22

Анонимен

преди 12 години

ПЪРВАТА СВЕТОВНА ВОЙНА ВЪВ НЕТА ЗАПОЧНА,ТОВА Е НОВ ВИД ТОТАЛИТАРИЗЪМ

21

Анонимен

преди 12 години

Сейте картофи бе плебеи.

20

Анонимен

преди 12 години

ВСЕКИ АВТОР МОЖЕ ДА ПРОДАВА;НА ФИЛМОВИТЕ КОМПАНИИ И ОТ ТЯХ ДА ЧЕКА ПРИХОДИ,ИЛИ ДА ПРОДАВА ЗА 1ЕВРО ПО ИНТЕРНЕТ,ЗАЩОТО АКО АЗ СИ КУПЯ ДВД С ФИЛМ И ГО СПОДЕЛЯ,КАТО ТОРЕНТ С ПРИЯТЕЛИ Е СЪЩОТО АКО АЗ ДАМ ДВД-ТО НА ПРИЯТЕЛИ ДА СИ ГО ГЛЕДАТ НА ТЯХНОТО ВИДЕО,ТО ТОГАВА ЗА КАКВИ АВТОРСКИ ПРАВА ИДЕ РЕЧ,А НЕ КАЖЕТЕ ЧЕ СТАВА ДУМА ЗА ЦЕНЗУРА ВЪРХУ СВОБОДАТА НА СЛОВОТО И ИЗЯВАТА НА ВСЕКИ ЧОВЕК,ЗАЩОТО ВСЕКИ ЕДИН ОТ НАС Е АВТОР НА НЕЩО НЕПОВТОРИМО,КАТО ДЕЦАТА НИ НАПРИМЕР ИЛИ КЪЩИТЕ НИ ИЛИ СТИХОТВОРЕНИЕ И ПР.

19

Анонимен

преди 12 години

ГЕРБ предават и продават българите, те са национални ПРЕДАТЕЛИ !От ГЕРБерския слугинаж в Народното събрание зависи дали да мине.На изборите гласувайте за всеки друг, но не и за ГЕРБ!

18

политиците са говеда

преди 12 години

То кога в България е имало дебат?Кога е имало референдум?Кога е имало умни политици?

17

Император Тиквий 1ви

преди 12 години

Няма да ме ядосвате много щото ....на инат ще ратифицирам ей!Плебеи с плебеи те му!

16

!!!!!

преди 12 години

ACTA и SOPA са основно механизъм за СПЛАШВАНЕ и избирателна разправа с неудобни. Нито един закон не е изгоден на тази индустрия, защото сплашването и се крепи на митове за милиарди загуби. Когато ACTA влезе в сила ще излезат и реалните "загуби" 000.001 милиарда и 000.001 от тях ще отидат до самите творци. По-вероятно ACTA да не бъде приета и да служи само за оправдание, "не приехте закона затова търпим загуби". След подходящи корекции би могло да се получи добро решение, както кмета на едно населено място натири лакомниците от Мюзик Аутор да си търсят правата от менъджерите на групите (като ги знам какви са им менъджерите тотално са им отсвирили претенциите). В интерес на истината има издателства в България и по света в крак с технологиите - pcworld например. От години чета в Интернет и си плащам за US изданието. Причината е много банална. Когато се абонирах за печатното издание първият броий дойде в началото намесеца неразпечатан. Следващите пристигаха с месец(и) закъснение и все разпечатани. Дано тези от БП да са се ограмотили, но като гледам до къде са я докарали сигурно не са и продължават да се оглеждат какво да чопнат от пратките .

15

Анонимен

преди 12 години

Първо подписали споразумението и после казали на хората "дебатирайте".Ей мръсни комунисти!Какво да дебатираме?Това е все едно да те осъдят на смърт и след това да ти кажат "а сега имаш право на защита и адвокат".***, глупави, ГРОБари.

14

Анонимен

преди 12 години

Имате към 170дена грубо казано! Помислете си!Не знам дали Ви е ясно господа "управляващи" ама протестите те първа започват.

