87

Томас

преди 12 години

Явно имаш много къса памет - или ти липсват познания по история - то и преди 1878 нямаше България 500 години.

86

Анонимен

преди 12 години

Де да бяха само те добре ще е! Ами ние младите какво да правите да събираме *** ли бе Бойко

85

Томас

преди 12 години

125Колко милиона умряха в двете световни войни поради стремежа на германия да завладее руските ресурси?

84

to tomas

преди 12 години

Чудя се има ли зло, което да не идва от евреин или зад него да не седи евреин.Верно е че има и нормални евреи, до колкото евреин може да е нормален, но са малко.За несъгластните с сатанизма на световното еврейство се е погрижил Хитлер.Бас ловя че тия са били с предимство за концлагерите и разстрелите.А тези , които подръжават на злодействата на евреите са по-гадни и от тях.Особено са разпространени тези злодейства в духовната сфера.Това : комунисти, нихилисти, анархисти, скинари, модернисти и атеисти все са им слуги - без даже да го осъзнават

83

Данчо

преди 12 години

Какво си захапахте за евреите?Това е религия,не народ!Златния телец е техния бог!Не съм анти семит!Юдеи и Палестинци са семитски народ!Всички осанали са хибри!

82

to tomas

преди 12 години

В страна, където се заселят евреи, независимо от тяхното количество, те понижават морала и търговската честност, изолират себе си и не се поддават на асимилация. Те се присмиват на християнската религия, стараейки се да я подкопаят. Строят държава в държавата и в случай на опозиция се стремят смъртоносно да задушат страната финансово.- Бенджамин Франклин, (XVIII в.) американски учен

81

Томас

преди 12 години

Тъпотии казвани от *** хора - в стила на тъпотиите казвани от днешните *** хора за химическото оръжие на садам, кафади и т.н.

80

to tomas

преди 12 години

"Евреите са известни на сичкият свят не само със своята телесна, но и душевна нечистота. Любен Каравелов

79

Томас

преди 12 години

115 Ти нормален ли си - сериозно питам - нормален ли си ?Англия - 1/3 от познатия свят е бил под английско робство Германия - имаше няколко пъти желание да владее света - като милиони бяха избитифранция - до преди 20-на години имаше колонии в африка от които крадеше - скоро нападна и либия испания - всеки знае за избитите хора в южна америка и за хилядите тонове откраднати скъпоценности китай, русия, сащ, турция - всеки знае делата им - да продължавам ли? Те по-малко зло ли са направили от евреите?

78

to tomas

преди 12 години

Христо Ботев и Любен Каравелов често пишат за великите юдейски царе на капитала, които са извор на злото в света. Ботевите и Каравеловите издания (Свобода, Независимост, Знаме) бичуват обрезаните и необрезани еврейски екселенсии, израилските барони и великите царе юдейски на капиталът, Ротшилдите и барон Хирш и чафутските вестници" Нойе Фрайе Прессе и Пестер Лойд, които пеят възторжени оди за султана. Посочват че тези чафутски вестници имат свои дописници и сред българските евреи.

77

to tomas

преди 12 години

Виктор Юго:"Към евреите се отнасят с отвращение. Но трябва да се признае, че те действително са отвратителни. Тях ги презират, защото са достойни за презрение."

76

Мдааа!

преди 12 години

Нищо лично срещу Ромите и г*йовете....но мноу мразим *** и ******аЗите ;)

75

to tomas

преди 12 години

Мария Терезия, австрийска императрица, 18 в.: "Аз не познавам по-страшна чума за държавата от еврейското племе."

74

наръчник

преди 12 години

Като наемеш *** на работа в рамките на първият работен ден му показваш кой командва във фирмата,защото в противен случай те е окрал и после се оплакваш като работодател на арменският поп.После докато е нает на трудов договор редовно разглеждате заедно стоматологични каталози,най-вече на фасети и винаги избирате по-здравите разбира се,щом се отнася до здравето на служителя.И така работите щастливи в симбиоза дълго време.

73

to tomas

преди 12 години

Никога Слънцето не е огрявало народ по-кръвожаден и отмъстителен, който да лелее идеята за унищожение и задушаване на всички друговерци. Те душат и унищожават останалото население и на това основание се считат за богоизбран народ. - Мартин Лутер, църковен реформатор протестант.По скоро дявола може да се насочи по пътя на добродетелите, отколкото евреин. - Мартин Лутер.

72

Томас

преди 12 години

111Явно продължаваш с тъпотиите - не видях нищо конкретно за вината на евреите?

71

отвратен

преди 12 години

"32% от хората не биха наели на работа роми"ХАХААААА - ПОСЛЕ В БГ НЯМАЛО КСЕНОФОБИЯ !!! И *** САМИ СИ БИЛИ ВИНОВНИ !!! ТОРМОЗИТЕ *** НО ЩЕ ПЛАЩАТЕ КСЕНОФОБИ - ЕВРОПЕЙЦИТЕ ВАС ГЛЕДАТ КАТО *** И ЩЕ СТЕ МИЗЕРНИЦИ НОМ.1 ВЕЧНО !!!

70

Томас

преди 12 години

те щото французите не са способни на зло - никак.

69

Анонимен

преди 12 години

to tomas правя всичко, за да покажа моето презрение към тази най-подла нация в света. Евреите сa нация, способна на най-ужасни престъпления! император Наполеон Бонапарт, (из негова реч в Сената през 1806 г.)

68

Томас

преди 12 години

107Кой беше ти, че ще определяш, чие съществуване е нужно или не?Говориш за интриги - кои интриги???