187

физик до 184

преди 12 години

Понеже ме мързи да ти обеснявам напиши в търсачката например: Божидар Палюшев, Дечко Свиленов или Валентин Велчев и прочети техни книги или статии - ще разбереш колко си невеж!

186

до 187

преди 12 години

Живота според науката е невъзможен! - така го е доказала!

185

До 166 и 9-те +

преди 12 години

Как точно науката е доказала, че Бог съществува? Много моля някой от вас да ми обясни...

184

Анонимен

преди 12 години

Не само православните а всяка религия е против, но това на никого не пречи и всеки прави каквото знае и може.

183

МИТКО

преди 12 години

ТОВА ЛИ СА И ПРОБЛЕМИТЕ НА БЪЛГАРСКАТА ПРАВОСЛАВНА ЦЪРКВА, ТАЗИ КАРИКАТУРА НА РЕЛИГИОЗЕН И ДУХОВЕН ВОДАЧ?!?! В СИТУАЦИЯТА И НАСРЕД НЕРАЗРЕШИМИТЕ ПРОБЛЕМИ, В КОИТО ВСЕ ПО-ДЪЛБОКО ЗАТЪВАТ БЪЛГАРИЯ И БЪЛГАРИТЕ?!?!?!

182

Анонимен

преди 12 години

Cyrkvata moje da hodi na mainata si

181

1212123

преди 12 години

И без да ме триете! Ето тук може да прочетете целия гнусен текст на това становище:bg-patriarshia.bg/index.php?file=attitude_6.xml!Явно църквата е като фурнаджийска лопата , приема само това,което и е угодно!

180

Анонимен

преди 12 години

Църквата трябва да има позиция по подобни въпроси и тя трябва да се каже. Това нали ще се хареса или не е друг въпрос- все пак всеки има право на избор. По- добре е да има позиция и тя да бъде казана, от колкото да няма такава. Не разбирам и какво се дразнят повечето. След като не харесват БПЦ за какво обръщат внимание и на тяхната позиция?! Весело посрещане на Новата година!

179

Анонимен

преди 12 години

Не мога да повярвам! Ин витро зачеването дава толкова любов, радост и смисъл на много български християнски семейства! Какво по-свято от създаването на едно желано дете!

178

Ваня

преди 12 години

Е, българската православна църква може да се обявява против каквото си иска! Няма нищо противоестествено в едно дете, създадено инвитро! От сърце желая много успехи на всички жени, използващи асистирани методи на репродукция, и много бебета през новата 2012 година!Поповете-гейове да си гледат работата!!!

177

Анонимен

преди 12 години

До 150Бъркате понятията. Вярващите се обръщат както към Бог, така и към медицината. Бог няма да направи това което зависи от човек (да си научи уроците, да отиде на работа или да отида на лекар), Бог ще направи това, което не зависи от него. Поздрави!

176

horus

преди 12 години

тия брадати дяволи що не се гръмнат ! Като че ли някой му пука - забраняват презервативите, in vitro, абортите, против са математиката, астофизиката, отричат Теорията на Относителността ... *** средновековни, *** !

175

до: 175

преди 12 години

Когато човек е невежа и глупав си малчи! Виж колко минуси ти наслагаха! ***!

174

бай Гроздан

преди 12 години

Абе я се допитайте до ***, та каквото той ви каже :)))

173

167

преди 12 години

О-О-О-О ТИ НАВЯРНО СИ МНОГО УМЕН...Я ВЪРВИ ПО ДЯВОЛИТЕ !!!!!!!!!!!!!!!!

172

Анонимен

преди 12 години

Твърде късно е да се правят на църква.Синод с над 50%агенти на ДС,владици,живеещи в разкош,църква,която е далеч от хората.Това все по Божията воля ли е?

171

до: 172

преди 12 години

Затова предпочитам протестанските църкви - те точно с това се отличават

170

Анонимен

преди 12 години

Бог не е в църквата-продажна ,а вътре в нас и не са ни нужни посредници,всеки човек има връзка с Бог

169

до: 167

преди 12 години

Защото си ***!

168

!

преди 12 години

Проблемът... не е еднопосочен.От една страна науката противодейства на естесвтеният подбор.. т.е., това което се прави е в разрес с природата. От друга страна.. разумни същества сме.. и господ или според атеистите природата ни е дарила с възможността да си помагаме използвайки разума си...Нима има нещо по хубаво от това да има детски смях в къщата ти..