361

:)

преди 12 години

До 483Току що се е стъмнило. Шофирам и говоря по телефона. Светва "цветомузиката" /полицейски светлини/. Спирам. Свалям прозореца. - Знаеш ли защо те спирам?! Въздържам се да кажа: "За 5 лева". Посягам, вадя пртфейл, от него банкнотата с гореупоменатия номинал, подавам я. Следва пожелание от полицая за лека вечер. Вдигам стъклото и ... това е ...

360

Не давайте пари !!!

преди 12 години

Никога полицай няма да спре на пътя нарушител и да му бръкне в джоба да вземе пари от нарушителя. Аз не нарушавам и когато ме спрат не давам пари. Да пишат актове на този принцип съм, но съм дисциплиниран водач от 30 години.

359

Анонимен

преди 12 години

Най-голямата глупост е използването на маскирани полицай. Според мен трябва да се забрани подобно примриване на самоличноста от полицайте, изключение ако има, то трябва да е само при охраната на защитени свидетели

358

Анонимен

преди 12 години

За това каква е милицията пардо полицията - джандарите в България е достаъчен факта да си спомним престрелката между барети и полицаи в Люлин?!?! Не помните ли? ПОлицията е плоска и *** и наситина си превишава правата в много отношения, даже и в искането на подкуп от шофьорите.Дотолкова са ***, че сега шофьор дръзнал да ги обвини буквално е виновен, че е щял да даде едва ли не?!?! Сега ги съди в Страсбург ;)

357

До 484

преди 12 години

Не четеш правилно. В пост 476 никъде не записано, че ГЕРБ има нещо общо със случая. ГЕРБ е създадена през 2006 г. В същия пост пише, че тогавашния гл.секретар на МВР не е свършил за два лева работа. Налага се да ти бъде напомнено, че същия гл. секретар е минал първо през БКП, след тона през НДСВ и като за последно направи ГЕРБ.

356

до 483

преди 12 години

На кого му се е случвало като го спрат катаджий да му искат пари !!!

355

Анонимен

преди 12 години

484, много общо има - тогавашният главен секретар на МВР се вреше в ръководството на всички по-шумни акции, а после стоеше с часове пред камерите, пускайки в медиите по-голямата част от следствената тайна, като така осуетяваше работата на оперативните работници по разследването. Да ти кажа ли как се казваше? Или да ти кажа какъв пост заема днес?

354

Анонимен

преди 12 години

Това е САМО ЕДНА СТАТИЯ ... Не е доказано ,че е ИСТИНА за да се впрягате толкова и да "ядете" всичко ,което ви се сервира !Само ПРОМИТИ МОЗЪЦИ могат да повярват ,че написаното отговаря 100% на истината !!!Но ***-шарани ,бол ....

353

Анонимен

преди 12 години

Как какво общо? Бат Бойко е водил операцията като главен секретар.

352

Само ревете !!!

преди 12 години

Ей няма по голям ревльо от Българина, ако не е по свирката му винаги намира причина, да се измъкне от ситуацията, НЕ РАБОТИ, а иска да живее добре, няма как да стане. Затова не търсете вина в МВР, Правителство, Съд, Прокурори и т.н. Виновни сме всички за това което става и то е заради това, че сме мързеливи.

351

Анонимен

преди 12 години

Когато работи един ЗАВОД произвежда продукция която носи печалба Какво донесоха на страната всичките тези ПР АКЦИИ .

350

Анонимен

преди 12 години

какво оббщо е имала ГЕРБ с 2004 г?

349

Анонимен

преди 12 години

КОЛКОТО ВАС КАТО ВИ СПРАТ КАТАДЖИИ ВИ ОПИРАТ ПАЛКАТА ,ТОЛКОВА И ПРИ ТАЗИ СИТОРИЯ СА ОПРЯЛИ ПИСТОЛЕТ НА ДЕТЕ.ГЛУПОСТИ, ПЪЛНИ ГЛУПОСТИ.

348

Анонимен

преди 12 години

На кого у се е случвало да контактува с възпитани полицай !?

347

Анонимен

преди 12 години

Че това е ПРАКТИКА си мислят само червените ***!

346

Главния секретар

преди 12 години

Разкъсаното тяло на Чакъра било намерено на втория етаж на опожарената къща, а официалната версия за неговата смърт била самоубийство. Неофициалната е, че именно шефът на РДВР-Хасково Иван Петров е изготвил благоприятен доклад за действията на тогавашния главен секретар Бойко Борисов, който го спасява от съдебно преследване. Самият Борисов тогава обяснява действията си по следния начин: Беше много студено, бяхме се много изнервили, но го обстрелвахме с РПГ-7 не за да го убием, а за да го сплашим. Още тогава уважавани юристи се произнесоха, че полицаите са превишили правата си, защото не са действали от позиция на неизбежна самоотбрана, а смъртта на Чакъра, който очевидно е бил неадекватен (в медиите се появиха версии, че човекът си е бил лудичък), е можела да бъде избегната. Тъй като Бойко Борисов лично е наредил обстрела, е щял да понесе цялата отговорност за случая, но докладът на Иван Петров и затварянето на очите от страна на тогавашната прокуратура го отървават от съдебен процес и присъда.

345

Анонимен

преди 12 години

В коментарите под новината за МИРОВЯНЕ прочетох ,че някои ги е предупредил от полицията затова не са намерили нищо !Ако наистина има ОПАСНИ ПРЕСТЪПНИЦИ каквито само сънуват някои може да направят следното след като ги предупредят да сложат 2-3 газови бутилки с отвити до краи винтили и затворени прозорци и при отваряне на вратата да стане Буууммммм .

344

:)

преди 12 години

Факт е, че всеки един гражданин на държавата при срещата си със служител на МВР е бил свидетел на некомпетентност, високомерие, непочтителност, безхаберие и т.н. Именно затова фсяко едно огласяване на милиционерщина води до такива дискусии в обществото. Ако полицаите спазваха законите, правилниците, кодексите и т.н. НОРМИ никой нямаше да реагира на подобни публикации. Всеки щеше да си мисли, че това е някаква случайност или инцидент. А сега почти всеки е убеден, че това ПРАКТИКА.

343

а

преди 12 години

ако се случи да опре пистолет в главата на моето дете,показната им акцийка ще завърши мъртъв полицй!

342

Кога е станало това?

преди 12 години

На 17 февруари 2004 г. Тогава един свинар се правеше на гл. секретар на МВР. И се търкаляше по телевизиите, каквото прави и сега. По онова време имаше 192 поръчкови убийства. Някой спомня ли си поне едно от тях да е било разкрито ? Не се напъвайте, няма да си спомните.