168

прецакана

преди 12 години

Яяя какво излиза накрая,пари няма ама само за вас лошия матрял,криза има ама пак само за вас и т.н.Е такова тахалство няма.А пък и бонусче ще има ,ако лижеш подметките на началника си,това е новото което измислиха.

167

До № 239

преди 12 години

Бачев, по средно около 10 % бяха надчетени дребни и средни фирми, за да се дадат едни пари за "здраве", не бе за по - по и най-докторчета, не за сестрите, хеле санитарките. Учителите също взеха своето за 138 часа месечно заплати, другото за "извънреден" труд, ДМС и бонуси. Каквото остана, Дянков го раздаде на своите хора, според "заслугите" им. А дребните и средни фирми фалираха! За миньорите, как до сега са постигали по-малка производителност, от същите машини? Значи са мързелували!

166

Съвет

преди 12 години

Да ви кажа честно,като вземете решението да емигрирате и по време на подготовката в понеделник при отваряне на тази новина я приемате с усмивка,защото вече знаете , че ви очакват само ПО ХУБАВИ години не се притеснявате за нищо освен за подготовката за емиграцияСупер е!!! Пробвайте

165

Анонимен

преди 12 години

Чета по горе 233 725лв. бонуси в края на 2011г. раздадени на 176 чиновници-избрани,което е по 1327.98лв. на чиновник,и защо чак сега ние научаваме за тези бонуси и това ли е действително раздадената сума и още има ли и други бонуси раздадени по колко и на кой,и още нали тиквата ни призоваваше да не харчим средства от държавния бюджет или това се отнася до лошия мат'рял до кога ще ни правят на маймуни бе народе робски!!!

164

Към 247

преди 12 години

Поправка - 47 години и половина трудов стаж. Гербери, направете и вие толкова и тогава седнете да дращите идиотщини.

163

тъпигьози ГЕРБ

преди 12 години

А ве, Герберски драскулници. За какви комуноиди иде реч. "7 години трудов стаж имам, и какво вземам, като награда за ттруда ми. Втора категория труд съм, тоест не съм лежункал, като вас некадърници прости. Давал съм на тая държава. А вие грабите и пишете врели-некипели. Всеки който се оправдава с комунизма е полуграмотен гербер и осван това туркофил. Подписахте ли Декларацията за Възродителния процес. Подписахте я. Значи целувате *** на турчина. Седнали близачи, акъл да дават ужас тъпигьози.

162

evo72

преди 12 години

тоз *** хубава пачка показва , и зад гърба си показва какво оставя , чудесен фон за прекрасен икономист ..... след мен ..... и потоп , е те тва е Дянков , това оставят цялата *** след 89 , карат си лъскавите коли купени с откраднатите пари на нашите родители и от нас самите които работим за да може тия изверги да ни се подиграват , и след себе си оставят едно Косово .... колко да ги търпим още питам ???

161

57

преди 12 години

Държавна пара лесно се раздава.Ако е фирма и се чуди как да съхрани персонала и да прави осигурителни вноски всеки месец /пари който той дава /по друг начин ще мисли .А иначе няма пари за пенсии и здравоопазване

160

Dani

преди 12 години

Тъпо, мазно и лъжливо ***! Хората едвам преживяват, а той си позволява да лъже народа, че уж нямало да има бонуси и 13,14 заплати!Срам и позор!

159

Баба Тонка

преди 12 години

Браво Монка! Баво Сине! На фона от развалини и мръсотия зад гърба ти много ти отиват бялата риза и скъпите коли. Продъжавай да грабиш от бедните и беззащитните за да има за *** .

158

Маноел Бачев

преди 12 години

Срам! От кои ги спести? От миниорите, от учителите, от медицинските сестри? И аз трябва да разчитам ти да пестиш за да е сигурна държавата? ***!

157

Анонимен

преди 12 години

БАРДУК СКАПАН !!!

156

Анонимен

преди 12 години

Ха сега де! Вицепрезидент помилвал престъпници, вицепремиер раздавал пари 'под масата'. Определено има намеци за корупция :)

155

Дянкофф

преди 12 години

Не ме гледайте какво правя - слушайте какво ви говоря!Ясно? Че иначе ще дойде Цветанофф да си говори с неразбралите.

154

Анонимен

преди 12 години

еми питайте Бойко на кои кучета се дават пържолки - на тея дето слушат и изпълняват команди

153

Анонимен

преди 12 години

Реално човекът не е дал 13-та заплата на всички по равно (забележете, че 13-та заплата би струвала доста повече от 322 000 лева, тъй като 322 000 / 620 = 375 лева, а със сигурност 13-тата заплата щеше да е поне два пъти повече от 375 лева средно на човек). Вместо това, Дянков е разпределил бонуси, за да стимулира по-добрите служители, поне така се надявам. Аз лично одобрявам с две ръце, според мен е много разумно - хем е спестил пари, хем е стимулирал по-добрите.

152

Анонимен

преди 12 години

Работата ми е такава,че 3 пъти можеше да загина,а ако събера нощните си дежурства излиза,че не съм спал 6 години.13-та заплата не съм виждал от 10 години.Имам желание такива управничета да ми паднат за 10 минути насаме!

151

Анонимен

преди 12 години

Някои от тези, които са получили бонуси, сигурно са тези, които денонощно драскат из форумите, за да лижат *** на управниците и да мрънкат, че народът бил мързелив, затова бил беден. Явно за този вид 'работа' им плащат допълнително. Не е ли парадоксално - да плащаш от собствените си данъци на някого, за да те ругае? Явно ни имат за мазохисти, щом твърдят, че трябвало да одобряваме това.

150

Анонимен

преди 12 години

Тия пари да ги вземат само от ония, дето одобряват раздаването на подобни 'бонуси' под масата. Нека те им дават и по 50000 на калпак, щом искат да хрантутят и да обслужват тези наглеци. Не виждам обаче защо всички данъкоплатци трябва да пълним джобовете на тия Дянкови хайлази, дето уж много работели. То се вижда, че е никакъв ефекта от 'работата' им, хем има глобална криза, хем и допълнително локална криза създават с действията си.

149

Анонимен

преди 12 години

Glassuvaite pak za GERB.I6te budat o6te po nagli!