26

Цвети

преди 12 години

Толко си е! Сутринта в 8 часа не беше изчистено по главните улици, по които минах... явно като за започнали в 3:00 и са решили да си починат до към 10 сутринта... Ако човек няма опит в карането на сняг го е закъсал жестоко....

25

baceto

преди 12 години

Смески ядат пилетата и прасетата,смеси и разтвори се пръскат по улиците.

24

Хейтър

преди 12 години

Само да кажа, че минах в 01:30 от Румънското посолство посока Кулата. Под Цариградско чакаха няколко снегорина. Зачудих се защо, тъй като времето беше относително меко и ясно.В 02:30 започна як сняг... Движението днес беше спокойно, така че лично аз не мога да се оплача, дори напротив.

23

Анонимен

преди 12 години

27Първо няма данък смет, а има такса смет! Това идва обаче от необразоваността ти! Второ аз съм си ги платил и след като това е такса си искам услугата! Данъка драги е безвъзмездно палщане в полза на държавата, но таксата не е! Срещу таксата си искам услугата! Друго имаш ли да добавиш гербер!

22

до 17

преди 12 години

В 8.00 тръгнах за работа, живея в Люлин никъде не беше чистено, по големите булеварди имаше яко натъпкан сняг. след кръстовището на Орион май беше хвърляна сол. Започнаха да лъжат и за добро утро и за лека нощ.

21

:)

преди 12 години

19, Ти ми счупи ***, брато !

20

Анонимен

преди 12 години

Към 8.30ч. се чистеше по основните артерии. Основните бяха що годе добре, е има какво да се желае още. А че изобщо не се чисти НЕ Е вярно. За 15м. видях две машини. За вътрешните , мисля че няма шанс и предишният сняк и сега са забравени.

19

ева

преди 12 години

Навън е чудна зимна приказка. Порадвайте й се преди снегът да се превърне в гадна и лепкава киша. И мааалко по-ведро :)

18

Анонимен

преди 12 години

Какво ми дреме за селяците от София! Хайде да ги блъсне едно земетресение и тази *** да изчезне от лицето на земята, че да стане света по-добро място за живеене!!

17

тим

преди 12 години

лошото е че всяка година се случват едни същи грешки и проблеми не се правят нещатат както трябва при всички правителства си водят техни фирми за да могат да се облагодеталстват за жалост проблемите не се решават а се задълбочават всяка година все повече и сега това правителство има свои фирми за почистване и пак проблемите са същите както и при комунистите и сдс и всичи през 20 те години преход

16

Немеца

преди 12 години

До 19Да не си пуснал камера от Германия? Пък и ние които сме си в София нека да знаем по добре от теб с едната ти ВЕБ камера.

15

Анонимен

преди 12 години

Хахахахаха! Снежинките още не са паднали, а вече задръствания и катастрофи от добро почистване:))))) Министър Лили май не е много пъргава да лови снежинките:))

14

:)

преди 12 години

Бе кви снегорини тука са спрели на платното за движение от лявата му страна и така освен със шейна с друго едва ли ще може да се мине !!! Става въпрос за ЦЕНТЪРА НА СОФИЯ!!!НА МЕТРИ ОТ МВР

13

Анонимен

преди 12 години

Потърсих в нет-а уеб камери в София и ... о'чудо ! Няма нищо общо със комуноидните изпращявания. Чисти пътища и тротоари!

12

Хм

преди 12 години

Е как не ги е СРАМ да лъжат бе?!?!? На *** или на луди ни правят?!?!В 7:30 сутринта нито по Малинов в Младост, нито по Ботевградско, нито по Владимир Вазов беше минал един-единствен камион!!!***!!!

11

tim

преди 12 години

падна поредния сняг и затворихме магистралите за тирове защото неможеме да се справиме с почистването на пътищата жалко е че и 1 см сняг да падне и се блокирва цялата страна за спиране на тироветет защото те са виновни за неспокосаната реакция на държавата да си подържа републикансатат мрежа в добро състояние за общинските пътища са добре но държавните са зле да не забравяме само защо са винетките които за тировете са наи скъпи а не могата да се движат по пътищата

10

до Софиянец

преди 12 години

Защо въобще си правиш труда да коментираш?!?! В този форум освен хейтъри и селяни, други не пишат. Така, че едва ли някой ще те разбере. И да, няма какво да се оплачем, защото си беше съвсем нормално движението, предвид зимната обстановка :)

9

Nemeca

преди 12 години

Защо лъжете хората? Били почнали да чистят от 3 часа. Нали ако са чистели, щеше да има най малкото купчини сняг отстрани на пътя. А то беше равно - колко сняг има на платното толкова и до него. Смешници... Добре, че има още българи, които вярват на подобни ***.

8

беден студент

преди 12 години

Дано тоя път минат и през Студенски. И ние сме хора..

7

до N 6

преди 12 години

Да бе важното е ламарините на колата да са ОК, пък дали ще може да се кара, какво значение има...хахаха