9

Анонимен

преди 12 години

Не можеш да "изучаваш" религия...защото религията не иска познание, а вяра. Затова в училищата се преподава наука, а религията е в храмовете. България е светска държава и това не подлежи на ревизия. Поповете и имамите нямат място в училищата. За желаещите има неделно училище към храмовете. А желанието зад прикритието на религия да се върши далавера и да се прикриват други цели е предмет на специализираните служби.

8

Калин

преди 12 години

ДИРЕКТОРА Е ПО МЪЖ.. ОТ ИСЛЯМИСТА ГОЦЕ ТРИПЕРО!! ЛЪЖЕЦ И ***!

7

гурбетчия

преди 12 години

Браво на ДИРЕКТОРА ! Никакви религии в училищата ! Училищата са места ,където трябва да се изучават светски науки , а не да се създават овце лишени от разум ! Който иска детето му да стане програмиран компютър с вграден вирус , нека да си праща детето да учи религия, но извън училище ! Ущилищата са да се учат хората да мислят и разсъждават !

6

wiktor

преди 12 години

Който иска ислям да ходи в близкия изток. Автобуси, самолети - както ви харесва. Тук няма място за исляма, особено пък в училищата!

5

Анонимен

преди 12 години

Манчо Джуркин ПРЕЗИДЕНТ!

4

Карл Маркс

преди 12 години

Правилно, никакво преподаване на религия в училищата - на каквато и да е религия. Мозъците на народеца и без религия са достатъчно размътени.

3

Анонимен

преди 12 години

нека псувните да започнат..СЕГА!!:)

2

серсем

преди 12 години

Абсолютно прав е

1

Анонимен

преди 12 години

аве какъв ислям ще изучавате бре...много правилно е решил Директорът на Даскалото