ме е жал много за такива дето се чудят вече за какво да си харчат парите, ползват си съвсем съзнателно наркотици... И все пак е кофти, била е само на 48. Бог да я прости и жалко за семейството й, ако има такова.

302

Станимир

преди 12 години

Хора, каква е тази новина! Какво ме интересува мен! Защо не съобщите нещо по-съществено? Боже Господи! Прости ни!

301

405

преди 12 години

Ало, казах, че е изпяла песента на Уитни Хюстън без музикален съпровод на живо, повтарям, на живо. А предаването си има архив, гледай го, чуй изпълнението и тогава коментирай.

300

Анонимен

преди 12 години

Човек от света - кой ще си спомня за тая след 10 години, брей. Я питай младите дали знаят нещо за Бийтълс или Пинк Флойд, или някой слуша сега Майкъл Джексън и си скубе косите по него.. ? Айййй, идолопоклонници.

299

DaAmaNE

преди 12 години

Do 396 Явно имаш проблем със слуха! Но не си забелязал досега. Най-вероятно и Слави Трифонов може би ще изпее по-добре някоя песен на Феди Меркюри.Отиди на профилактичен преглед за ушите!Явно си от чалгаджиите и ти е простено,защото нямате усет за музика!

298

Фреди Меркюри

преди 12 години

Скъпа, добре дошла в нашата компания на масата ни. Този до теб е Бари Уайт отляво, Павароти след малко ще дойде- пече пържолите на жар отвън пред хижата. Дио отиде да налее от шотландското уиски в избата...след малко и той ще дойде..... А Майкъл, влизай и сядай! Уитни е намръзнала и решихме да се посгреем набързо с по едно с Бари и нея. Наздраве за нас! Другите ей сега идват!

297

da

преди 12 години

Герб ББ и ЦЦ са виновни! редно е БСП да им поиска оставката и да каже че по времето на бай Тошо нямаше наркомани и наркотици.ДА АМА НЕ! Точно тогава имаше ама бяха много скъпи и дефицитни за народа.Тогава произвеждахме оръжие, за да се стрелят партизанските движения в Африка.

296

Човек от Света

преди 12 години

Не мога да повярвам , четейки коментарите Ви , Българе....Поради що се срамите и излагате така??? Почина една жена,която ще остане завинаги в Световната музика с невероятния си талант! Вас,долни критикарчета , никой никога няма да ви помни,но песните на Уитни ще останат докато има човечество! *** *** сме,и никога няма да бъдем народ,заради такива "НАЧЕТЕНИ ДРЪВНИЦИ,най-досадната разновидност на глупаците",като плювачите в този сайт!

295

Мира

преди 12 години

Много жалко,че има даже хора,които сравняват Уитни с Десислава!Слушайте си чалгата и не се изказвайте неподготвени!За вашата силиконова смръдла няма да се говори след 2 години,а такива гласове като Фреди,Майкъл и Уитни са легенди.

294

До 389

преди 12 години

Изненадах се, че ДесиСлава има в пъти по-хубав глас от Уитни Хюстън, само толкова.

293

Анонимен

преди 12 години

Не и бях фенка, но не мога да отрека, че беше изключително талантлива. Поклон...

292

петър

преди 12 години

да може би дрогата я уби ,но не БОГ и я даде а боб браун . БОГ и даде гласа и таланта!!!и ТЯ го поднесе на нас по един невероятен начин. не ни поднесе дрога а талант и глас!!!почивай в мир уитни !!!!!!!!!!!ще останеш в сърцата ни!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

291

Анонимен

преди 12 години

Цената на Rolls-Royce Phantom Kocaine е 528 826 евро. Ето така се рекламира стоката..... Нещо като водка Мери енд Джоана. (и три зелени листенца)За наркоманите е редно да реват само техните дилъри.

290

Бодигард

преди 12 години

Коя е ДесиСлава, коя е Уитни Хюстън? То бива патриотизъм, ама да правиш такива сравнения е меко казано неуместно.R.I.P

289

Анонимен

преди 12 години

"935 покосени от инфаркт в студа", информира в. "Монитор".

288

Анонимен

преди 12 години

В момента дават интервю по АВС,ОТ 04.12.2002,личи си ,че е пътник!Жалко,Бог да я прости!Това правят парите,многото пари!

287

Анонимен

преди 12 години

В едно предаване на Слави преди повече от 6-7 години ДесиСлава изпя песента от филма "Бодигард" на живо без музикален съпровод. Единственото, което си помислих тогава бе: "Уитни Хюстън пасти да яде". Тъй че, не припадайте много по изфабрикувани величия.