88

Анонимен

преди 12 години

Дали наистина се е самоубил или е инсценировка с цел прикриване на следи водещи към служители на полицията , никога няма да се разбере. Малко ми прилича всичко на фарса със сърдечния удар на Мишо Бирата в хотелска стая.

87

Анонимен

преди 12 години

Сега последно - Чочо самоубиеца последно колко пъти стрелял - 1 или 3, за да се самоубие ? Щото ако са 3, бая корав ще да е бил, щом не го е фанало от първите 2 ! *** тези смешници наистина ни взеха за кьорави канарчета. А за Бойчето - да говориш за пържолки, в умалителна форма и едвам да задържаш смеха си, явно е очаквал насреща гъзолизките журналистки да се зарадват на "великите" му мисли за Цецко и заплатата, разпределена за купуване на телешко за победителите в тази неравна борба с гадните..

86

110

преди 12 години

щото е министър, политическа фигура, и щото като такъв би следвало да носи пълната отговорност за действията на ръководеното от него ведоюмство - така се прави в цивилизования свят, и не само поради това, а че по неясен начин се е обогатил "консултирайки" неясно какво по какви теми, и използвайки в тоя процес силата на слиужебното положение, което заема - ама къде ти морал у тая шайка мутри, не са сънували такова нещо

85

Rudi

преди 12 години

До 104/ Не ползвай чужди никове и се научи правилно да пишеш на български език, а не цинизми. Явно някой друг е бил виновен за положението ти и едва ли комунистите.

84

Анонимен

преди 12 години

Емиграция

83

Анонимен

преди 12 години

"Всеки има право на мнение! Абсолютно!Моето е Борисов е ***!Но подобър не вижгдам!"Всеки един е по-добър от тоя ***!

82

LILI

преди 12 години

Не е важно господин Борисов какво си казал, а как си го казал. Нека си получи кучето пържолКите, наистина ги заслужава... но не му беше нито времето, нито мястото на това изказване.

81

Анонимен

преди 12 години

не обществен натиск, ами лиспа на сиво вещество им пречи, и на него и на консултанта Цв.

80

Ben

преди 12 години

До 91/анонимен -И защо Цецо да си даде оставката заради грешките на някой, който навярно и хабер си няма от работата, която върши. Тия хора си имат началници, които пряко отговарят за тях и на които им се плаща за това. Значи за Цецо оставка-а за некадърника награда.

79

Анонимен

преди 12 години

Кучкар!

78

пожарникаря

преди 12 години

Ами като е грешка ще има ли подвеждане под съдебна отговорност на служителите отговорни за тази грешка,защото за мен грешка е да удариш задържан няколко пъти пък после да се окаже,че тоя задържан е невинен.Тук има тежко престъпление,задържан основен извършител на отвличане и убийство-умишлено и същия е допуснат да си вземе законното оръжие и да се самоубие...

77

Анонимен

преди 12 години

Общественият натиск му пречи на Тиквата. Заото той все се бута в полезрението на обществото с жалкият си напън за повече популярност. И това че им писна на хората една куха тиква да им ръси простотии по телевизора всеки ден, всеки час, го дразни и плаши.Все по-неадекватно поведение от мутрата до края на мандате да се очаква.

76

Аспарух

преди 12 години

0.оА уволнения? Кога? Кого? Кво става тука, бе?!!? Ква е тая безнаказаност във физкултурния салон МВР??! Май властта не само не е в час, ами е в постоянно голямо междучасие!

75

Rudi

преди 12 години

AЗ, Rudi, ДЪРТИЯ ***, ДЪРТ МИЛИЦИОНЕР, СЕГА ВИДЕН *** НА ГЕБЕРАСТИТЕ, АЗ ВИДЕН МАЙСТОР НА ФЕЛАЦИОТО, АЗ НЕКЪДЪРНИКА Rudi ИСКАМ ДА КАЖА , 4Е ТОВА МИ Е СЪДБАТА, ДА ЛИЖА *** И ДА ПРАВЯ ДОНОСИ, ТОВА Е ТИПИЧНО ЗА БИВШИ ЧЛЕНОВЕ НА БКП, А СЕГА ВИДНИ ГЕРБЕРИ, СЪЖАЛЯВАМ ДРУГАРИ....

74

!!!!!!

преди 12 години

А ТОЯ ЗАКОНЕН ПИСТОЛЕТ НЯМА ЛИ КОЙ ДА ГО ИЗЗЕМЕ БЕ?И АКО ГО БЯХА АРЕСТУВА ЛИ ДЕТЕТО ЛИ ЩЕШЕ ДА СИ ИГРАЕ С НЕГО?!?

73

народна приказка

преди 12 години

закопнач с белезници, в присъствието поне на 3-4 полицаи, бръкнал в чекмеджето, взел пистолета и се прострелял......... И заживели дълго и щастливо........Тия за боядисани врабчета ли ни имат, бе?

72

Анонимен

преди 12 години

пак замазаха пейзажа... удобно "сгрешиха", щото не се знае какво точно е казал самоубития и какво още е можел да каже

71

Stas

преди 12 години

Медиите били виновни. Най-голямата грешка на милиционерите е даването на безмислени интервюта за медиите и самохвалства за пълнене на полицейските бюлетини, вместо да събират годни доказателства за съда. И като излезе другата истина-се търсят други виновни. Сами си тръбят и разнасят измишльотините, след това някой им е виновен. Интересно ще е, ако се съпоставят списъците от съда на осъдените с милиционерските бюлетини.

70

88

преди 12 години

щото избори се купуват и фалшифицират

69

ddt

преди 12 години

А,не така бойко!На полицаите слагаш един калорифер на гърба,и за 24 часа трябва да открият убийството(като археолозите).Докато не хванат убийците-нито вода нито храна,нито пържоли.Два месеца се мърдосваха и сега похвали..