13

Анонимен

преди 12 години

Боко реши, че подписвайки, този път не на инат, а тайно, ще убие с един куршум два заека - ще се подмаже на задокеанските си *** господари и ще си осигури тотално следене на Нета под претекст, че спазва споразумението. Да си оттегля подписа докато е време, иначе сам ще си ритне столчето...

12

askhole

преди 12 години

ГЕРБ , за съжаление, продължават негативната тенденция на всички правителства досега- не уважават избирателите си и народа, приемат закони и подписват договори тихомълком. Като не бягат от дебат, защо подписаха скришом договора и се опитаха да го потулят?!!! А колко ли още такива договори са подписали, без да знаем и за наша сметка?!!

11

Анонимен

преди 12 години

Боли ме фара кФи дебати кФи 5лева. За мен тия са Аут вече, то се видя че правят каквото си искат за да земат кинти от хамериканците и ако много се раздуха работата - дебати... Ало Да не сме в ЦИРКА !??!!??!?!???

10

Гражданин за EРБ

преди 12 години

Във връзка със всички простотии направени, внесени и подписани до сега от ***.оидите от ком. партия ГЕРП, ще перифразирам Христо Стоичков:Христо Стоичков и МухоБойко Борисов ПО-ГЛУПАВИ ОТ ТОВА СЕГА НЕМОГАТ ДА СТАНАТ..., НО ВТОРИЯ ОТ ДВАМАТА ПО-БОГАТ ДА...САМО ТРЯБВА ПРОСТАЦИТЕ В БЪЛГАРИЯ, ДА ПРОДЪЛЖАВАТ ДА ГО ИЗБИРАТ...П.П ЧЕСТИТА ТИ НОВА ЦЕНА НА БЕНЗИНА И ДИЗЕЛАКОНГРАЧУЛЕЙШЪН!!!

9

еретик

преди 12 години

Нелегалният (безплатен) софтуер през последните 20 години подпомогна значително компютърното ограмотяване в бедна България. Затова бих издигнал паметник на интернет пиратството

8

Анонимен

преди 12 години

до 2Много си добър! :)) Адмирации за текста!

7

Анонимен

преди 12 години

По-скоро трябват оставки, а не дебати !

6

Гражданин за EРБ

преди 12 години

ГЕРБ не бяга дебат и изслушване за споразумението АСТА, категоричен бе зам.-председателят на парламентарната група на управляващите Валентин Николов."Трябва да има дебат в обществото във връзка с написаното в това търговско споразумение", обяви той от трибуната в НС.И КАКВА ИЗЛЕЗЕ ТЯ:ОТМЕНЯТ ЕДНОЛИЧНО ПОДПИСАНОТО ОТ ТЯХ САМО ПРЕДИ НЯКОЛКО МЕСЕЦА - ИДВА ПРОТЕСТ...ВДИГАТ ПЕНСИОННАТА ВЪЗРАСТ - ПРОТЕСТ...ПОДПИСВАТ ЗА ШИСТОВИЯ ГАЗ - НАРОДА НА ПРОТЕСТ...ПОДПИСВАТ ЗА АСТА - ПРОТЕСТ...ЗА ДА НЯМА ПОВЕЧЕ ПРОТЕСТИ, ЕДИНСТВЕНИЯ ВЪЗМОЖЕН НАЧИН Е ДА СЕ ПРЕМАХНЕ ДРАЗНИТЕЛЯ - СИРЕЧ ДА ИЗРИНЕМ МРЪСНАТА МИЛИЦИОНЕРСКА *** ОТ ***, НА ПЪРВИТЕ ИЗБОРИ ДЕТО НИ ПРЕДСТОЯТ......ИНАЧЕ, ЩЕ НИ ЗАЛИВАТ САМО С ПОДПИСАНИ ОТ ТЯХ ГЛУПОСТИ!!!КОНГРАЧУЛЕЙШЪН

5

Анонимен

преди 12 години

Какъв дебат на тайно подписване дебат ли му се вика вече герб са диктатори *** махайте се некадърници

4

Анонимен

преди 12 години

искам да спре завинаги интернета

3

))

преди 12 години

хихи ами като изслушват по въпроса тоя изтъкнат спец Рашидов нека преди това да му дадат едно РС и да го накарат да го включи - че тогава да го питат квото и да било ....