160

Анонимен

преди 12 години

194Само данъците които плащам на година са повече от парите които вземаш на година. Благодарение на такива като мен, ти и *** като теб вземат социални помощи и пенсии. Ако заминем извън България, ще умрете от глад.

159

ТИ

преди 12 години

190:Щом си толкова лаком за голяма пара, върви в Афганистан,ако имаш здрави ***. После ще ти пеем "вии жертва паднахте".

158

Не искам война!

преди 12 години

Тази посланничка на войната се домъкна у нас, за да ни въвлече в долната кампания срещу Иран, а Боко ще й се опъне като килим, по който тя да гази. От персите лошо не съм видял, но от банкстерите ми е дошло до гуша - срещу тях трябва да воюваме, а не срещу мирни държави, които никого не заплашват.

157

Анонимен

преди 12 години

и в кво ти е квалификацията - да седиш на бюро , да не работиш , да не произвеждаш и да чакаш да ти плащат , това ли , България от такива лапачи нема нужда , няма нужда от виртуални пари , има нужда от производство и работници от трудови хора , такива като тебе и сега ги гледам ..за нищо не стават и всички ги псуват щото обувките не могат да си вържат ва са облечени с Версаче , ***

156

SOFIA

преди 12 години

GOD BLESS AMERICA and BULGARIA !!!

155

rumen221

преди 12 години

НЕ СЕ ЧУДЕТЕ...ЖЕНАТА ИСКА МАЛКО...- САМО ОЩЕ ЕДИН БАТАЛЬОН ЗА АФГАНИСТАН...

154

Анонимен

преди 12 години

189Общество в което *** като теб ще взема същата заплата като квалифициран като мен ? Не, благодаря. Бегом в Северна Корея и не се връщай!

153

бре

преди 12 години

177: бих уточнил: компютрите са бг изобретение. Попрочети малко, и се пообразовай.Има еднабг поговорка: храни куче, да те лае> Ти попадаш в тази категория. Въпреки твоята омраза към комунистите и към социализма, знай-рано-късно тази напредничава и социална система пак ще дойде- друг изход няма. Глобализацията на запада не е нищо друго, освен мизерия, глад,болести за милионите бедни и средни хора по земята. НАПРЕД към новото справедлово общество, в което няма да има милионери и милиардери !

152

Анонимен

преди 12 години

185:))) Доста си *** и неграмотен.

151

освободител

преди 12 години

РУСИЯ - ние сме твърдо зад САЩ , чакаме ги да се наведат .........

150

ГАДНИ АМЕРИКАНЦИ

преди 12 години

Америка иска да е господар на света, постигнаха целта си с разпадането на СССР. Видяхме какво правят Американците, какво вършат тяхните войници в Авганистан, в Ирак, какви ли не отвръщения са вършели с местните войници и нивинни граждани. А ния и база им осигорихме в БГ и войници пращаме да воюват за чужди интереси, колко наши войници се връщат в ковчег. Бог да пази България от тези престъпни Американци, да те са престъпници, то гена им е такъв, нали Америка е създадена от престъпници.

149

Анонимен

преди 12 години

ПО ДОБРЕ КОМУНИСТ ОТКОЛКОТО НАЦИОНАЛЕН ПРЕДАТЕЛ , вижте се бе ненормалници едно изречение не можете да съставите , западани марионетки ,

148

Анонимен

преди 12 години

181Всички които са срещу Путин са американочифутски марсианци, агенти на МОСАД и/или ЦРУ,нали ?Жалки сте! Жалки и смешни.

147

Анонимен

преди 12 години

УСА -***

146

Анонимен

преди 12 години

до 149 ( Незаисимая газета) е собственост на руски евреи , разбирам ,че *** много им се иска желаното от тях да го представят за (действителност) в Кремъл си дават ясна сметка какво би означавало сащ да вземат Иран това е враг в тила ,а за Китай да не говорим ,ако можеше лесно да се удари Иран да са го направили от изрел и сащ ,самите служби в изрел твърдят ,че вече Иран разполага най-малко с обогатен уран най -малко за 4 бомби,а щом казват 4 значи са поне двойно,достатъчно да затрият ерец

145

аз

преди 12 години

до 171: като почнат да падат бомбите на Иран в твоя дом, ще те питам тогава на кой господ слогуваш.

144

Десен

преди 12 години

Много комунисти много нещо бе.Как да се оправим с това мислене-никога.Явно малко са ни мачкали СССР и БКП, или толкова са ни промили мозъците, че няма оправия.А сега на всички заблудени комунисти ще кажа, че дори интернета и компютрите които ползват за бузумните си излияния са измислени от американци, но това не им пречи да ги ползват.Откажете са от интернета бе другари, сигурен съм, че и колите са ви западни, сменете ги с руски, но нещо май не ви отърва

143

Режисьора

преди 12 години

"Бабет отива на война" 2012

142

Анонимен

преди 12 години

Руският аналог на скандално известния сайт "Уикилийкс", "Рулийкс", който също разкрива скандална инфорация, публикува снимки на изключително имение. Предполага се, че това е дворецът на руския премиер Владимир Путин, разположен на брега на Черно море. Мащабният и луксозен строеж само до момента струва около един милиард долара, твърдят запознати.

141

руско пиянде

преди 12 години

Да живей Тройной !