205

Ристо

преди 12 години

накрая нищо не получаваш, Марко

204

Анонимен

преди 12 години

Разсъждението ти меко казано малоумно, ама нямам време да се занимавам с *** като теб

203

..

преди 12 години

Vqrvasht sum,no priznaite si-Realniqt jivot e absolutno vsi4ko drugo,no ne i opisanoto v bibliqta:)) Ponqkoga si mislq,che trqbva da se napishe edna suvremenna bibliq:)) Kolko li po-interesna shte e tq!

202

Анонимен

преди 12 години

До Марк религиозния ***:Това че някой не вярва в абсурдната християнска секта не означава, че е комунист.

201

до 195

преди 12 години

Глупости говориш, педофилията и хомосексуализма в духовенството съществува само сред католицизма ................ в парвославието това е непонятно явление, поради една много проста причина :) за да се запопи, попа трябва да си има попадия :) да :)

200

до 198

преди 12 години

Ъхъ!

199

до 194

преди 12 години

В колко от случаите можеш да си вземеш дете още от бебе и да го възпиташ както смяташ за добре а? Повечето деца са ***, които вече са на над 5 год и вече им е истърван края.

198

до 192

преди 12 години

Айде бе!Чичо ти Марк не разбира, а?!МухахахахахахахаАз винаги получавам повече отколкото давам!Това е моят номер!

197

до Марк

преди 12 години

авторите, съставителите, редакторите и преводачите на библията,извлекли ценна поука от ежедневните скандали, кръвосмешенията, братоубийствата и проблемите с наследството при многоженството

196

Марк

преди 12 години

Още поинтересно, че Бог приравнява "женета" на "осела" и "вола"!Това е правилно!Ами то се видя веднага след 1989 г., нали!?Веднага се появиха жени, които се продават както се продават и гореупоментате джувотни!Ама то май и преди това си го имаша!Не беше М. Кунев сключила брак с Политбюро по сметка /т.е не беше ли се продала/?

195

moni

преди 12 години

"Носенето кръста на бездетието може да бъде път на смирение, духовно очистване и спасение за тези семейства, които с доверие и благодарност приемат това изпитание като проява на Божието всезнание и грижа за тях. Защото Бог често ни предпазва от по-големите страдания като допуска в живота ни да се случват по-поносимите, чрез които бихме могли да се извисим, ако го пожелаем съзнателно и свободно."Neka se izvisim sled smurtta,i az v tozi jivot iskam bebe!

194

до 187

преди 12 години

Ами то и аз съм против поповете да са педофили, ама на гледай те са без да ме питат.

193

до 188

преди 12 години

Повечето проблеми със зачеването са следствие на разюздан сексуален живот, аброти в ранна младост и т.н., та аз невиждам, защо трябва да плащам на някой да има дете ин-витро затова че е водил айляшки живот :)))Искате дете, осиновете си, в Бг има десетки хиляди деца без родители дайте им подслон бъдеще........, така ще помогнете на тях да си стъпят на краката и да станат достойни граждани :))) недейте да искате от останалите членове на обшеството да Ви плащат прищявките

192

do 160

преди 12 години

Neka ni sudqt v drugiqt jivot,v tozi iskame bebe!

191

Анонимен

преди 12 години

190, странното е това, че ти така или иначе плащаш, но не го разбираш, а имаш претенции.

190

Марк

преди 12 години

Социализма ни скапа 45 г.!Запада не си направи извода и ето сега се скапва от социалистическия начин на мислене!Но ще дойде Видовден, както дойде и тук 1989 г.!Който разбира това на 50 % вече си е оправил живота!

189

до 188

преди 12 години

Странно , а?!?Че не искам да плащам на *** и пульо!Като няма кинти, няма инвитро!Става приемен родител и ето държават ще му плаща за това!Аман от социализъм!Соца е извращение!

188

Марк

преди 12 години

А бе да попитам, нещо /защото този въпрос ве ми го изясни и свещенника/:Божата даповед гласи:"не пожелавай жената на ближния си , нито осела му , нито козата му и т.н!"Т.е тук "Жената", "осела" са използувани като събирателни!Значи естествено че ближния има много кози и осли, а също и жени!Бог иска да каже, да не пожелавам нито една от тях!Но това не значи, че не мого да имам много жени/стига да не са на "ближния"/!Нали?Та кой е измислил семейството по двойки!А ако не ми е "ближен" мож

187

Анонимен

преди 12 години

Абе Марк, как свърза 10 аборта и инвитрото в живота на една жена? Това определящото правило ли е според тебе, за това кой ще бъде финансиран за инвитро? Странно!

186

до 184

преди 12 години

А още повече съм против да се финансира ин-витро на хора с расистки предубеждения ......... този тип люде не заслужават каквато и да е помощ от държавата.Искаме дете.......... ама ако може да е русо и да мяза на фолкпевица............ ай сиктер бе