137

ф-1

преди 12 години

по външният им вид ще ги познаете...

136

anonimen

преди 12 години

v kraina smetka vsi4ko skrito ot biografiqta na Borisov trqbva da izleze naqve,ama ako tova stane GERB ve4e 6te e komprometirana otvsqkade,to vsi4ki sa svarzani s mafiqta i predi6nite i sega6nite,ama biv6 mafiot da e ministar-predsedatel izvinete tova go ima samo v latinoamerikanskite darjavi

135

Анонимен

преди 12 години

Какво ще пита тоя клоун, кой къде ходи и какво прави, да не е клюкарка. Няма ли кой да му ореже крилата *** червена ***.

134

анонимен

преди 12 години

пролетарии от всички страни съединяваите се да погребем триглавия змеи на капитализма европа,америка и нато.да възродим бившия съветски съюз и бивша югославия.да възстановим варшавския договор.да подадем ръка на великия китай и желязната северна корея.да кажем не на разлагащтия се труп на капитализма в лицето на европа,америка и нато.господ ни изпрати спасителя социализма който победи капитализма пълен с язви и пороци и експлоатация от човек на човек.да на ссср,китай,югославия,северна корея,куба

133

Анонимен

преди 12 години

Аз пък искам Бойко да сложи ръка на сърцето и да отговори срещал ли се е или не! И да Ви кажа, че каквото и да каже ще му повярвам, защото е "силно" вярващ в бога човек!

132

Анонимен

преди 12 години

О, комуонанистите отново опряха до методите на ДС :))))) Смешници!Но! Това означава, че много добре осъзнават, че нямат никакви шансове! :))))

131

Вайс

преди 12 години

Аз съм си облепил целия апартамент с плакати на моя идол, заместника на Христос на земята - Бойко Борисов.

130

Истината на половина

преди 12 години

Кутев не е питал само за това дали Борисов се е срещал с Циганов. Не зная защо в статията не е отразен и втория въпрос, с който Кутев пита Цветанов: Кога той (Цветанов) и Борисов ще си върнат партийните членски книжки? Антон Кутев е допълнил, че няма вероятност БКП да се върне власт и бива двамата да върнат членските си книжки. Според стенограмата на НС, Цачева се е противопоставила на Кутев, като предупредила, че той може да бъде наказан с отстраняване от едно заседание на НС.

129

Вайс

преди 12 години

Ей, подли столетници,бе! Вековна ***, която пъпли по земите ни, но безспорно показа най-животинското си лице след 10.11.1989 год. ***, които убиха държавата, народа ни, проклета *** от бандити, ***, мафиози, предатели. Въобще една здраво сплоатена *** от "социалисти".Но, свърши вашата - животинки мръсни. Останахте само плъховете на Позитано, като очакваме съвсем скоро да се самоизядете, а българският народ да си отдъхне веднъж за винаги.

128

Анонимен

преди 12 години

Деня, в който тази долнопробна мутра боко тиквата се махне от властта ще е национален празник, а в датата, когато неговите мутри го разстрелят в цяла България ще има банкет, ядене и пиене на корем по случай смъртта на злодея!

127

един

преди 12 години

Явно Бойко настъпа някой американски интереси - Шеврон, Монсанто с ГМО-та и други и започват атака срещу него.

126

...

преди 12 години

и цц отрече че фъфли...

125

Анонимен

преди 12 години

Борисов да подава оставка. Социалистите искат да властват, а той само им пречи.

124

до 29

преди 12 години

а бе ***, бойко тиквата нали е от бкп бе психично болен гербер...........

123

Ha ha haaaaa

преди 12 години

GERB vibgo e nachukal zdravo cherveno sini komunistcheta. Shte vi e vatre oshte mnogo godini do kato ne izcheznete napalno.

122

Анонимен

преди 12 години

Дори да е вярно, че Борисов се е срещал с един руски мафиот, това е нищо в сравнение с делата извършени от БКП - партията ня която наследник е БСП.

121

Анонимен

преди 12 години

боко цъко, кво става бе печелите ли милиарди от наркотрафика и контрабандата. Тиква в курорта ти Пампорово има ли туристи, Цветелинка прай пачката, а лисицо, наркотиците по колко ги даваш грама? Цвък шестаче направи ли ги поне 20 апартаментчета, наема колко им е на месец от хазяй ли са или от агенция?

120

до 126

преди 12 години

"не му ли идва на ума, че никой не може да избяга от биографията си."Еее! Първанов явно може! Хайде стига двойни стандарти!!! Щом Президента може, значи и всички други в тази държава трябва да могат!

119

Дакарахме я до там..

преди 12 години

Вижте до къде я докарахме. Бившия шофьор от ДС и бивш деловодител от Народната милиция - Цветко Цветанов да защитава бившия пазач на Бай Миле. Сакачача на овчарски скок не му ли идва на ума, че никой не може да избяга от биографията си. Най малко това може да се лучи при Бойчо-Пържолата.Той няма как да отрече, че е бил член на БКП,пожарникар, мутра, пазач, свинар, картофаджия,фалшив генерал,гл.секретар,кмет и премиер.Друг е въпроса,че много е искал да работи в ДС.Явно не е ставал за това.

118

Вержи

преди 12 години

Борисов си е чист мафиот само лъже хората а играе много мръсни игри участва и в корупцията и в средите на наркотиците а се пише за Божа кравичка.***