111

възхитен

преди 12 години

ЧЕСТИТО ГОСПОДИН ПРЕЗИДЕНТ!!!

110

681

преди 12 години

ДОН ГОЦЕ ПЪРВАНЕЛИ,СДАДЕ ПОСТА,СЕГА СПОКОИНО МОЖЕ ДА ОТИДЕ ДО МОСКВА,ДА ПОЛУЧИ ОТ *** ОРДЕН ,ЗА ВЯРНА СЛУЖБА НА РУСИЯ,А СЛЕД ТОВА И ДО ПАРИЖ,ДА СИ ВИДИ МЕЗОНЕТИТЕ.ВСЕ ПАК БЕШЕ "СОЦИАЛЕН"ПРЕЗИДЕНТ..

109

Жоро

преди 12 години

Всички червени *** и гъ*олизци ще си изядете та*аците от яд! БРАВО! Това ИЗКЛЮЧИТЕЛНО МНОГО ме радва, тъй като ясно показва, че се върши нещо различно от това, което вашия другар Гоце вършеше 10 години - а именно НИЩО!

108

Анонимен

преди 12 години

Ето затова бях за шитсовия газ, ние докато не се унищожим на планетарно ниво, няма да мирясаме.

107

Анонимен

преди 12 години

22.01.2012 г. България тръгва по пътя на герберския неофашизъм.

106

Анонимен

преди 12 години

Страшно неприятни лица имат тези на снимката. Особено тази Попова- злобна, раболепна, готова на всякакви подлизурства за кариерното си уреждане. Само погледнете, колко неискреност и фалш излъчват тези протоколни физиономии. Най-много ме дразнят като изпънат крадливите си телеса пред българския химн. Не си мислете господа политици, че ние не знаем какви сте ги вършили и ще ги вършите !

105

Kiro

преди 12 години

Червените кхмери се гърчат от яд във форума.Този е най-големия позор в най-новата история на България.Ако трябва да го коментираме, едно изречение е необходимо:Агент Гоце от село Срищник Пернишко.

104

И С Т И Н А Т А :

преди 12 години

За съжаление досега България не успя да избере народен президент, който да остане в сърцата на хората.Този днешният обаче е най-жалкият и най-безличен от всички. Даже и от Желю Митев Желев от село Жебукре. :)Двойка сиви плъхове от днес влезе в Президенството ...Злобни, фалшиви, покорни на Кралят Слънце ... Неуспешни имитатори на хамериканския модел на поведение.Слушко-послушковци !Никакъв респект и никакво уважение още от първия ден за хора избрани с изборна измама !!!

103

Анонимен

преди 12 години

Абе, кой е този много угоения от дясната страна на Вожда?

102

Иван

преди 12 години

Обръщам се към ПР-ите на президента:моля ви посъветвайте го да не използва повече думата "надграждам"защото ми се повръща повече от нея.Не че имам нещо против самата дума,но от неговата уста я чух стотици пъти.Пък и освен да надгражда милионите си,не виждам точно той какво друго може да надгражда.Вярно,човека има беден речник,но с повече усилия и съвети това може да се поправи донякъде.

101

Българан

преди 12 години

Един *** смени друг *** на "Дондуков" 2.

100

НРБ

преди 12 години

Сега ще види народа що е то Борисова демокрация от американски тип.Стягайте коланите още по-здраво,че който не слуша и бой от ГДБОП ще яде.

99

Ха-ха-ха ... !!!!

преди 12 години

Дека я президентшата ?! :)Май не е за показване ! Един човек, който не може да командва жена си, ще командва цяла нация ...Ха-ха-ха ... !

98

Реалистът

преди 12 години

От трън та на глог...

97

Анонимен

преди 12 години

Каква е истината "изтекла" в някои медии, че Плевнелиев прал пари чрез многобройни фирми и така прекомерно е забогатял?

96

?

преди 12 години

Интересно ми е колко ордена Стара Планина ще получи Свети Тиквоний, след като пуделчето му Роско стана президент?

95

Анонимен

преди 12 години

хаха комунизма си отивал и как по точно с комунистите от герб ли

94

zuio

преди 12 години

Мир на праха на Герберастите!

93

кой е този ?

преди 12 години

Не е за чудене - още помня думите на Тиквата след изборите през 2009-та "Ще ми се наложи да бъда като човешки ресурс следващите години , но няма как ... " Ние знаем чий ресурс е ;) ... нали и лично го познавах , интересчия до шия , а и страхливец голям . Наскоро се запознах с един , който е бил с него в една компания по Тошово време - каза ми , че винаги си е бил шубелия , правел се на мъж в някакво заведение , а като го натупали веднага викал и другите на помощ . Какво да очакваш от такъв освен подлярски действия ?

92

Анонимен

преди 12 години

22.01.2012г. да се чества като освобождението от комунизма.