196

Анонимен

преди 12 години

Да го д.хате комунисти и агенти!

195

Анонимен

преди 12 години

Ха ха, снимките са много добри.

194

Помните ли

преди 12 години

До Слободан Милошевич,председател на Социалистическата партия на СърбияУважаеми другарю Милошевич,Бих искал да доведа до Ваше сведение позицията на БСП относно последните събития в Косово. Ние отхвърляме подхода на двоен стандарт и едностранно обвиняване на Югославия за създалата се ситуация в Косово Парламентарната група на Демократичната левица декларира желание Народното събрание да приеме решение за неучастие на България във войната нито пряко, нито косвено. Ние разглеждаме предложението за предоставяне на въздушен коридор на НАТО през България като много опасно за националната сигурност и за Балканите. Наивно и безотговорно е да се смята, че приобщаването към НАТО е гаранция за националната сигурност. Това би било авантюристично решение Георги Първанов,председател на Българската социалистическа партия.

193

Анонимен

преди 12 години

Да бе, то се видя колко е първа и колко е дама.

192

112

преди 12 години

не само ще ти осигуря заплата1500 лв ами ще бъдеш горд че си Българин,какъвто и трябва да си.а не ратаи на Меркел и на Съркози или на някакви евреи дето карат те и близките ти да работят за жълти стотинки и където *** и Баща ти едва живеят с 180 лв пенсия и където Лекарите където ги има са станали търгаши

191

Анонимен

преди 12 години

281 много си плосък с внушението че и новият президент е *** и агент като заминалия си

190

дедо Тъпчо

преди 12 години

Абе я се сам се чудел оти викат на женката на президента "първа дама"и за къв требе она се да върви подир него.Ми то секи президент си има и по некоя либовница,та требе и втора дама и трета...па и повече може,дай Боже...Е,па ако президента е жена как ще викат на мъжа и?? Сигур "парвию пич" или що ли...и он се подир женка си президент ли требе да оди?

189

Добре, АМА ЩО ----

преди 12 години

не са прикрили малко КОНЦИТЕ, ДЕТ ДВИЖАТ КУКЛАТА Росен?

188

Ксеркс

преди 12 години

По-малко слуги на Русия, по-добра и развита България, успех на Плевнелиев.

187

Harmony

преди 12 години

От Германия се задава гаф,без тях не може

186

112

преди 12 години

трябва да излезем на улиците и всеки камък(бомба) всяка сопа,тояга,бухалка,цепеница,гьостерица,пръчка(сабя)и да ги избием тези долни *** , ***,крадци и изменници на България

185

Бягайте!

преди 12 години

БЯГАЙТЕ ДОКАТО Е ВРЕМЕ!НЕ ОБРИЧАЙТЕ ДЕЦАТА СИ!Хора, не се връщайте в никакъв случай в България. Новите (деца на комунисти, завършили на Запад) и старите комунистически кланове са превзели буквално цялата държава. Там няма парламент и партии. Партиите са различни кланове на комунисти. Правителството се олицетворява от държавна сигурност. Новият премиер Бойко Борисов е бивш комунистически престъпник участвал във възродителния процес и бивша охрана на Тодор Живков. КОЙ Е ПРИЕЛ ТОЗИ КОМУНИСТИЧЕСКИ *** В ЕВРОПЕЙСКАТА НАРОДНА ПАРТИЯ? НАГЛОСТТА НА ТЕЗИ *** НЯМА ГРАНИЦИ. Крайно време е да се каже на Европейския съюз, какви са тези хора, които ни управляват! Малкото хора, които са останали живеят в абсолютна мизерия. Единствените, които живеят в охолство са копелетата на бившите комунисти - полицай, военни, пожарникари и *** от ДАНС (те взимат заплати 2000-3000 лева, безплатни жилища и всякакви облаги и 1000 лв. пенсии). Обикновените пенсионери умират от глад мизерия и липса на болници. Полицията е навсякъде и могат да те застрелят и окрадат безнаказано и без причина. Най-облагодетелстван са бивши комунисти и децата им. Това са бивши ченгета, военни и подобни ***, които сега са банкери, хотелиери, едри собственици и т.н. Те държат телевизии, медии и въобще всичко официално е една голяма манипулация. Манипулацията е толкова голяма, че всички европейски пари отиват при тях. Всичко се подслушва. Ежедневно убиват и крадат стотици обикновени хора и никой не си мърда пръста за това. Но ако отвлекат или ограбят някоя богата комунистическа ***, цялата държава се активизира, променят закони и започва още по-голям терор на обикновените хора. Правителството защитава единствено и само комунистите олигарси и замазва очите на хората като хваща и арестува хора, който пречат на комунистическите кланове (олигарсите). Митингите и стачките са забранени. Ако някой има различно мнение или се опита да организира стачка, моментално изчезва (бива екзикутиран от структите на ДАНС и ГДБОБ). Хората в провинцията умират в глад и мизерия. Всички болници са закрити. Но всичко това умело се прикрива от медиите. Всички хотели по черноморието са на бивши комунисти и руската мафия. Хора не ходете там и настройте колкото се може повече чужденци да не идват тук да почиват. Навсякъде звучи долнопробна, *** музика наречена чалга и руска музика. Хората са като зомбирани. Клановете на комунистите (БСП, ГЕРБ, АТАКА и т.н.) и мазни *** от медиите ги заливат и им промиват мозъка с патриотизъм: Колко е хубаво в България. В никакъв случай не си и помисляйте да инвестирате в България или да носите спестявания. В момента в който кацнете на летище София сте буквално обречен. Скоро няма да има университети и БАН - двете най-стари научни организации на 120 и 140 години ще бъдат ликвидирани. Бюджетът им ще бъде спрян. Имотите им ще бъдат продадени и на тяхно място ще се строят хотели, МОЛ-ове и джамии.

184

Анонимен

преди 12 години

Всички големи агенции продължават да се правят, че такава новина няма!........................................................................CNN ще я пусне след малко,сега взима интервю от мировянските крадци.

183

за 269

преди 12 години

Каквото търси ще намери.......тоз *** иска 2 шамара и ще е готов да върти дудуци, само да не го биеш повече

182

до 267

преди 12 години

Зорка беше през цялото време. Гледай добре и цветя и подаряваха даже. Ама и да я нямаше Зорка не е драма, защото не е денят на съпругът и, а на 4 Президент на Република България, зад който не седеше съпругата му, но пък Бойко компенсира.

181

Анонимен

преди 12 години

257 КАКВО ЦЕЛИШ ? ВНИМАВАЙ.. МАЙ СИ СЕ НАТРЯСКАЛ ОТ МЪКА ПО ГОЦЕ.

180

Стар куманиз

преди 12 години

Другари, убаво плюете по новио и жинъ му, на що не мога да видя Зорка до нашио ?

179

до 250

преди 12 години

Ама разбира се, че сама си решава. Тя не уважава президентската институция на родината си и това е личен избор. Въпросът е дали народът ще я уважава оттук насетне? Щото войничетата могат да мръзнат да сменят караули, заради мъжа и, ама защо? Нали церемониите не са важни? Семейство Плевнелиеви искат личен живот. Въпросът е какво дирят тогава в Президентството?

178

Стар куманиз

преди 12 години

Абе що не виждам Зорка, другари?

177

за 257

преди 12 години

Ами влез бе тарикат, *** не е здравословно...........:) посегателство срещу държавен служител, организирана група и рп.........даже с Марковски за адвокат, панделата ти есигурна. Пък и новият президент ще промени и съда..........затова го избрахме