229

ветеран

преди 12 години

Не се напрягайте в задълбочени умозаключения.Според мен руснаците искат да изпреварят Хамериканците,за да не нападнат Иран.Но те няма да нападнат Иран с военна сила, а само по дипломатичен път т.е. ще им станат гардове.Да, може би военни бази ще разположат ,за да контролират ядрения им арсенал,ако имат такъв.А може би такова им е споразумението със САЩ.С една дума империите си разпределят света и ресурсите .

228

1122

преди 12 години

Две велики дъжави како си мерят грездеите ние ходим да се подлагаме за------------ка.Събираме клюки по добри от нас няма Къде се пъчим НИТО ВОЙСКА,ПОЛИТИЦИ,ПАРИ ИМАМЕ САМО ЕДНИ СКЪСАНИ ДРЕХИ И ЦЪРВУЛИМ Ходим да умуваме обсъждаме разнасяме клюки по добри за това от нас няма

227

Александър V

преди 12 години

Кви гърци, ве. 60% от армията на Александър са били траки.--Ти да не си ходил лично в армията на Александър и да си ги броил. Айде стига фантазии.

226

Анонимен

преди 12 години

Като ви чета глупостите и се сещам за Дънди крокодила.Той много точно определи чрез сравнение спор подобен на този тук.''Карате се като бълхи върху куче и всяка си мисли ,че кучето е нейно'':))))Та точно вашето мнение ли ще чуят Великите световни сили?Последна дупка на кавала сме.Даже моловете дето ги строят ще са май за новите жители на тази земя след войната-Евреите.А всички българи, *** и каквито има още ще са им работници и слуги.

225

Анонимен

преди 12 години

С тоз *** народ ни съ живейа. Да мини декември и ако сме живи терминалае.

224

Анонимен

преди 12 години

Пишете си, пишете. Ей така, утре няма да има ни България, ни българи. Защото още един шанс пропуснахме. Като падна това нещо космическо, що не се обяви, че от небето ще пада желязо? И да се продават билети за Патагония? Нали казаха "южната част на Южна Америка". Как ще се отървем от ***, като не се съобщава къде по света пада желязо? Боко - оставка.

223

До 258

преди 12 години

Какви наследници на траките сме ние? Съвсем изтрещяхте. Това, че живеем по земите населявани от траки абсолютно нищо не значи.

222

Oncho

преди 12 години

Иде идеее 20122012 и после тишина. Кофтито е че в противоядрените бункери няма да сме експертите от форума на dnes.bg а стринка Хилари и чича ви Барак, заено с юнаците с тюбетейките и ще си джиткат на едни клавиатури и ще се кефят а ние ще трeпем ботове и трупаме фрагове, докато някой не ни сцепи плочката с някоя балистична ракетка. Още по-кофтито е че после няма resurrection има само infection :)

221

Анонимен

преди 12 години

254, Ксеркс се е объркал като е приел битката при прохода, смятайки че численото превъзходство ще му помогне. Вместо това е трябвало като Александър Македонски да обучи няколко отреда с копия по 4 м., да ги комбинира с бързоподвижни меченосци с големи щитове и стрелци сред тях и гърците са щели да измрат много бързо. С тази тактика А. Македонски минава през половин свят, конници и т.н.

220

до 254

преди 12 години

Кви гърци, ве. 60% от армията на Александър са били траки. ДОКАЗАНО.Ние сме наследници на траките. Значи от нас трябва да треперят, но като съм ходил тук-таме.... от мене никой не ще да трепери.

219

ветеран

преди 12 години

Ще отворят работа на *** да събират шрапнели и неизбухнали снаряди...Цар Киро бързо да го пускат да организира ***.

218

до 250

преди 12 години

Аз пък не подкрепям. Никога иранец не се е самовзривил. Камикадзенщината при тях е непозната. Боже, и аз като Вазов почнах да измислям нови думи :))))

217

ИТ

преди 12 години

Това се нарича "дрънкане на оръжие".Има и по-добри начини да се усмири някой от този, да си пратиш войниците,за да ги изтрепят половината без особена полза .Руснаците патиха в Афганистан и няма да повторят.

216

Анонимен

преди 12 години

Да пратят 300 гърци в персия великите персиийци като чуят грък и ожълтат гащите от времето на оня *** африканския цар Ксеркс като ги е превземал така е останало страхът ги тресе и до днес

215

Анонимен

преди 12 години

Няма да посмеят американците да запалят света сами.Не им стиска да заемат мястото на Хитлер.

214

Анонимен

преди 12 години

Само така! Време беше някой да спре експанзията на САЩ в Азия. Сега да удари едно рамо и Китай и ще бъде супер.

213

Анонимен

преди 12 години

абе ти как разбра че нострадамус е познал бе ? аз съм гледала много филми за него и дори на най-големите му изследователи е трудно да определят категорично какво е познал защото е писал под формата на стихове и никога не е казвал директно какво ще се случи .. преди да умре разпилява всички листа , и ги слага разбъркани в книгата си. затова никой категорично не може да каже кога какво ще се случи според нострадамус , по-скоро напасват отминали събития по неговите пророчества

212

Анонимен

преди 12 години

аз пък този път подкрепям САЩ и Израел срещу ислямските фанатизирани типовене ми пука за имиджа на САЩ и Израел и за другите им глупости

211

до ветеран

преди 12 години

Плюс ти сложих само заради виното. НАЗДРАВЕ.

210

Професора

преди 12 години

Толкова глупости наедно място не бях виждал.