14

Васо

преди 12 години

Човека е в час, познава си работата и казва истината, такава каквато е. Друг е въпроса, че при разпределението на бюджета няма силните лакти на Цв. Цв, та да се пребори за повече. Все пак да отчетем факта, че е лекар, а не физкултурник. А физкултурника на своите и семействата им е осигурил, и ведомствена болница.

13

муньо

преди 12 години

*** такъв!баси и нахалните станахте вече!ние да не ги берем от дърветата тея пари бе?!вдигнете ЗАПЛАТИТЕ и СТАНДАРТА,и тогава искайте!!!А,и си върнете избягалите в чужбина добри лекари!

12

Анонимен

преди 12 години

Наглостта герберска надмина тройката:))))

11

Анонимен

преди 12 години

Няма такава наглост що народ измря по болниците

10

Стига

преди 12 години

"Здравната осигуровка е солидарна с хора, които плащат много по-малко." Аз неискам да съм солидарна с 2.5 млн. *** които не плащат нищо. През последните две седмици семейството ми е дало над 400 лв за прегледи и изследвания, защото няма направления, тези пари ни ги удържат точно за три месеца, а когато ни се наложи неможем да ги ползваме. Защо? Искам право на избор къде, дали и по колко до си внасям за лечение.

9

Don Vlazo

преди 12 години

Това го кажи на онкоболните, пенсионерите и онея хора, дето им умряха дечицата, ние болните от грип сме доволни! ***!

8

зрител

преди 12 години

Много ми е интересно дали тези чиновници от Министерството,които са съчинили "глупавата" разпоредба,са взели в края на тримесечието бонус за "добре свършена работа" (по Дянков) ???? А представяте ли си някой учител по време на час да дава и частен урок????

7

Анонимен

преди 12 години

Мри българино.Гарантирано от ГРОБ!

6

Анонимен

преди 12 години

"Здравеопазването ни е прилично, оцени го Константинов" Нали? Друго си е като ползваш частни клиники ...

5

123

преди 12 години

"От първия ден на следващия мандат правителството трябва да работи..." - Прав си Константинов.... Но дано изберем такова правителство, което да може да работи, защото вие или не можете или на искате да работите! А здравеопазването ни е под всякаква критика.

4

аватар

преди 12 години

Този човек в час ли е,или е за 4-ти километър ????

3

Oleee

преди 12 години

Яснооо, старата схема на нов глас. Обновяваме болниците с държавни и евро пари и след няколко години приватизираме. С мотива - държавата (разбирай правителството) не може да се грижи добре. След болниците да се готвят училищата. А след тях и домовете на хората.

2

да , прилича

преди 12 години

на фабрика за пари и до-унищожителен завод за населението ............... - лъжец е този тип ,като другите си побратими!!!

1

xaxa

преди 12 години

Далеч от реалността си DUDE!