66

Томас

преди 12 години

64Нещо не видях смисъл в това изречение

65

Анонимен

преди 12 години

начетох се на милиони глупости,четете историята,а не я съчинявайте,руския народ не е паднал от луната

64

Томас

преди 12 години

62За кое питаш - аз не разчитам на врачки. Господ ясно е казал хората да не вярват на тия изманици и въобще да не се допитват до тях и да се оскверняват.

63

до 49

преди 12 години

Ние сме им дали писмеността /на руснаците/ - и те го признават.--По-кротко с тъпотиите на национализма. Писмената, които използваме, имат хилядолетна история, далеч преди основаването на България. Настоящата азбука е създадена от български монаси край Преслав на основа на гръцката и латинската азбука, те пък са я взели от финикийците, от кого са я взели финикийците, не се знае.Има приемственост на културата. България е просто малка прашинка с световния културен океан.

62

до 58

преди 12 години

Тук става въпрос за съвсем различни неща, обаче на някой още комунисти им се привиждат. Като прецакаме Добруджа, пак ще си зависим от ,,комунистите,, , защото няма откъде другаде да внесеш евтино жито.

61

Анонимен

преди 12 години

Ами с тези европейци дето за малко да натикат твоите приятели на слона в г..а, ако не се бяха появили другите гадове от хамерика на помощ

60

AYYYYYYYYYYY

преди 12 години

Защо тоя терорист не отиде във Франция да си продава технплогията,или на боко всеки е кадърен,само че от боко този път не зависи....глави ще хварчат...***,7 милиона сме,от изкуствен геноцид няма нужда.

59

Анонимен

преди 12 години

До томас , ама кой ти го казва това петричката врачка ли

58

Томас

преди 12 години

54Явно ще ти е малко робството в новия световен ред, което сащ ти подготвят - зададох въпрос и не разбрах - какво са ни дали сащ?Руснаците също като нас са пострадали от комунизма - комунизма не е създаден в Русия - а им е натрапен точно както на нас. Милиони Руснаци са дали живота си както за нас, така и въобще да имате днес свобода - малко са хората, като руснаците и ако трябва да сравнявам щатите и Русия - определно сащ са хиляди пъти по-голямо зло.

57

глоба от 11 милиарда

преди 12 години

Бразилската прокуратура настоява Шеврон незабавно да преустанови сондажите си в Бразилия, да бъде изгонена от страната и да плати глоба от 11 милиарда долара (8,5 милиарда евро). Причината е, че на 9. Ноември, при сондиране, е замърсено крайбрежието на Рио де Жанейро.

56

gosho

преди 12 години

abe v Rogozina v momenta dup4at,ideta i vijte, lajat 4e e sprqno prou4vaneto

55

Анонимен

преди 12 години

Томас, *** да си скъсаш, от русия ще се отървем рано или късно. Ако е рано на такива *** като тебе може и да им се размине. В другия случай - едва ли... Братя с азиатци! Това звучи обидно! Тва че са комунисти е съвсем дребно прегрешение...

54

Томас

преди 12 години

50С кои европейци бе *** - с тия дето винаги са разкъсвали държавата ни и са ни използвали - с кои европеци - точно тия европейци са имали винаги цел да разцепват държавата ни, за да сме слаби и да ни използват.

53

AYYYYYYY

преди 12 години

ще я загази боко с тоя шистов газ.Уорлико не е казал на братята си че не са добре дошли в България.Вън от държавата ни терористи!!!

52

Карл Маркс

преди 12 години

Христос е евреин и изповядва юдейската религия - оттам идват повечето проблеми в белите страни.Трябва да се набляга на развитието на икономиката, защото само оттам може да дойде просперитета на народите.

51

Анонимен

преди 12 години

До Томас , явно малко са ти били тези 45 години или пък нищо не знаеш за тях

50

Томас

преди 12 години

50Ха ха ха ха -руско било името томас - други твърдят, че било американско - томас идва от том и джери - том - томас.

49

Томас

преди 12 години

48Някакви невероятни тъпотии си написал - смес от 600 химикала ще се получава - не, водата няма да се замърси - не е въпроса дали водата ще се замърси - а кога. Неизбежна е авария и тогава ще е непоправимо - можеш да видиш колко аварии по света са причинили шеврон и другите петролодобиващи компании. И въпроса не е дали водата ще се замърси, защото е ясно, че ще се замърси - а дали ще изчезне - като отиде в по-долни пластове и стане невъзможно да бъде добивана.

48

до томас

преди 12 години

Но чак да казваш че сме една кръв и имаме еднакви традиции пффф.. я виж кога се появява БЪЛГАРИЯ НА КАРТАТА И КОГА ДЪРЖАВАТА НАРЕЧЕНА РУСИЯ И РУСКИ НАРОД!

47

Не е верно!

преди 12 години

Чета ви и се чудя на простотията българска! Този с руското име Томас направо е за лудницата. Или за Сибир! С руснак съюз?!?! Вие сте луд, драги! Съюз само с европейци!