19

Талпата

преди 12 години

Така направих и аз - основах си партия, взех власта и.т.н.

18

Анонимен

преди 12 години

Фрау Меркел да провъзгласи Четвъртият Райх и да се приключва,че побеснелите неолиберали от Уолстрийт,ще загробят тоя свят.

17

Сандо

преди 12 години

А у нас щели да изпечатват снимката на премиера върху тоалетна хартия....

16

Анонимен

преди 12 години

Играят си с огъня!Пътувам много из Европа и навсякаде младото местно население се надиги срещу исляма, емигрантите от арабските и азиатските и латино държавите.В момента движенията с нациска идеология набират голама сила почти в цяла Европа.Скоро ще стане данданията и всички ще си патим заради либералната политика на някои държави.Европейският съюз стана Европейски ислямски съюз, в който всичики емигранти имат само права, местното население има право само да им дава помощи и да им зачита правата

15

рев

преди 12 години

Що за аргумент? Да я прочетат, за да я хвърлят после... Сякаш слушам адекватното и мъдро мнение на фюрера Борисов. Хитлер, и преди всичко Рудолф Хес са написали забавно четиво, което обаче никое разумно същество не би трябвало да взема на сериозно. И все пак, много възможно е голяма част от хората, които за пръв път се сблъскват с тая идеология да се прехласнат, особено ако са в пубертетска възраст.

14

Koko

преди 12 години

Съмнявам се, е има германец който не я е чел

13

Анонимен

преди 12 години

Воленчо си я е поръчал в многомилионен тираж даже вестничето атака вече ще се занимава с това разпостранение и преводачите работят нон стоп за да може на 02.02.2012 да бъдат разпостранени първите бройки...

12

гьобелс

преди 12 години

Как така ще я захвърлят бе ***,това е един шедьовър,който си заслужава да бъде прочетен.И не само,че няма да я захвърлят,а хората доста ще се замислят над нея.

11

ф-1

преди 12 години

Както върват нещата,историята има шанс да се обогати скоро с още един диктатор.

10

въпрос към всички

преди 12 години

Ако Фюрера беше победил,мислите ли,че България щеше да бъде това,което е?!...

9

SAUER

преди 12 години

Идеите на Адолф трябва да се приложат в съвременият свят и в частност за България ! Трябва да обезпаразитим страната си ако не искаме след време да се появи *** фюрер. Мангализацията в Европа страшна.

8

BOKO PARJOLATA

преди 12 години

a moqta borba s asfalt koga shte q publikuvat>? davam 2 parjoli na pyrviq ***

7

bulgar ariec

преди 12 години

siig hal ot levskar. Samo levski, *** i GONZO! siig hal, siig hal

6

Praznoglaveca

преди 12 години

Популистките идеи са много близки до природата на хората. По тая причина осигуряването на достъп до тях е игра върху тънък лед. Това е като да се пусне референдум дали на *** да им спрат тока щом не го плащат или да ги кастрират щом правят деца коиот не гледат... Няма нужда да казвам какви ще са резултатите от този референдум... Та за това според мен не е редно да се дава широк достъп до Моята Борба...

5

Анонимен

преди 12 години

скапани немци , отхвърлят историята си ! А ТРЯБВА ДА СА ГОРДИ !

4

Анонимен

преди 12 години

Няма нищо лошо в това да се преиздаде дори цялата книга и който иска да я чете. Друг е въпроса, че това, което е станало тогава няма как повече да се повтори с четенето на една биография. Дори някога след много години някой да направи опит за подобно нещо, то той ще бъде потушен още в зародиш.

3

681

преди 12 години

Да публикуват и биографията на Винету Борисов ***.

2

Анонимен

преди 12 години

Можеш да разбереш мирогледа на лудите диктатори,като го опознаеш отблизо.Да върви в комплект с "трудовете" на Сталин и Пол Пот.

1

Анонимен

преди 12 години

Заради печалбата тия си играят с огъня, който пак може да запали света.