98

do vsi4ki partizani

преди 12 години

znaete li koi e nai-dobria komunist?martvia

97

до 115

преди 12 години

Телевизор нямам! И нета ли да си спра? Ако си купувам вестници и звъня за работа повече ще се набутам приятелю мой!

96

До 111

преди 12 години

Спирай нета тогава - това си е регулярен разход, а ти нали си гладен!?

95

САШО ДИКОВ

преди 12 години

ТОВА Е ПРОИЗВОЛ .....ПОЛИЦЕЙСКО НАСИЛИЕ.........

94

Вайс

преди 12 години

Ле,лееее на българските столетници от БСП ще им призлее след поредните арести на верни техни ятаци. Скоро ще вземат пак да не могат да си плащат парното на "Позитано", защото далаверата се закучи, както се казва. Да вземат да пуснат Мая Манолова да БИЕ КАТЕРИЦАТА на околовръстното за някои лев, да покаже каква предана другарка е... Или да купят 3 кг. овнешко на някои съдия с молба отново да бъде доброжелателен към съмишлениците им.

93

до 104

преди 12 години

Ако си продам и компа направо да се самоубивам! Топлото е лукс при мен! Гледам за работа по сайтовете-нищо! Гледам новините-акции и потопи,и тук там малко смях с управляващите...

92

До 99

преди 12 години

Да хората като "нямат" пари за хляб и са "гладни", но пък имат пари и време за интернет, за да пишат простотии. Каква отдаденост на "каузата" само демонстрараш, гладен но пише неуморно по форумите!

91

....?

преди 12 години

Край ,до тук ....!Иначе ще се стигне до ---Съд. система !

90

Анонимен

преди 12 години

а кога ще задържат неговия джаро попов или генерал?отговор-никога!

89

wiktor

преди 12 години

Гарантирано от ГЕРБ!

88

Анонимен

преди 12 години

"Къде са заводите?"Този въпрос го задай към всички управлявали до 2009 г. Светът беше в подем, хората привличаха чужди инвестиции, отваряха се работни места! другарите през това време продаваха заводите на олигарси, претопяваха ги в скраб, бетонираха крайбрежието! На малкото работещи дават трохи! Няма как за 3 г. в условията на небивала световна икономическа криза всички тези поразии да се оправят!

87

Анонимен

преди 12 години

обърнете внимание какво точно са намерили при обиските...ако на това ще се гради обвинението пълен смях, както обикновено...после що съда ги пускал?!?!

86

do 99

преди 12 години

ми спри си нета и си продай компа като си гладен бе, ***! Седнал си на топло, разплул мазния дебел *** пред компа и седи и лъже колко гладен бил... аман от платени драскачи!

85

:)

преди 12 години

Хората нямат работа,нямат пари за оцеляването си,тия пак ми се перчат с некви акции! Къде са заводите?

84

Костов

преди 12 години

Баси сега като трябва да си купувам кока трябва да звъня на Цветанов не като преди на Сако...

83

Обикновен гражданин

преди 12 години

Едно не разбирам. Каква е тази дефиниция "известен на полицията" и са изброени куп криминални деяния, а пичовете си щъкат по улиците?!?! Демек - всичко знаят, че прави зулуми, ама никой не може да го напъха в панделата?!?! Еми да ти еб*м и държавата. Едни са известни с акъл и мизерстват, други с кражби и измами и си живеят царската. Това не е държава, а пълна дупка. Айде сега всички политици да обясняват колко ни е яко тук, какъв данъчен рай сме, няма престъпност - няма нищо. Всичко си ни е ОК.

82

до 90

преди 12 години

А бе късоглед,промит,мозък или може би платен драскач! Какви комунисти,какъв ГЕРБ? Като съм гладен мразя всички! И теб те мразя и хората,които ти харесват коментара! Каква дрога? Хората нямат пари за хляб...

81

СОБТ

преди 12 години

Ей журналята, недейте да пишете, че са задържани от барети. Ако са задържани от оперативната група за задържане на СДВР, то тогава не са участвали колеги барети. Разликата между барета и специализиран за задържане служител на СДВР е от земята до небето.Научете се веднъж за винаги

80

Анонимен

преди 12 години

Защо го задържат? За да биде съден и оневинен, ПР на МВР, ПР на Боко и ГЕРБ. После *** доказвай, че е престъпник...

79

Анонимен

преди 12 години

"Разпространителите на наркотици от никой не са откраднали, нокой не е насилван да купува наркотици."Абе ти въобще усещаш ли се какво мислиш/пишеш по форумите в изблик на някаква омраза към ГЕРБ и стремежа си на всяка цена да защитиш предишното статукво!!! Ако твое дете взима наркотици, едва ли ще си на мнението, че са "наркодилаъри коитно на никой не пречат"! не знам що за човек може да има такова "мислене"!