37

Аз

преди 12 години

Да си налягат парцалите, че в тази криза няма кой знае къде да получат такава заплата.

36

Охранител, до 47:

преди 12 години

В случая кухата лейка си ти! Защото китайците и сега ги изнасят тези автомобили в Европа, но сега ще става през нас - българите, защото и те китайците имат интерес, тъй като сме в ЕС. Най-тъпо е да правиш икономически коментари, когато все още ходиш икономически прав под масата и чурката ти икономически, а и сексуално все още не е почнала да прави "бобче" ***...мисля, че се изразих достатъчно разбираемо...гледай си компютърните игри!!!

35

Поздравления

преди 12 години

Да започват и да не спират !

34

до 44

преди 12 години

Няма лошо,да внасят и от Бразилия ! :))Но се предполага ,че ЩЕ ТРЯБВА И ДА СЕ ПЛАЩА за тези въглища ....Изобщо не се сещаш, защо е направен БЕХ,нали ?И, колко милиарда влизат от там в хазната...

33

Анонимен

преди 12 години

43Тъй ами! Ненапразно в Европа твърдят, че българите си обичат мафията и не искат да ги видят:)))) Може и ръка да идеш да му целунеш на Гришката:))) Аз например кола от мафията не купувам, защото така я правя икономически по-силна , а това значи, че хората ще страдат повече!

32

Аз

преди 12 години

Преди да осъждаме или да подкрепяме миньорите е добре някой( те или ръководството им) да ни покаже договора между двете страни.Тогава нещата може да бъдат различни.Никой не го прави от спорещите.Защо?

31

Охранител

преди 12 години

Следващия президент или премиер май трябва да е Гриша Ганчев!? Само той се сети, че истината е да произвеждаме и то нещо, което освен, че ще донесе работни места, висок износ за Европа и ползи за брутния вътрешен продукт на България...Мутра, мутра, но умна...че и резервни части ще произвеждаме за китайските талиги...не само ще ги сглобяваме...50 000 китайски автомобила годишно за европейския пазар...ей на това му викам патриот!

30

anonimen

преди 12 години

не се плашете.за тези герберски мутри всяка стачка е не законна.така беше и с бдж. отстояваите си правата до краи.внимаваите със синдикатите,те са големи продажници.

29

Анонимен

преди 12 години

Хахахах, "според ръководството на Мини Марица изток тя е незаконна". Бреййй да му се не види..... и тази ли пак незаконна? Сякаш точно преди месец, едни други псевдо "мениджъри" бяха казали същото за служителите си. Все незаконно , а ако тръгнем да ги разследваме , представям си колко незаконни неща ще излязат. Ама така е - зимния сън на българина трябва да продължи!

28

Охранител

преди 12 години

Браво на миньорите и да не слушат продажните си синдикати, а да се борят докрай...може и народа да се пробуди и да разбере, че всичко се извоюва и заслужава със собствени усилия...и майката не дава на детето да суче, ако не и напомни...с рев! Този път ревът трябва да е като на лъвовете...да се стреснат тези в правителството...и дупедатите в парламента също!!! То само с ядене не става...трябва и акъл!!!

27

Анонимен

преди 12 години

Браво! Щом работиш повече, трябва да получиш изработеното! Мутрата да си гледа работата! А оня *** Трайков, който заплашваше с зъл прът да си подава оставката мекерето американско!!

26

до 30

преди 12 години

ами никой не се беше сетил по рано...но идеята е добра,ще допостроят и магистралите по бързо,за пристанищата ще има повече работа!

25

Анонимен

преди 12 години

ужас

24

Анонимен

преди 12 години

ми като свърши кимуро кво прайм

23

Молитва

преди 12 години

Господи, Боже наш, спаси народа Си, и благослови наследието Си, запази членовете на Твоята Църква, освети онези, които обичат благолепието на Твоя дом и ги прослави с божествената Си сила, и не оставяй нас, които се уповаваме на Тебе.

22

Анонимен

преди 12 години

Завистливите *** да не спамят ! Ако искат да дойдат да видят ,как се изкарват "многото пари" там !

21

Samo minavam

преди 12 години

Енергиината мафия,потрива доволно ръце,Боко и сие също.Много е просто,наи малкото,което ще се случи е,че ще повишат тока с колкото преценят.Работниците,пак ще работят в калта и прахта ,а неудобните,просто ще бъдат съкратени.

20

До 29

преди 12 години

МИ какъв е проблема да си внасят готови въглища от Китай ей къде е и по магистралите ще идват веднага!

19

Анонимен

преди 12 години

да навнесат няколко хиляди китаеца от селата и да видиш как ще бачкат и то за 1/3 от парите дето се дават сега и ще се радват даже...

18

Цветан Караилиев

преди 12 години

До 24,явно,че профсъюзите,след като преебаха железничарите и са до плешките усрани,сега искат среща-реванш,но не заради работещите люде,а за да имат и занапред голямата си лапаница.Е,след поредния им глупав провал,сега при"Марица-изток"дано бачкадурите прогледнат и да се стигне дотам,че да имат вличние не-повече от крайпътна бензиностанция