80

Томас

преди 12 години

85И ти ли не си си вземал хапчетата - кое е кражба? И на чии гърбове лежим?

79

Томас

преди 12 години

84Тия дето са ми дали минус на коментар 84 да напишат в гъгъл пластмасови ковчезизатвори фема летището в денвър

78

Томас

преди 12 години

Не пиратите - а банкерите ограбват хората. Но не само, че нищо не се прави против тях- а напротив - контрола им върху хората се засилва.

77

до 82

преди 12 години

Оф бе...къде има безплатен обяд? Това се нарича кражба. Тогава е безплатно. *** ти и работи за бог да прости ако искаш.Стига сте лежали на гърба на другите.

76

Томас

преди 12 години

Това предстои скоро подготвят ви. Не случайно в цял свят има милиони пластмасови ковчези и новопостроени празни затвори, които също могат да поберат стотици милиони несъгласни. Откровение 13:15-1815 И позволи му се да даде дишане на зверовия образ, така щото зверовия образ да продума; също и да направи да бъдат избити ония, които не се покланят на зверовия образ. 16 И принуждаваше всички, малки и големи, богати и сиромаси, свободни и роби, да им се тури белег на десницата или на челата им; 17 за да не може никой да купува или да продава, освен оня, който носи за белег името на звяра, или числото на неговото име. 18 Тук е нужно мъдрост; който е разумен, нека сметне числото на звяра, защото е число на човек; а числото му е шестстотин шестдесет и шест.

75

до 79

преди 12 години

Ще плащаш ако сметнеш за нужно.Никой не те кара да плащаш за нещо, което не ти харесва.По твоята логика...не ми харесва и не са прави, ама щото е безплатно ще го сваля.То това е по думите ти.Във всяко правило има изключение.Може да има крадено, а може и да си е платено за да се изпълнява.Нека мислим трезво,моля ви.Даваш пример с пайнер, ама не е само пайнер.Вземи Лили Иванова...тя, крала ли е?

74

Томас

преди 12 години

80явно наистина си сляп - МОНСАНТО са патентовали над 11000 растителни и животински вида - тези видове са създадени от Господ, но ти си готов да плащаш на монсанто - не е лесна и твоята.

73

Томас

преди 12 години

79Песните са само малка част от всичко - но слепците не го виждат.

72

до 75

преди 12 години

Ако беше чел и надолу коментрате ми щеше да видиш със слепите си очи, че написах следното....щом трябва ще си плащам на патентованото.То си пролича кой е сляп.АЕ бегите вече.

71

до м

преди 12 години

Замисли се и над друго,за чие ЛИЧНО творчество трябва да плащаме,всеки втори клип е копие на западен такъв,да не говорим за фрапантните случаи с крадене на мелодии като тази на Баталона се строява.Ако видим и сериалите-"Под прикритие" е чисто копие на бестселъра на Скорсезе "От другата страна",отделно самата фирма "Пайнер" е побългарен вариант на Pioneer,всички си спомняме и песента Lorain на "Кафе",така че пак питам за чие АВТОРСКО изпълнение трябва да плащам?

70

kapitan

преди 12 години

хахаах .. Примерно да кажем в Мировяне рано рано по БТВ се чува (примерно) " Телец : Вашите грешки са породени от нежеланието ви да спрете цигарите :D :D

69

Томас

преди 12 години

За глупци, които защитават акта има приготвени милиони ковчези и празни затвори по цял свят - но тези слепци ще го разберат късно

68

Анонимен

преди 12 години

Ае разсъждавайте квото искате щото не ми дреме на мен.Аз не свалям нищо щото не искам да правя богат един безделник на торент.Предпочитам да отида и да си взема едно филмче за лев и да си седна хубаво пред телевизора да гледам.Така ми е чиста съвеста че не ощетявам никого и ценя труда им.Предпочитам да отида и си купя един диск с музика за 6 лв. и пак да не ощетявам никой.Искам да отида на работа и да си взема заплатата с честен труд.Първо оценете труда и после обричайте хората на мизерия.

67

Томас

преди 12 години

68Вземи си хапчетата - и си отвори слепите очи - акта не е за торенти - а за ПАТЕНТИ за ВСИЧКО

66

0т 71 до 63

преди 12 години

И забравих не стачкува само "простия" Бг народ ,а цяла европа,така че това с авантата дето казваш не върви(пробита теза)!

65

kapitan

преди 12 години

Някой път като чета коментари се развеселявам малко като детска градина е КАк БТВ не са сложили опция ( момент да проверя- да няма) на хороскопите за коментар. СМятай Алена кво ще я направите хахаах . И има логика да има коментари...Най-вероятно Бойко Борисов разделя хората на 12 групо.После казва на Алена за коя зодия какво да пише и по този начин манипулира хората и им промива мозъците. Примерно да кажем в Мировяне рано рано по БТВ се чува (примерно) " Телец : Вашите грешки са породени от н

64

до м или къвто си

преди 12 години

Пубер незадоволен, вземи и прочети малко за какво наистина е АКТА. Става въпрос за тотално следене и цензура, ако изобщо схващаш думите, които ти виждат уморените от самобаране очи. Не става въпрос за сваляне на 2-3 торент сайтчета... Капиш?

63

63

преди 12 години

- по твойта логика не трябва никакви протести да има(ако не е в диапазона на твоя проблем)- стига обезкуражава хората.Много е грозно като народа е недоволен от нещо(протестирал е) да му се казва аааа вие защо не протестирахте и за еди какво....... организирай нещо като искаш не злобеи!!!

62

до 66

преди 12 години

Оф, тва кой ти го каза бе чеде? Тези дето имат такива торенти и ти всяват паника за да излезеш на протест докато такива като теб му пълните гушката с хиляде на месец!? Я, помисли малко! Щом е патентовано, ще си платиш. Няма нищо безплатно. Ти, що не отидеш да работиш за някой безплатно понеже е криза? Мислете малко бе! Кой иска да е окраден? Певец, актьор, художник и т.н?

61

до м

преди 12 години

Странно ли ти се струва,че АКТА се появява точно след Арабската пролет определяна още като Интернет революцията,може да бъде тълкувано само по един начин,политиците и световните лидери видяха опасност и то каква,става ясно,че чрез Интернет,свободния Интернет може да се организира съвсем спонатанна и УСПЕШНА революция в рамките на ДНИ.Информацията се разпростанявам светкавично,координират се действия на огромни разстояния,досущ като военна такава,за около час се събират хиляди по площадите,мисли.