44

George1

преди 12 години

Тая е много ценен кадър на агент-ибрикчията Гоце.Разбира се че ще я върнат на длъжност. Такива като нея след време ще отървават ибрика от затвор

43

Анонимен

преди 12 години

до 70 > Това го направиха дори арабите > свалиха си Тираните , тука *** > който не е дошъл не е *** тази *** наречена Български народ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

42

Анонимен

преди 12 години

Мразя я тази държава. Мразя живеещите в нея. Повече мразя управляващите я. А най-много мразя работещите на държавна длъжност. А по-много мразя полицията. А най-много мразя съдебната система. Абе с две думи повръща ми се от всичко тук.

41

fen

преди 12 години

; )...Tipichno po bulgarski...

40

64

преди 12 години

Много си *** и не знаеш закона. При възстановяване на уволнен служител му се изплащат 6 заплати и работодателя го осигурява за периода от уволнението до възстановяването. Разходите, разбира се са от моя и твоя джоб, ама кой да мисли. Другото, което не знаеш - след възстановяването могат да я уволнят още на другия ден.

39

до 64

преди 12 години

сега не, но след 10 години ще бъде

38

Анонимен

преди 12 години

Браво на Деница .Засрамете се злобни българистански създанийца .Тази мацка ли ви е най големият и корумпиран съдия ?Много бързо забравихте че системата е така скроена че *** до полуда Пригответе и заплатите за една годинка с задна дата и хващайте пътя да си играете на стражари и апаши и гледайте манекенки като Деница не пипайте че пари нямате

37

liolio

преди 12 години

не са виновни съдийте те изпълняват законите които се гласуват в парламента ако там гласуват такива закони в които няма братицки да се измъкват виновните то съдийте ще ги прилагат тях а историята с тая съдийка е ненормална

36

Анонимен

преди 12 години

Защо не сме в Китай. Такива като тая и всички останали корумпирани управници - белезниците и разстрел по бързата процедура. Няма шест пет. Евала на китайците.

35

Samo minavam

преди 12 години

Няма армия,която да отвори вратите на стадиона.Няма капитани,уволниха ги,но имаме,нов върховен главнокомандващ,които не може и жена си да командва.Нормално,бунта е привилегия на роба и всички от политици,прес судии,журналисти и останалата ***,се възползва от ситуацията.Впрочем и аз,не съм добър човек,уморих се от присъствието на хората и живея в душевна самота.

34

Хайде стига

преди 12 години

На протест срещу Съдебната система !!!!!!!!!!!!!Само , дето няма да се случи ................ няма кой да плати и организира протеста ............. общество ...........??????????? къде е то ????????

33

до 40

преди 12 години

хахаха.. Агнето се моли на вълка! Ще падна от смях.

32

Ма...ви

преди 12 години

Вече и военен режим не може да ни спаси...от върховните съ...***.

31

Анонимен

преди 12 години

В миньорите ми е надеждата и после всички заедно. Вече не се трае!!!

30

предлагам

преди 12 години

Терминал 2 за всички, които мислят за бъдещето си.

29

Анонимен

преди 12 години

Ами да й съберем пари на тази женица ,като е социално слаба! Абе в тази държава няма ли затвор за корумпираните и мошениците или вечно ще са на власт? Какъв съдия може да бъде един мошеник?????? И що за мафиотска държава е това, щом толерира подобно нещо? Народе страхлив, продължавай да спиш робския си сън.

28

Анонимен

преди 12 години

Ее, не! Бойко, не позволявай да те излагат такива! Покажи, че си човека, за когото гласувахме!

27

Стоянов

преди 12 години

Съдийка и "социално слаба" няма такава дума ! НЯМА ! До кога ще ги търпим тия?

26

Анонимен

преди 12 години

Щом е крайно нуждаеща се и аз ще и помогна

25

Анонимен

преди 12 години

Имам чувството,че съдиите в България ни се подиграват или се опитват да изнудват за премии, както изнудиха правителството преди 2 г за 13-14 заплата. Не може така отявлено да се оправдават престъпници, оправдават други съдии , допуснали нарушения- не може така в държава член на ЕС?! Просто невероятно- всеки ден четем за абсурдни купени решения. Или трябва тотална чистка на съдиите в страната или просто да бъде закрита институцията- нито правосъдие дава, но вредят на страната с решенияа