863

Анонимен

преди 12 години

Марин получи орден,защото беше вице на агент Гоце-помогнали с действие или бездействие за съсипване на икономиката на българия,за изграждане на структурите на мафията по места и за спиране Еврофондовете за България-има съмнения за присвояване на пари по Сапард на най-високо политическо ниво-Марио Николов-Стойков-крупни спонсори на Бсп и Първанов-осъдени за присвояване,едва след като проекта на Първанов-тройната крадлива коалиция слиза от власт

862

Анонимен

преди 12 години

евала! мъж с достойнство

861

до 1090

преди 12 години

Брато,само едно изречение ,......:22г.---ПРЕХОД !АЙДЕ У ЛЕВО ,ИЛИ У --ДЕСНО ,както ти е по-удобно!

860

до вицето --Марин

преди 12 години

Генералеее, .......къде ти е войската .....?

859

ИВАН СОФИЯ

преди 12 години

ЕТО ТОВА Е ДОСТОЕН ЧОВЕК!

858

ИВАН СОФИЯ

преди 12 години

ЕТО ТОВА Е ДОСТОЕН ЧОВЕК!

857

САМО ПИТАМ?

преди 12 години

А.Марин кога ще награждава ---Президента ...?Айде ,нема време ...!

856

Анонимен

преди 12 години

1085, май си от малкото неразбрали, че тази реч е художествена измислица.

855

Тъп

преди 12 години

Кирееее Кирееее, *** си проС , определено нямаш представа от Конституцията на българия щото инак щеше да знаеш за правомощията на вицето.

854

Анонимен

преди 12 години

Представятели си какви ги ръси "Тиквата"в Европа, ето какво е мнението на Дейвид Камерън за ББ:- Да видим и техните политици, тези които са сътворили тази чутовна макроикономическа финансова стабилност с цената на мизерията и безпътицата на собственият си народ. Кои са те и как са успели?....-. Ще си позволя само да коментирам настоящият им премиер, чието минало се губи из тъмните сенки на явление което българите наричат мутри, а ние организирана престъпност.

853

xax

преди 12 години

Само не разбрах какви заслуги има пък Марин... Освен съсипването на бг армията

852

СРАМ ЗА ---Бг---

преди 12 години

А.Марин -------генерал без ----АРМИЯ!

851

Stan

преди 12 години

Браво на Марин. Все пак в БСП е имало и достойни хора, които никога няма да се наведат на тия палячовци-бивши комунисти и милиционери.

850

фъф---Бг---

преди 12 години

РЕЗУЛТАТИ от управлението на ---Президента и Вицето---Марин ....!НЯМА ДЪРЖАВА ,НЯМА И ВОЙСКА ,..........ТОВА Е РЕЗУЛТАТЪТ !

849

Rudi

преди 12 години

Марин се оказа наистина достоен човек, а не да се навежда пред тези комунисти, които години наред са крепяли живковизма и милиционерщината им, а днес се назовават десни демократи. Наистина, комунизмът е позор за Бг, но той никога няма да си отиде затова и винаги на посдледната дупка на кавала в целия ЕС и нормален човешки свят.

848

Много лошо....

преди 12 години

Вече третата година гледаме, колко лошо е когато един човек завърши неправилното училище, а след това повече от един милион двукопитни му дадат властта. Става дума телешки пържоли, свинска мас, картофи, прасета, кучета, Вучката и най накрая - ти дан`си по убав от мене. Няма как държавата ни да мръдне напред. Да оставим на страна контрабандата и наркотрафика.

847

Анонимен

преди 12 години

Боче, лапай пържоли ти гад *** ...

846

Дон

преди 12 години

Нали знаете,тя простотията при някои хора край няма.Боко явно е бил талпа пиян когато е подписал за ордена на Марин.Той сигурно и така е подписал и за шистовия газ,та после като почнат да копаят пак ще отвори уста!Да,ама тия от Шеврон нямат чест и достойнство,а само алчност и ше му набутат договора в огромния му ан*с! А и друго си е Доган Ефенди да те направи Генерал,нали ГСПДИН БОК БОРИСОФФ?!

845

Анонимен

преди 12 години

Марин да каже,защо Европа спря финансирането за България и какви са неговите заслуги за това!

844

Анонимен

преди 12 години

Марин,нещо да кажеш за големите си спонсори Марио Николов и фирма "Еврофиго" и ортака му Стойков,заради които Европа ни спря субсидиите-осъдени за злоупотреба с пари по Сапард,защо съда ги осъди едва през 2010 год?!