41

до 45

преди 12 години

Така ще е ще фалираш, при Гея само некадърните успяваха с подкупи и рушвети и ***, като си некадърен и *** за зеле не става от тебе никой не ти е виновен, не искаш ли бате Бойко да дойде да те нахрани, а.

40

до №45

преди 12 години

Докато Цветанов с документи доказа от коя година са му апартаментите и, че са дошли по наследство твойте хора от БСП си застроиха черноморието с хотели по времето на тройната коалиция!

39

до 36 наивния

преди 12 години

по-кеф ли ти става, когато от парите на данъкоплатците цвъчко си купува апартаменти.И аз планувах трето дете, но от как Герб са на власт едва свързваме двата края, дори на два пъти заем взимахме, за да си платим сметките.При гея, койтои ми е изключително противен (от министрите му масларова, михов и т.н. ми се повръща) бяха крадци, но две деца родих и, без да се изхвърляме, живеех сравнително добре. От как Герб са на власт половината фирми хлопнаха кепенците.

38

Дедка

преди 12 години

Добре, де, ама защо всички говорят за някаква изневяра, която реално няма отношение към политиката на една партия, а не се говори за луксозния начин на живот на Волен Сидеров в последно време, заради който всъщност твърдят, че си тръгват отцепниците от партията? Мен не ме интересува къде си го пъха Волен, а какво прави с парите на данъкоплатеца, с които партията му е субсидирана!

37

Анонимен

преди 12 години

Наглоста е безгранична у тази жена занимава хората с лични драми докато защитава Герб в общинския съвет...А после Сидеров лош и за всичко е виновен.....я стига глупости ако не беше той къде щеше да е синчето и,нека това да я запитат медиите.

36

Анонимен

преди 12 години

Да и дава партията Волен ако е умен ще си направи нова партия и аз ще се запиша даже да видим какво ще стане с атака браво Волене пак сме с тебе.

35

Джон

преди 12 години

Някой май иска да завземе Атака за да я подари на Бойко...Защото Сидеров не си поплюва но в ръцете на Капчето Атака ще стане упора за Борисов.Майната му на националния интерес тогава нали.....

34

did

преди 12 години

След Капка Болен може да си хване мис Крокодил от Перник... освен ако не си хване мъж!

33

Наивен

преди 12 години

Разбирам го Волен, като я гледам тази алчна, дърта вещица. Лошото е че си прави кефа с нашите пари, и с гласовете на стотина хиляди наивници, които му вярват. Нишата на национализма е свободна и някой трябва да я заеме. Сигурно Боко вече знае кой.

32

h

преди 12 години

има 3 думи които развалят един човек партия пари и п.т.а

31

ДО 30

преди 12 години

Дааа, "титан "---от фирмата за чистота !

30

:)

преди 12 години

*** на СатурнНай-великата мисъл на Волен,исторически погледнато :-)

29

Гошо Тъпото

преди 12 години

Много...предатели в парламентарната група на АТАКА.Госпожа Капка потвърди...народнитесъмнения,че кандидатите за дупетатска...слава,са посочвани с нейното активно...участие.Защо така бе Капка,защо...торпилира със своето неадекватно участие в мисловния...процес на Сидеров,този така...жизнен за партията въпрос;дупетатският.

28

Анонимен

преди 12 години

Волен е титан.

27

Анонимен

преди 12 години

Тоя *** вече се е ориентирал към Тиквата! Същият неоценен нарцис , като Волен. Отврат.

26

до 17

преди 12 години

"Волен е пич"...с оценка --КА-ПКА!

25

Анонимен

преди 12 години

Капка не може да води партия Атака, защото това е националистическа партия, а не партия на обидени жени. Същото важи и за нейният син.

24

Анонимен

преди 12 години

старахотна новинав големи любовчии се превръщат всичк щом стъпят в парламентанамират "голямата си любов"кафят ме такива ***

23

Анонимен

преди 12 години

Занимават ни с всякакви глупости, а нищо не пише по въпроса за стачката на миньорите, утре ще кажат.. ми заради стачката трябва да увеличим цената на тока.. и така ни баламосват както си искат..

22

какви са политиците

преди 12 години

------Далавераджии и търгаши ----,като *** ----лъжат, крадът /всичко/,само КОНСУМИРАТ ,и ---приказки,приказки,приказки.....това са ценностите при ТЯХ!