75

Живков

преди 12 години

Много първосигнауни копеуета има тук.Защо не искате реформи?Спокойно можем да минем без Дянков, Борисов и всички депутати - поузите ще са повече.

74

Анонимен

преди 12 години

Я си представете да се съкрати администрацията, както предлагате с 25/50% това означава още по голям глад. Частният сектор няма да започне да печели повече, напротив бившите служители от държавния, ще са готови и на по малко заплащане само и само да са на работа. т.е. ще подбият цената на труда. То като цяло е мизерия и безработица при все тая раздута администрация, кво остава ако и те останат без кирливите 300/400 лв. на месец???

73

Отпускар

преди 12 години

Искаме държавните служители да вършат чудеса от храброст и да работят за благото на родината, ама ако може да не им плащаме и в отпуска да не излизат.Както при всяко друго нещо - получаваме толкова, колкото плащаме.

72

Анонимен

преди 12 години

ДЯНКА КАДЕ Е ШЕФА ТИ БЕ ? НЕЩО СЪС ЦВЕТАНОВ СЕ ПОКРИХА

71

Анонимен

преди 12 години

73, а като не ги пускат в отпуск, тогава какво? Пак ли да изгори?Има места, където един върши работа за няколко човека и ако излезе в отпуск, всичко там спира.

70

констатация...!

преди 12 години

Държавните институции са ---вредни за народа ,и частния сектор в Бг !

69

Анонимен

преди 12 години

25 дни отпуск?Вместо да ги накара да ходят 25 съботи и недели дипълнително на работа, той отпуск ще им дава на тия лентяи, дето получават по 100-200 евро на месец.Милионери станаха

68

Анонимен

преди 12 години

До 66 А защо не ги ползват според теб? Нали се сещаш че по-голямата отпуска замества по-голяма заплата! И поради тази причина са д.служители - да служат - няма събота няма неделя няма 3 сутринта - шефа като те извика - отиваш ( за това се нарича ненормирано раб.време) апропо Кодекса на труда защитава много повече работника от колкото закона за държавния служител! Какво стана с осигуровките дето уж трябваше да си ги плащат д.служители? Смешници нали трябва да извади едни 3 млрд. от хазната!

67

Анонимен

преди 12 години

Както обикновено, колкото по-малко знае човек за нещо, толкова по-категорично мнение дава по въпроса. Колко от коментиралите са работили като държавни служители и не са изгонени поради некадърност?

66

Расъл у Расник

преди 12 години

Евалата, Дянков...както се пееше в една песен" Кефиш ме, ш'ти звънна..."

65

Анонимен

преди 12 години

Какви са тия работи бе, отпуската е за да се ползва, писна ни, да се изгарят старите им отпуски и ще се научат.

64

С МАСЛО

преди 12 години

ЕЕЕЕ,С МАСЛОООООООО ИИИИИИИИИС КАШКАВААЛЛЛЛЛЛЛЛ:)

63

Анонимен

преди 12 години

Номер 58, за да работят така както ти искаш нали се сещаш, че ще трябва и да им се плаща. А даже и да работят няколко пъти по-добре, отколкото ти пердлагаш, нали се сещаш, че плюенето по тях ще продължи по абсолютно същия начин.Не е важно аз да съм добре, важното е на Вуте да му е зле. Нане

62

Анонимен

преди 12 години

ДО Schweizer Нали се сещаш че вече 2 години и нещо няма и знак да се прави нещо по електронно правителство, а досега бяха похарчени над 300 милки! А Бойко само говори, а пък то трябва законодателство! То и програмата на ГЕРБ беше 1000 лв. необлагем доход ама нейсе :) Нали ако има закони, няма как да казва ние ги хващаме те ги пускат КАТО Е ТОЛКОВА КАДЪРЕН ЦВЕТАНОВ ДА ГО НАПРАВИ МИН. СЪДЕБНАТА С-*** ДА ВИДИМ МОЖЕ ЛИ ДА ПЛУВА В СЯРНА КИСЕЛИНА - КАТО Е ТАКОВА ЗАКОНДАТЕЛСТВОТО - ТАКА ОТСЪЖДА СЪДА!

61

папи

преди 12 години

Мое съм достатъчно ***, ама ич не разбирам как шса обучавам по време на отпуск....хм.Ми тя за тва е отпуск за да са обучавам на една кълка на дивана и да лоча бира кът кит.Доаказал съм , че не ме стряскат тез пърхутки дет ги вкарват в законити и си взимам винаги полагаемото как си требе.Така после кът отида на работа давам 'сичко от себе си....и те така.Пък и обучението си е след работно време , ей на сега джината на език ходи да се обучава след работа.Ми нека ходи, требе се знаят езици.

60

Мнение

преди 12 години

Хора! Не се връзвайте на долни инсинуации. Този на снимката изобщо не му пука нито за държавните служители, нито за работещите в частния сектор. Всички сме ощетени от този и нему подобните, наричащи се политическа класа и елит. Ако продължаваме да се делим, все ще сме от губещата страна, а този индивид и Ко, си оплетоха кошницата и за пра пра внуците.

59

Анонимен

преди 12 години

Слабо Дянков тия и без това не ползват отпуски 10 дни им стигат на година който ползвал ползвал до 31 декеври да изгарят

58

!!!

преди 12 години

До 64: Частен служител... Мани, не стават газови камери. Тогава ще кажат: "Трябва да увеличим газта, защото правим съкращения на разходите по този начин" :)

57

Частен служител

преди 12 години

Аз предлагам направо да ги разстелват ти гадни държавни служители!Даже и куршум не заслужават!Направо в газовите камери!

56

Анонимен

преди 12 години

Каква Гърция бе?! Всички курсове се предвижда да се провежда на Луната, на Марс или поне някъде в орбита около Земята. Не виждам защо поредната глупост на дянков се коментира по още по-глупав начин. Има две съвсем различни неща, несвързани едно с друго - отпуск и обучение. Това, че дянков манипулира по-тъпичките или просто пак не знае какво говори, не означава, че трябва да му се хващаме на въдицата.