81

Анонимен

преди 12 години

Да наричат те диктатор спретват една война избиват повече хора от самия ,,диктатор '' оставят хиляди хора без къщи и на това му кадват демокрация.

80

Оффффф

преди 12 години

Абе промити мозъци - в Сирия си има редовни избори за президент, парламент и местни, даже май са на 4-и год като в БГ. Много сте зле честно. Определение за Диктатор - човек неудобен на американците. Няма значение какъв пост заема, как е заел този пост, нито къде. Могат да наречат всеки така - даже утре може да е един от вас. Обявеният за диктатор по презумция е винаги виновен, лош тиранин, който измъчва хора. Наш върховен дълг е да освободим тези хора. САЩ по право определят кой е диктатор.

79

анализатор

преди 12 години

Руските интереси са ясни , но колкото и да е парадоксално това донякъде съвпада и със западните . Практиката от "арабската пролет" в Египет и Тунис показа , че от протеста за демокрация всъщност спечелиха радикалните ислямисти , като в Египет спечелиха и изборите благодарение на селските райони. Така че какво стана , градът сваля светските диктатури , а селото докарва ислямистите на бял кон , после знаем какво следва -ужасна ислямистка диктатура , справка Иран !

78

Анонимен

преди 12 години

всички *** се изхлузиха и налетяха на темата като мухи на прясно л***о

77

Анонимен

преди 12 години

и мен ако ме питате , като нищо може да се разберат руснаците с някои от генералите на Асад и да му спретнат някой преврат и така и вълкът сит и агнето цяло , просто следете и ще видите.

76

ЗАПОМНЕТЕ:

преди 12 години

ТАМ КЪДЕТО РУСИЯ ДОСТАВЯ ОРЪЖИЕ----ВИНАГИ СЕ ПОДГОТВЯТ ИЛИ СТАВАТ.... КЛАНЕТА!Най-големия враг на Балканите ....е Русия!РУСКИТЕ МЕЧТИ И ИНТЕРЕСИ ЗА ИЗЛАЗ НА БЯЛО МОРЕ.......НЕ СА ОТ ДНЕС ИЛИ ВЧЕРА....!!!!!ТОВА Е "РУСКА ИМПЕРСКА ПОЛИТИКА"-----ОТ ВЕКОВЕ....БЪЛГАРИЯ , НЕ Е "ОСВОБОДЕНА".....ТЯ Е ТРЯБВАЛО ДА БЪДЕ "ПРИЧИСЛЕНА КЪМ ГРАНИЦИТЕ НА РУСИЯ"....!ТОВА Е БИЛ ОСНОВНИЯ ЗАМИСЪЛ...НА "РУСКО-ТУРСКАТА ВОЙНА"--както войната на СССР с Финландия или... народите отПрибалтика!

75

Анонимен

преди 12 години

Хазарчета нали си спомняте пророчеството на вашия Ешекил а ,за третия железен орел дето ще такова мамата на новия изрел , много добре знаете ,нали от малки ви дупчат тиквите с вашита дяволска религия Той казва че юдейте ще устоят на първите два орела - Рим и Третия райх ,но на третия НЕ ,чудите ли се за кой трети железен орел става въпрос ,е ми вгледайте се внимателно на снимката горе и вижте какво се вижда зад главата на Лавров

74

Един Гет

преди 12 години

До 75-Братко ами ти от там ли се връщаш..?Кога се прибра днес или вчера..???Това е последния ми отговор на коментарите които пишеш..просто по умния трябва да отстъпи..Дано сирийския народ успее да се освободи от тия *** и Асад..Да видим после на кого ще продават оръжие тия великите руснаци ли са какви са не ги знам..но пишат и използват нашата свещена азбука и за това твърдят че сме славяни като тях а всъщност 1 процент от българите имат такива гени..И са едни от виновниците винаги да ни тъ

73

Анонимен

преди 12 години

До 80 една диктатура оплита в мрежите си цялото общество , справка Светия синод , естествено че няма да стане лесно и бързо , особено без външна намеса или противоречие между факторите на международната политика , а Русия прави точно това , за да си запази военната база и влиянието в райио тя жертва интересите на сирийския народ.

72

:D

преди 12 години

War on terror... naaah, much more like War "ON" - Terror

71

Анонимен

преди 12 години

В Сирия е единствената военноморска база на Русия на чужда територия.Заради нея са готови да пожертват цял един народ,но си правят криви сметки.Не усещат ли че режима на Асад е обречен.Ако не утре то след месец,година,две но Башар Асад ще си отиде!Много,много слаба дипломация показва Русия!Много!

70

!!!! ДО 75

преди 12 години

ПАК ТЕ ПИТАМ ТИ ОТ СИРИЯ ЛИ СЕ ВРЪЩАШ ЧЕ ,ГОВОРИШ КАКВО ИСКА СИРИЙСКИЯ НАРОД ????ПРОМИТИ МОЗАЦИ КОЛКОТО ИСКАШ !!!!!!!

69

Анонимен

преди 12 години

До 77 ти и на разтревожеността на арабската лига ли не вярваш а само на твоите братушки , от къде черпела инфо арабската лига за арбски член на тази лига е по голама глупост май не може да се измискли

68

до 74

преди 12 години

Ако е диктатор народа му има избор да избяга при бунтовниците, би трябвало да е останал сам отдавна, а тия хора дето карат танковете дали нямат сеейства и ходят да стрелят е тъй срещу роднините си ако вярваш на всичко което ти казват по еврейските телевизии добре.

67

Анонимен

преди 12 години

шалом на всички радетели за (демоНОкрация ) в Сирия и Русия

66

Анонимен

преди 12 години

Браво Трезвен , но няма кой да те чуе те са бетонни глави.

65

до 72

преди 12 години

Арабската лига откъде черпи инвформация кой подклажда тия бунтове дали пък евреите не подготвят света за последните събития които трябва да настъпят там пряко са намесени Сирия и Иран.

64

Хайде ,холан....

преди 12 години

РУСИЯ , ДОСТАВЯЛИ ОРЪЖИЕ НА СИРИЯ....АМА , ТО НЕ СЕ ПОЛЗВАЛО ПРОТИВ ДЕМОНСТРАНТИТЕ......ХА,ХА,ХАААА.....СИГУРНО СА ГО ПОЛЗВАЛИ ЗА .....КСЛЕЧКИ ЗА ЗЪБИ....ХА,ХА,АААА.....!Перфектни "комунистически тъпизми"-----само *** пиян руски болшевик , може да измисли подобна глупост..... на литър водка!... и още по ***-български *** да ги повтаря като папагал.....ха,ха,хааааа.....*** !

63

Един Гет

преди 12 години

До 66- Братко не съм евреин и никой от моето семейство не е..Това че един народ като сирийския иска да свали оковите трябва да те радва и да го подкрепяш..А ако ти самия си някое смесено русначе или узбегче или ти самия си знаеш какъв си е добре да потърсиш своята истинска родина..До колкото знам Русия е доста голяма и ще се намери някъде място и за теб..

62

Анонимен

преди 12 години

Не мога да ви разбера , вие защитавате един диктатор същия беше и в Либия и в Ирак , как ще се чувствате ако в България има един Асад.