245

Анонимен

преди 12 години

Обсъждай я с руснаците око искаш да станеш още по-зависим.

244

Анонимен

преди 12 години

А ти с кого искаш да я обсъждаш? С тези, от които си енергийно зависим ли?

243

Найденов

преди 12 години

И защо точно и именно със САЩ трябва да обсъждаме енергийната си независимост? Ами защото сме единствената бананова република на Балканския полуостров управлявана не от национално-отговорни институции а от генерал-губернатор!

242

Калин

преди 12 години

КЪДЕ СЕ НАМИРА ИВАНСКИ БЕ В НОВОПАЗАРСКО ЛИ :) АЕ

241

Анонимен

преди 12 години

Българската енергийна независимост минава през газапроводите на Азърбейджан и Иран. Точно този беше против включването на Иран в проекта Набуко. Азърбейджан по-късно му биха шута и продължават да изнасят за Русия и Иран.Този е последният, който има право да говори за диверсификация.

240

Охранител

преди 12 години

Калине спирам да споря с теб, защото си имам принципи и знам, че с невменяеми *** е безсмислено де се спори, затова се оттеглям но не защото си прав...проблема си е е твой...не е лошо да го решиш...че ще вземеш да се разболееш, аконеси все още...

239

Охранител

преди 12 години

Каква икономическа криза, че и световна...? Всички американски и всякакви други милиардери увеличават печалбите си точно през последните две години...слепи ли мислят, че сме, какво ли...готвят си поредната световна война, за да се нагушат още и още...къде ще ги носят тези пари *** слуги на *** евреи и те не знаят...след катафалките ремаркета няма...но пуста алчност...целият свят трябва да се опомни, не само ние - българите...гражданските общества са спасението...стига глупости!!!

238

Анонимен

преди 12 години

За така наречените соларни паркове, които били "екологични" само трябва да знаете, че поливат обилно в почвата пестициди, за да си гарантират, че поне 10 - 15 години под батериите няма да никне нищо!------------------- Пестицидите са препарати против червей, простако... Средно образование имаш ли завършено?

237

Калин

преди 12 години

ИВАНСКИ .. НЕ Е НОВОПАЗАРСКО :) ВИДЯЛ СИ.. РУМЪНЦИ ТАМ АМА ДРУГ ПЪТ .. ПРЕДИ МАЛКО ИЗЛЪГА .. ХУБАВО Е, ЧЕ СИ ПРИЗНАВАШ.. ТОВА Е КРАЧКА НАПРЕД :) А ТАЗИ ФИРМА ПРОСПЕКТИУНИ АД.. Е ОТ ЧЕТАТА НА ГАЗПРОМ.. ЗАЩО.. ЛАЕТЕ ПО ШЕВРОН..ТОГАВА, СЛЕД ТАКАТО ОТ ДЕСЕТИЛЕТИЯ СИ ИМАТЕ РАБОТА С ГАЗПРОМ:) АЙДЕ ГЛЕДАМ ФИЛМ .. И ЦЕНИ ДОБРОТО....ПО МАЛКО ЛЪЖИ :)

236

Кучешко далаче

преди 12 години

Братя Българи!Не позволявайте нашата родина да стане опитно поле за дузина *** и техните лакеи в България, които ще си вземат комисионната. Не позволявайте това парче земя за която са си дали живота безстрашните лъвове Левски и Ботев да стане разменна монета. Не позволявайте житницата на България, която е описана с толкова любов от дядо Йовков да стане опитно поле. Ако утре дойде не Хилари Клинтън, не Морнингстар ами дори Обама Ивнингсън, дръжте се сплотено и не се поддавайте.

