19

Анонимен

преди 12 години

всеки ден едни и същи хора си пишат едни и същи коментари в тоя сайт

18

andrei

преди 12 години

Непрекъснати атаки о БСП, във вреда на националните интереси, резултата е налице. Нека БСП са доволни, и да извлекат политически дивиденти. Само народа ще страда.

17

rumen221

преди 12 години

Ало-о-ооо Гл. ПРОКУРОР, АКО ИСКАШ ПОЛОЖИТЕЛЕН ДОКЛАД ДЕЙСТВАЙ!- ДЕЛОТО ПО КОЕТО ДА СЕ СЪДЯТ МИНИСТРИ за яз. Иваново, да се е образува по: Чл. 335. (1) Който причини наводнение по непредпазливост и с това изложи на опасност живота или имота на другиго, се наказва с лишаване от свобода до три години.(2) Ако е последвала смърт или значителни вреди, наказанието е лишаване от свобода до пет години.- Чакаме, разследването може да започне и срещу неизвестен извършителИ ДОКЛАДА ПРЕЗ ЮНИ ЩЕ Е ПОЛОЖИТЕЛЕН!!!

16

до 22

преди 12 години

"инерция от политиката водена от БСП"...спри лепилото бе момче.

15

да-да,ама не

преди 12 години

На всички ГЕРБерасти честито ! Ха сега цъкайте ми пак минуси.С мутри и милиционери и "бивши" членове на БКП няма да стигнем далеч...Бог да пази България. Долу ГЕРБ !

14

до 20

преди 12 години

истината е една - не ни искат в ШЕНГЕН с мутренско правителство

13

ИЦИ

преди 12 години

ИЗЛИЗА ЧЕ ЗА ВСИЧКО ВСЕ БОРИСОВ Е ВИНОВЕН А ОЯЛАТА СЕ СЪДЕБНА ВЛАСТ И ДОСКОРОШНИТЕ КРАДЦИ ОТ ТРОЙНАТА ОБИРДЖИЙНИЦАВСЕ НЕВИННИ И РЕПРЕСИРАНИ..БОЙКО ЗАРЕЖИ ГИ ТЕЗИ БРОЙЛЕРИ И СИ ГЛАДАЙ КЕФА

12

Анонимен

преди 12 години

"Устрем на ГЕРБ" никога не е имало!!! Това беше инерция от политиката водена от БСП! Срам ме е че ме управляват ченгета!!

11

Патриот

преди 12 години

ИСТИНАТА Е ЕДНА: ДИСКРЕДИТИРАТ НИ! АКО НЕ БЕШЕ СЪДЕБНАТА СИСТЕМА, ЩЯХА ЗА ДРУГО ДА СЕ ХВАНАТ! ПРОСТО НЕ НИ ИСКАТ В ШЕНГЕН И ТОВА Е! И КАКВОТО И ДА НАПРАВИМ - ПАК ЩЕ ИМА НЕЩО, КОЕТО ДА НЕ Е НАРЕД И ЩЕ СЕ ХВАНАТ ЗА НЕГО! КАТО ИЗПИТА НА *** - КАЖЕТЕ ИМЕНАТА НА ЖЕРТВИТЕ!

10

Стоянов

преди 12 години

Глупости, много сме си добре - питайте Борисов ! :)Имаме - магистрали2. Магистрали3. Магистрали4....5....Имаме магистрали пък цяла България блокирана от сняг !Бойкооо, Бойкоо казаха ли ти го хората, и забележи тия не са от тройната коалиция дето за всичко ти е виновна тя.

9

Анонимен

преди 12 години

...Министър-предателят неволно се ухили и... хоп - скочи от хеликоптера на земята /или по-точно - във водата/. Мутрата му замръзна, като видя какви безобразия са станали... Ужас! Половината му земя - заледена, а другата половина - потопена... Заболя го... тиквата, но се опита да запази хладнокръвие. Първо се обади на министъра на безобразията: - Безобразников! Веднага да изпратите... група БТР-и, да спасяват положението!... После разпореди на министъра на безделието: - Безделников!... Всички животни да бъдат извозени, където трябва!... На останалите живи... да се достави храна, вода!... След това се обади на министъра на безхаберието: - Слушай сега!... Да се проучи кой е отговорен за тия безобразия и да пратиш хабер на гладния прокурор!... Министър-предателят напсува няколко криви управници преди него и си каза: "Дали да не се допитам до Хер Акъл - как се чистят Авгиеви и Сергиеви обори?... Или отново да замажем положението?... За нищо не става тая земя - само ***, безделници, бедствия!... Май най-добре да я продам!... И да се изстрелям към Космоса!..."

8

Анонимен

преди 12 години

Изобщо не ми пука какво обяснява ЕК. Мен никой не ме е питал дали искам Шенген.Е, не искам в Шенген, защото нищо няма да се промени. И в смрадливия ЕС не държа да влизам, нито пък в САЩ, защото не искам да им плащам външните дългове. Ако ще съм ***, предпочитам да съм български ***, а не чужденец-***.

7

Анонимен

преди 12 години

Всичко зависи от хората. А хората в България са такива, каквито са и политиците, магисатратите, полицайте и т.н. Тук винаги когато някой започне да изплува, другите не му помагат а го дърпат надолу. Съдба...

6

na 21

преди 12 години

evropa da go *** za nishto ne stavat ... ramo rusiq ve4e amerikancite i te otpadat sled 10tina godini

5

комиците

преди 12 години

Борисов показа твърдост спрямо някои проекти, зад които стояха сериозни лобита отвън и май стана неудобен на Европата. Ахахаха, почна се с оправданията:))) Кои проекти бе - финансовия пакт или АКТА? Показа твърдост само като почнаха да излизат хора по улиците, които са готови да го линчуват, иначе е готов и майка си продаде за едно потупване по рамото

4

Анонимен

преди 12 години

Борисов показа твърдост спрямо някои проекти, зад които стояха сериозни лобита отвън и май стана неудобен на Европата.

3

Анонимен

преди 12 години

Докато в Европа се занимаваме с глупости, братушките действат както хората "В Русия приеха закон, който дава възможност за кастрация на педофили." БРАВО! Искаме и тук някой ден такъв закон, но ги е страх, че ще попаднат повечето ни депутати.

2

Анонимен

преди 12 години

Добре дошли в страната на "развития социализъм".Всички политици, ченгета, магистрати, журналисти, митрополити, ходжи, равини богаташи, интелектуалци са хора на ДС.Западът има "желязна завеса" за тази страна.А да и разиграхме един театър преди 23 г. уж е дошла демокрацията.

1

Анонимен

преди 12 години

"ЕК: Устремът за реформи е излетял от ГЕРБ"Ахахаха, от комисията се усетиха на третата година. Единствените реформи, които ГЕРБ е търсил са в замяна на старите хора с техни.