105

Мавъра

преди 12 години

Да спрем руския газ и да съсипем държавата ще се отворят работни места за чистачи на химикали и други професии за общи работници и *** За това да на Шеврон и на Уорлик Българите са кухи *** и неграмотни ***

104

До 117

преди 12 години

Я, я кажи по-подробно за КЦМ-то в Пловдив...

103

Анонимен

преди 12 години

СИНИТЕ МОГАТ ДА ЗАБРАВЯТ ДА БЪДАТ ИЗБРАНИ ПОВЕЧЕ, ЩОМ ИМАТ ТАКИВА ИДЕИ.

102

Анонимен

преди 12 години

Браво! Сините показаха с вота си, че повече няма да ги има в другия парламент, въпреки, че за тях гласувах!

101

Анонимен

преди 12 години

Това май за втори път се случва, каквото поискаме това да направят за последните 22/23г.Май има надежда :)

100

Анонимен

преди 12 години

Плюем, храчим и накрая пускат ни друга "по-важна" новина и хоп, копат си, дупчат си и никой вече не се сеща за шистаците, защото е обсебен от "по-важната" новина. По тази схема, ако сте забелязали, парламентът си пробутва спорните закони през лятото, когато хората са на почивка и не се интересуват какво става в държавата. Очаквайте продължение на шистовата истерия през м. юли...

99

Анонимен

преди 12 години

105Абе ливадо! Сокчета за изчистване на тежките метали! чуваш ли се ккави плещиш бе ***! Затова ли стачкуваха за водата, пълна с отрова! *** да видиш и край КЦМ-то в Пловдивско какво е! Бе големи продажници сте бре! Една Добруджа остана чиста и нея подкарайте! *** такива!

98

Анонимен

преди 12 години

Шалома се размина за Шеврона

97

Анонимен

преди 12 години

77, нямаш представа колко точно си отговаряш на въпроса!Вероятно това е причината да са в БГ, Еквадор и т.н.

96

Калин

преди 12 години

НЕ СЕ ПРИТЕСНЯВАЙТЕ .. ГЪЗПРОМЦИ . ДОБИВАТ ЕКОЛОГИЧНО .. И КОНВЕНЦИОНАЛНО.. *** ЩЯЛ ДА НАЛАГА И ТУКА ГЛОБИТЕ .. АКО НЕЩО НЕ СА ЕКО.. И ВИ ИЗБИЯТ :)

95

До 101

преди 12 години

Ти си в грешка! Всеки американски президент е печелил еколозите си на своя страна за да го изберат! Което не означава че имат природа но явно има достатъчно дървари като протестиращите тук!

94

Калин

преди 12 години

С КАКВО СЕ ЗАНИМАВАШ РЕЧИ.. С КИОТО ЛИ .. МИ САЩ И КИТАЙ НЕ ЩАТ ДА ГО ПОДПИСВАТ .. КО ТИ ПРОТИВ ВИЛИКИЯ ЖЪЛТ ЦОЦИААНАЛИЗЪМ ЛИ СИ :)

93

123

преди 12 години

А НЕ ТРЯБВА ЛИ ДА БЪДЕ ПРИЕТ ЗАКОН ЗА ЗЪБРАНА..ТАКА ПО ВСЯКО ВРЕМЕ МОЖЕ ДА СЕ ОКАЖЕ ,ЧЕ ТАЗИ ЗАБРАНА ОТПАДА ???? ДА НЕ НИ ЗАМАЗВАТ САМО ОЧИТЕ?

92

Анонимен

преди 12 години

ЕЙ ШЕВРОНЧЕТА! РАЗМИНА НИ СЕ! ЗАМАЛКО ДА НИ ИЗТРОВИТЕ ВАШ.. ***..!

91

$

преди 12 години

Тези сини, депутати ли са или лобисти? Ако второто е вярно, какво правят в Парламента?

90

Анонимен

преди 12 години

Голям ден за България. Ще празнувам

89

До 88

преди 12 години

Аз писах за Пирдоп и Златица! Преди да плюеш се запознай с фактите! Миналото лято бях на почивка в Пирдоп - хотел Борова гора! Дори си платих 150лв на вечер за двойна стая! За последен път казвам: Хората масово си пращат децата да учат в ХТМУ София за да работят във въпросния завод! Познай колко е вредно щом искат собствените им деца да работят там! имам и познати които работят там и единствено им дават някакви сокчета за изчистване на тежките метали от кръвта! Да затворим и мините щото много

88

Анонимен

преди 12 години

93Ми то за американците нищо не е нужно! Дори природата!Хайде сега шевронче върви в САЩ,, където ще живееш с евтин газ! И за Киото не говори глупости, като не си наясно! Аз с това се занимавам бе Оли! Божее, Божеее!

87

до 96

преди 12 години

По твоята уникална логика, не би следвало да вярвам и на тази новина, че е взето каквото и да е решение за добива на шистов газ. Гледам новинарски сайтове, където е бъкано с новини за наложени глоби срещу Шеврон, заради всякакви разливи и разрушени природни еко-системи. Като последните се измъкват от тези глоби по съдебен път, разбира се.... Понеже са "отговорна" компания с голям "авторитет".

86

до 77

преди 12 години

В много голяма грешка си. В САЩ никой не говори за екология, за екология се говори в Европа и Япония, защото това са регионите, които ще спечелят най-много, ако успеят да се оттърсят от нефтената и газова зависимост. В Европа и Япония няма нефт(не е достатъчно, иначе в Северно море има) и това също ще бъде причина да лобират и за по-масово производство на електромобили. Дори вече започнаха. Тези, които си имат ресурса не се интересуват от екология, а другите искат просто независимост...