235

до калин

преди 12 години

абе *** като осерат добруджа шеврон газ ли ще ядеш бе .откаде се пръкнахте такива *** не разбирам а сега си вземи хапчетата и си лягаи ако не ти помогнат врътни една *** на уорлик

234

Охранител

преди 12 години

Жителите на шуменското село Ивански също знаят, че румънската фирма, която е правила проучвания за газ в района, всъщност е проучвала за добив на шистов газ. Арендаторите на земеделските земи в региона са категорични, че няма повече да пуснат румънските работници в нивите си.Сблъсъци е имало и в село Салманово в понеделник между местните фермери и собственици на земи с румънските проучватели за нефт и газ от фирма Проспектиуни АД. Това научи репортер на вестника от стопани от селото.Новият кмет на село Ивански Валери Вълчев твърди, че местната администрацията няма никакви документи за това какво проучване се прави в землището на селото и за какъв точно газ става въпрос. Градоначалникът е отговоре

233

Калин

преди 12 години

психопатологичната ВИ ОБИЧ .. ПРЕМИНАВАЩА .. В РАЗТРОЙСТВО .. НЕ МЕ ТОПЛИ ДРУГАРИ :) НИКОГО НЕ ТОПЛИ.. ВАС МОЖЕ .. ТОВА ВИЕ Е РАБОТА .. ДА ПУСКАТЕ ДИВОТИИ ОТ ЛЮБОВ, КЪМ СЪВЕТСКИЯ БРАТ :)

232

Калин

преди 12 години

ДА ТИ СИ ЛЪЖЕЦ :) АЗ НЕ СЪМ.. ЗА МЕН ТОВА Е ОТ ОТ ЗНАЧЕНИЕ.. А И СЧИТАМ, ЧЕ И ЗА ВСЕКИ СВЕСТЕН ЧОВЕК :)

231

Охранител

преди 12 години

Ами да, категорията ти е далеч под моята...Калине!

230

Калин

преди 12 години

МЕН МЕ ИНТЕРЕСУВА ЦЕНАТА ***.. А НЕ ОБИЧТА ТИ, КЪМ СЪВЕТСКИЯ ДОСТАВЧИК.. ЕВРОСТАТ ОБЯВИ, ЧЕ ПОТРЕБЯВАМЕ НАЙ СКЪПАТА ГАЗ.. В ЕВРОПА, ЧЕ СМЕ МОНОПОЛИЗИРАНИ.. ВСЕКИ ГО ЗНАЕ .. МЕН МЕ ВЪЛНУВА ЦЕНАТА .. А ТИ ТИ СИ.. ОБЛАДАН .. ОТ ЧУВСТВА, КЪМ СЪВЕТСКИЯ БРАТ.. БЕЗ ЗНАЧЕНИЕ ОТ ЦЕНАТА :)

229

Калин

преди 12 години

НЕ НА ШИСТОВИЯ ГАЗ!НЕ НА ШИСТОВИЯ ГАЗ!НЕ НА ШИСТОВИЯ ГАЗ!

228

Калин

преди 12 години

МНОГО НЕЩА НЕ СИ, НО ЕДНО СИ СЪС СИГУРНОСТ.. *** :) ВСЕКИ С МОЗЪК.. ЩЕ МИ ВЪРЖЕ.. КАТО ПРОВЕРИ.. В АРХИВА НА ТЕЛЕВИЗИИТЕ, КЪДЕ СА ВИДЕНИ .. МИТИЧНИТЕ РУМЪНЦИ.. НЕ И В НОВОПАЗАРСКО.. С ИЗВЪНЗЕМНИ ЛИ РАЗГОВАРЯ ТАМ ..ИЛИ ПРИКАЗВАШ.. ПО СВОДКИТЕ .. СИ С МЕСТНИТЕ ХРАНЕНИЦИ НА ПОЗИТАНО:) НЕ СЕ ОПИТВАЙ ДА МЕ БУДАЛКАШ... НЕ СЪМ ТИ В КАТЕГОРИЯТА :)

227

Калин

преди 12 години

НЕ МИ ОБРЪЩАЙТЕ ВНИМАНИЕ АЗ СЪМ ЛУД.ТАЗИ ВЕЧЕР ЗАРАДИ СТУДА НЕ МОЖАХ ДА ОТИДА ДО АПТЕКАТА, ПЪК ХАПЧЕТАТА МИ СВЪРШИХА

226

до калин

преди 12 години

абе тъпчо ти като малък да не те отървала *** от леглото на главата че си се увредил и не можеш да мислиш.не вдявяш ли че на сащ им през оная работа за енергийната независимост на българия всичко е за да изместят русия и да вземат енергийния пазар у нас но тогава умнико парите които плащаме ще са други .и герб начело с н.в. бойко борисов 1 ще разреши на шеврон да вадят шистов газ от българия.герб пак ще ни излъжат но ние българите свикнах ме .