38

teo

преди 12 години

ЗАЩО НЯМА НАКАЗАНИЕ НА ТАКИВА ДЪРЖАВНИ ПРЕСТЪПНИЦИ, КАТО ВАС, УВАЖАЕМИ ГОЦЕ И МАРИН "МИЛИЧКИ" ДЪРЖАВНИ ПРЕСТЪПНИЦИ??? НАВЯРНО Е ВЪПРОС С ПОВИШЕНА ТРУДНОСТ ЗА ТАКАВА МАФИОТСКА ДЪРЖАВА??!! КОВАЧЕВА, ВЗЕМИ СЕ В РЪЦЕ И ВНЕСИ ПРОКТОЗАКОН ЗА ТАКИВА ПРЕСТЪПНИЦИ, БЕЗНАКАЗАНИ И ПОМИЛВАНИ, НОООО ОТ КОГО??? От други престъпници, които са достойни за златните решетки!!!

37

hagen

преди 12 години

"Според него този шум се вдига, за да се прикрият по-важни скандали в България"Е по-голям скандал от това да пуснеш току що влязъл в затвора престъпник здраве му кажи.

36

Кирилов

преди 12 години

Янев е ясен всекиму, а комунягата е толкова ***, че сам не се сеща, че с това си изказване се дъни, в смисъл, че щом е допуснал еди кой си да му доведе Янев, за да объдят нещо си (с цвят на мангизи), то същият еди кой си или друг/и като него са му водили (според мен) доста хора... бе дет се вика: Алъш вериш да има!

35

Ivan Grozni

преди 12 години

Новият ни вицепрезиден как го гледа влажно с *** си поглед...

34

Анонимен

преди 12 години

Така е в България. Честните и достойни хора като Марин трябва да се оправдават пред *** като Янев и Попова. Истинските *** като Бочко и Цецо се изявяват като упрравници.В държавата на мафията е така.

33

teo

преди 12 години

Генерал Марин, НЯМА ПО-ГОЛЯМ ПОЗОР ЗА БЪЛГАРИЯ, ЩОМ ГЛАВАТА НА ДЪРЖАВАТА - ПРЕЗИДЕНТА ГОЦЕ И ТИ, НЕ СПАЗВАТЕ КОНСТИТУЦИЯТА, КОЕТО Е ЕДНО ОТ НАЙ-ГОЛЕМИТЕ ПРЕСТЪПЛЕНИЯ В ЕДНА ДЪРЖАВА!!! ТЕЖКО НА ТАКАВА МАФИОТСКА И ФАЛШИВО-ПРАВОВА ДЪРЖАВА, КАКВАТО Я НАПРАВИХТЕ ВИЕ ЧЕРВЕНОТУРСКИ ДЪРЖАВНИ ПРЕСТЪПНИЦИ!!! МАЙКО БЪЛГАРИО , СПАСЯВАЙ СЕ!!!

32

Антикумонист

преди 12 години

ЗА аНгел мАрин това е напълно вярно,той не е пускал от затворите престъпници,убиици и изнасилвачи а хора свързани с великата комунистическа партия БКП и техните наследници БСП.Той найстина мисли за хората навън,но тези хора са обрача от фирми около ченгетата Гоце и Марин,и найстина се грижи за техните интереси.ЧЕРВЕНИ МРЪСНИ ***,ЕДИН ДЕН ЩЕ ИЗГНИЕТЕ

31

Анонимен

преди 12 години

Кой слага минусите , след като от 20 поста само един е ЗА Марин и Гоце ? Да не е някой *** , а ?

30

.....?

преди 12 години

КАПИТАЛИЗМЪТ Е ВЛАСТ НА ----ОЛИГАРСИ -----ПАРИ И МАТЕРИАЛНОТО/Никола Филчев при Цв.Ризова ----снощи/!Олигарсите ,които по разбойнически начин присвоиха чрез -------ПРИВАТИЗАЦИЯТА в Бг ,пари и имоти ,.....ТЕ командват ---парада ,Съд. система ,полиция, Парламент ,....всичко !Бедният никога няма да стане поне малко по-богат ,а средната класа по-добре "ФЪФ"--Бг--Такъв е законът на -----КАПИТАЛИЗМА ---!Няма рима но е вярно ,....ДЕРЗАЙТЕ ***!

29

Анонимен

преди 12 години

Питане към марин:Ако те дадем на пострадалите семейства от помилваните от теб пристъпници д-рю марин те да решът вашата съдба,как мислите да ли биха ви помилва ли!Или задавам риторичен въпрос...

28

Анонимен

преди 12 години

"Нали всеки документ за помилване се преподписва от министъра на правосъдието, т.е Попова като такава през последните две години и половина е напълно в час..."Ама тя е подписвала от уважение към авторитета на президентската институция. И нея са я измамили кумунизите!

27

дУ 33

преди 12 години

Срам има ,и Резил има ,....за народа ,който ги търпи ----22г.,години на ----НИЩОТО !Справка ----другите влезли в Евросъюза държави....!Къде са ТЕ ,а къде сме ---ние ,....*** ДО ШИЯ !

26

rumen221

преди 12 години

ТО БИВА НАГЛОСТ, НО ТОЗИ СЧУПИ "НАГЛОМЕРА"..."Не е вярно, че съм пускал престъпници..."- ЗНАЧИ ЗАТВОРИТЕ СА... ПАНСИОН ЗА БЛАГОРОДНИ ДЕВИЦИ... И ТАКА 533 БЛАГОРОДНИ ДЕВИЦИ... НА СВОБОДА...ВСИЧКИ ГРОЗНИ ЕПИТЕТИ СА СЛАБИ ЗА ТАЗИ НИЗОСТ...- ЖИВОТА В СЕМЕЙСТВО С ИЗНАСИЛЕНА ИЛИ УБИТО ДЕТЕ Е АД..., АД... АД...!!!А ТОЗИ КОЛЕГА НА ПУСНАТИТЕ СЕ ХИЛИ, КАТО ОЛИГОФР*Н...:"- Винаги съм гледал интереса на хората, които са извън затвора"****Я - ЕБ*Н УБИТИЯ - УБИТ... МАЙНАТА И НА СПРАВЕДЛИВОСТТА.

25

ДО 33

преди 12 години

СРАМОТА Е --------22 г.-----ПРЕХОД ,И ***.....КРАТУНО!

24

Иво

преди 12 години

"Маргарита Попова проверява помилванията на Марин" - Дрън, дрън....Добре де, и какво ще проверява? Нали всеки документ за помилване се преподписва от министъра на правосъдието, т.е Попова като такава през последните две години и половина е напълно в час......

23

....?

преди 12 години

След като сме ---ПарАламентарна Република,за какво са ни ---Президент и вице..../поне за сега---кризисно/? Когато станем по-добре ,тогава ще можем да си позволим и ....това !Въпреки ,че не ни е необходимо и Нар. събрание/сЪбор на фирми/,.....а едно работещо ---ПРАВИТЕЛСТВО!

22

ne go poznavam

преди 12 години

НО!Този "гений"....... не се е показвал---10г. толкова ,колкото сега...!

21

Анонимен

преди 12 години

Тоя 10 години си трая сега обикаля като цветарка от телевизия на телевизия. Бил за огласяване имената на помилваните и смятал, че трябва да се направят промени за това. Е сега ли се сети след 10 години сън.

20

до 28

преди 12 години

обективен, идея си нямаш за какво говориш, така че по-добре замълчи.

19

Обективен

преди 12 години

Ако през последните 22 години и нещо сред управляващите имаше повече хора като Ангел Марин, сега щяхме да сме значително по-добре.