137

Стоянова

преди 12 години

Тъжно и жалко.......Светла му памет на детето!

136

за 169

преди 12 години

Ауу така ли правела полицията в целия свят? Пускала лъжливи версии. Я кажи в коя държава така прави полицията - да пуска лъжи пред медиите? Да не е само в Северна Корея?

135

до 168

преди 12 години

и аз съм фен на ГЕРБ, но спомняте ли си как те яхаха всеки проблем за да наливат недоволство и да дойдат на власт. Сега така наречените им опоненти им го връщат с техните финтове. Жалко е защото така отсъства истинският дебат за икономика за важните за държавата неща а има само едно плюене. И от това губим всички а тарикатите печелят.

134

Анонимен

преди 12 години

Б.Б лично потвърдил този плосък сценарии:1-заловили 2-*** престъпника.2-те разказват къде са заровили жертвата.3-единия от бандите се наложило 2-ри обиск.4-той ги води до тех и преди да направят обиска той се гръмва.5-наследство то италия в размер на 6милн.лева.6-в цялата работа замесени роднини.7-наследството било на девера на убитата.Даааа много много плосък сценарии другари милиционери,много хамерикански филми ви прожектират в рпу-тата...

133

X6

преди 12 години

Това не е държаватова е кучкарникпълен с ***.

132

до гражданин

преди 12 години

Толкова си ***, че чак нямам думи...В целият свят полицията пуска лъжливи версии в медиите, за да може да проведе нормално разследване. Какво очакваш да каже - подозираме Чочо, Коко, Пипи, Жижи и т.н. и те веднага да се покрият ли?!?!

131

до 156

преди 12 години

За какви оставки бре малоумникоооо....Затова, че разкриха престъплението ли? Затова ли ***? А това какви версии се пускат се нарича тактика, неща които не разбираш......Набий си го в главата ПРЕСТЪПЛЕНИЕТО Е РАЗКРИТО! ОТНОВО ПОЛИЦИЯТА СИ СВЪРШИ РАБОТАТА!

130

Анонимен

преди 12 години

последно:кучето или извършителите?

129

до 157

преди 12 години

че мойто вече е към -100

128

321

преди 12 години

До 149Защо тогава и другите не го знаят, а цитират само един източник? Другите медии също имат връзки, не ги мисли за безпомощни. От час вече въртят телефоните, но отникъде не се пръква официално информация. Във всички агенции цитират само БНР. Яко е съмнително. По-скоро ми прилича, че от полицията правят постановка на медиите и нещо чакат. 50:50 че може да излезе и нещо друго.

127

fck

преди 12 години

абе първото което знам аз от опит е ,че хора току така на изчезват едно ,че тя сигурно е познавала тия който са я отвлекли.. второ.. ПАРИ ПАРИ ПАРИ И ПАК ПАРИ винаги има замесени ПАРИИИИИИИИИИИ....... извинявай 6 милиона на тая криза... народа е ОДЗВЕРЯЛ ЕЙ! Съжалявам само ,че едно младо момиче трябва да плати с живота си заради грешките на други и алчността на 3-ти

126

за 155

преди 12 години

Мога ли да те взема теб да те гледам у нас? *** на двора стои свободна.

125

Анонимен

преди 12 години

които са замесени ще ги арестуват и случаят ще се изясни - близки ли са далечни ли са...

124

Анонимен

преди 12 години

Доверието ми в полицията рязко спадна до нулата след този случай.

123

до 148

преди 12 години

Разбира се! И другия ако се самоубие още по-добре! Няма от моите и твоите пари да го издържам в затвора! Като ти е толкова мило и драго за тези убийци вземи живия да си го гледаш във вас.....

122

цивилен до 131

преди 12 години

Ей, чшшш ...., изи бой.

121

Цитат

преди 12 години

"Борисов: Цветанов да изпрати пържолки на кучето, открило тялото на Мирослава","Близките да се извинят на полицията"информация "ДАРИК"НАГЛО,ЦИНИЧНО И БЕЗПАРДОННО *** !!!

120

МУТРЕНСКА ДЪРЖАВА...

преди 12 години

МУТРЕНСКО ПРАВОСЪДИЕ...МЪРТВИТЕ НЕ ГОВОРЯТ ...

119

А?

преди 12 години

Той е доведен от служители на полицията в дома за повторен обиск на апартамента, в който живеел на улица "Тунджа". Тогава той извадил пистолет и се гръмнал."От изложеното е видно, че служителите на физкултурния салон МВР на 2 пъти не са си свършили работата: 1) при първия обиск не са намерили оръжието, послужило за самоубийстовто; 2) допуснали са при повторния обиск, заподозрян в тежко умишлено престъпление да се самоубие...И ЗА ТОВА ЛИ СЪЩО ДА СЕ БЛАГОДАРИ НА ПОЛИЦАИТЕ???

118

МУСТАФА

преди 12 години

ПО ВЕРОЯТНА МИ СЕ СТРУВА СЛЕДНАТА ВЕРСИЯ: ЧЕНГЕ ЗАСТРЕЛВА ПРОИЗВОЛНО ЛИЦЕ ПРЕД НАБЕДЕНИЯТ ИЗВЪРШИТЕЛ И МУ КАЗВА, ЧЕ АКО НЕ ПРИЗНАЕ КАКВОТО МУ КАЖАТ, ТОЙ Е СЛЕДВАЩИЯ.В ПОСЛЕДНИЯТ РАЗГОВОР СЪС СЕСТРА И ОТВЛЕЧЕНАТА Е МОЛИЛА ЗА ПОМОЩ, КАТО Е УПОМЕНАЛА, ЧЕ ЗАД ОТВЛИЧАНЕТО СТОЯТ ПОЛИЦАИ.