32

Анонимен

преди 12 години

Уважаеми АЗ, я се виж как неграмотно пишеш.сУпол.....ти българин ли си или не си?"по" или В София ?"прОвим" или правим?Сигурно и така караш автомобила си!!!Неграмотно.

31

Анонимен

преди 12 години

Не се хабете да коментирате, основните виновници за безумията по пътя-богопомазаните и техните мутреси никой няма да ги пипне.

30

divakapetkan

преди 12 години

haha tiq jurnalistite sa monopol.. slojili sa snimka na tipichniq bulgarski katadjiq... tup tup ta vdlubnat i s ovchi pogled :D

29

до11

преди 12 години

"Напълно подкрепям инициативата! Писнало ми е разни *** да ме засичат, а след това да ме псуват че не им правя път все едно сме на състезателна писта"Не случайно те псуват.Не си за "оставяне"като чета какво си написал.Предлагам ти когато ще шофираш да искаш спиране на движението.Улиците ще са на твое разположение,а не разни "***"да ти се пречат.

28

az sam

преди 12 години

А какво да кажем за тези т.нар."Регулировчици" които също не знаят сигналите и проста размахват една палка на кръстовището и шофьорите трябва да решават какво иска да направим регулировчика?

27

Анонимен

преди 12 години

Как става така ,че караш с 30 км/час, хвърля ти се пиян (3,1 промила) пешеходец отстрани на колата,и чупи крак. Пресичащ ,не на място и за него само глоба от 20 лева а за шофьора цялата вина.????И досъдебно производство !?!?!?

26

АЗ

преди 12 години

Уважаеми господа, вижда се, че по добри шофьори от вас няма, но да незабравяме, че книжката не прави шофьора! Първо това, второ, селяните които карат по София безспорно са много, но дайте да не се ЗАБЛУЖДАВАМЕ, БЪЛГАРИНА НЯМА КУЛТУРА НА КАРАНЕ! ВЛАЧИМ СЕ ПО УЛИЦАТА КАТО СУПОЛИ, И САМИ СИ ПРОВИМ ЗАДРЪСТВАНИЯТА! ПОВЕЧЕТО ОТ ПИЩЕЩИТЕ ТУК САМИ СА СИ ИЗБРАЛИ УПРАВАТА НА РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ И НЯМАТ НИКАКВО ПРАВО ДА ПРАВЯТ КАКВИТО И ДА Е КОМЕНТАРИ

25

до 30

преди 12 години

Може може мъж да го направи.Да ти даде десен мигач и да ти завие на ляво или да ти завие а ляво и без никакъв мигач.Дори тази сутрин един ми го направи.Просто калпавият шофьор си е калпав.

24

Аз

преди 12 години

до27-има място,синхронизират кръстовища...

23

Анонимен

преди 12 години

Според мен жените задължително трябва да минават проверовъчен изпит всяка година. Казвам го, защото наистина не знаят как да се държат на пътя и причиняват смут и катастрофи. Това лято например ми излезе една на ляв завой и двамата на зелено и си размазах колата. Искала да мине бързо, въпреки, че нямала видимост. Това мъж не може да го направи.Мъжете, обаче причиняват по-молко, но по-тежки катастрофи, най-вече защото се мислят за състезатели, най-вече пишлемета.

22

4

преди 12 години

А бе мисля,че показва милиционера-регулировчик пътя към 6-те апартаментчета на шефа му...

21

Анонимен

преди 12 години

Регулировчици като този, дето не е ясно какво точно сигнализира, ще се пращат ли на проверовъчен?

20

Анонимен

преди 12 години

А някой някога да е чул или видял ром(турчин) в учебна кола

19

Мукавей

преди 12 години

При всяко подновяване на книжката да се минава и тест по Правилника..

18

ivo

преди 12 години

Много от катастрофите са поради неподаване на "мигач".Масово явление са таксита,но и други автомобили.Това не е от незнание,а мислят,че са "пичове"...Особенно такситата тръгват,спират както си искат.Подаване на пътепоказател е УВАЖЕНИЕ към всички участници.Като нарушение е много по важно от някакви си 10-15 км превишаване на скоростта! Моля,ползвайте мигачите!!!

17

Андрей

преди 12 години

Особено тоя на снимката е много добър регулировчик.

16

ostavime

преди 12 години

хахаха, ей, все някой ни е крив. Никога ние не сме виновни. За това всичко знаем и всичко можем и сме най-умни, най-красиви и т.н. , а другите винаги са ***. :)))

15

Анонимен

преди 12 години

Не стъпвам в София с кола. Признавам си, от провинцията съм и напълно забравих знаците на регулировчика за какво ми е да ги помня... при нас няма "регулировчици" тъй че, айде със здраве, всеки да се спасява :)

14

Анонимен

преди 12 години

Алоо, Кат! Първо направете проверовъчен изпит на регулировчите си , защото май и те не знаят движенията с ръце за регулиране .Смешници!

13

681

преди 12 години

Напълно подкрепям мнението на 11-ти. Браво за точния анализ!Преди години мой приятел купи книжка на гаджето си ,защото гъската не можеше да научи листовките. Късаха я 7-8 пъти преди това. За една седмица тя превърна Рено-то му в канче и правеше безумни изпълнения по пътищата. Той не издържа - взе и книжката и я наряза , но тъпата крава отиде в КАТ и си извади дубликат. Наскоро я видях на светофара с мобилен телефон на ухото. Такива индивиди са опасни за околните. Благодаря за вниманието!