129

руснак

преди 12 години

до Нина , виж какво мен няма да ме лъжат ! не се мислете за богоизбрани ,ще си платите солено много солено ! ще плачете

128

Нина до 180

преди 12 години

При тези демографски показатели ме е страх да си помисля, какви специалисти ще се изксазват..или математиката не е много паресвана, защото друго си е философстването...

127

руснак

преди 12 години

еврейски *** скрии се в дупката си , не ми говори колко сте велики , че падне ли Сащ вас завчас няма да ви има *** чифутска !

126

Светльо

преди 12 години

Ами ... аз съм СПЕЦИАЛИСТ. Висшист. Завършил най-старото висше учебно заведение в България...

125

Нина до 181

преди 12 години

Никой не е богоизбран. Но реално Израел процъфтя при изключително тежки условия, заобиколен от враждебни съседи. Израелската наука отбеляза невероятенпрогрес, а шекелът се превърна в най-стабилна валута...а и с космическата си програма и ракетите Йирехонт 3, които са междуконтинентални Израел принуди целия свят реално да се съобразява с него...интересно пък вие какви ги свършихте..хайде руснаците ви пречили 50 години, а последните 20 или е много малък периода:))

124

Анонимен

преди 12 години

един приятел ходи в Израел на гости преди няколко месеца , вика те са отвратителни " мислят се за богоизбрани " високомерни ,каза ако мислиш да ходиш там някога не го прави искренно ти го пожелавам !

123

Светльо

преди 12 години

131: Да, някой ден в тази държава ще се изказват специалисти, а не рубладжии... като тебе

122

Нина..

преди 12 години

... България си заслужи по - мекото отношение с кръвта на хиляди български войници. Чичко ви Сталин , вече се е бил разбрал със съюзниците за разделението на Европа и щеше да е голяма простотия от негова страна да накаже жестоко бъдещия си сателит.

121

за 172

преди 12 години

Правим си мухабет ,докато посрещаме завръщането на Фобус :)

120

Нина до 174

преди 12 години

Поне извоювали свободата си със собствена кърви много, много страдание, защото ние дълги години сме страдали там..на стената и сме плакали...но никога не сме се предали..

119

Нина до 171

преди 12 години

Аз не искам никой да ме харесва, нито да ме обича...искам само справедливост, защото съгла си се не можеш да си изцапаш ръцете с кръв и после дори да искаш световен просперитет. Реално това за обичането е типично БГ черта...вие все се чудите..защо братушките не ни обичат, защо Брюксел не ни обича, защо САЩ не ни обича, защо евреите не ни обичат...

118

за 172

преди 12 години

Даже и Парад на Победата си имаше на Червения Площад през 1944 по повод окупацията на България, нищо че бяхме обявили неутралитет и излизане от колицията .........за нас сте си окупатори. Не очаквайте друго - все едно иракчаните да обичат американците...

117

един който ги познав

преди 12 години

евреите са една долна самовлюбена нация !

116

Нина до 166

преди 12 години

Леле....имаме следната схема: България_ съюзник на Германия- лагери на смъртта. И искат дори и репарации на никого да не плащат?!!

115

Нина..

преди 12 години

... нещо не можеш май да мислиш. България става по неволя съюзник на Германия, иначе немската армия щеше да ни смаже и всички тези твои ,, братя и сестри,, които спасихме, също щяха да потеглят към лагерите. Подобна неблагодарност не бях виждал. Сега разбра ли, защо ви мразят навсякъде. Твоето е безобразие.

114

за 169

преди 12 години

Фактите излязоха наяве след 1989...има ги още в Държавния архив, учете си историята, 'родивий

113

до 166

преди 12 години

дай факти де , не минавай с празни цифри ...

112

Нина до 165

преди 12 години

Евреите ценят живота, ние нямаме лагери на смъртта на някои други, които са имали. И какво значи с палестинците, извършват се прецизни антитерористични действия само против терористи, като се щади живота на мирните хора.

111

за 162

преди 12 години

България плащаше репарации на СССР ( вечна му памят де ) до 1975 година...нали са ни '' братушки'' и нали ни ''освободиха'' си платихме.....

110

Нина...

преди 12 години

... тези територии не са били български, юредически и е нямало начин да спасим тамошните еврейте, които и без това са граждани на чужди държави - врагове на България. За гърците не ми говори, по - време на война това е било най - малкото което е можело да им се случи. Иначе ако искаш да гледаш извращения, можеш да намериш клипчета как действат твоите ,, братя,, с палестинците.