142

Анонимен

преди 12 години

АДМИНИТЕ ЗАЩО ТРИЕТЕ КОМЕНТАРА МИ А ОСТАВЯТЕ РАЗНИ ФАНАТИЦИ ДА СИ РАЗИГРАВАТ КОНЯ ТУКА ПО НАЙ БРУТАЛЕН НАЧИН? ЗАЩО ТРИЕТЕ ПОСТОВЕТЕ НА ХОРАТА КОИТО ГОВОРЯТ СМИСЛЕНИ НЕЩА А НА ПРОСТОЛЮДИЕТО ГИ ОСТАВЯТЕ ЗА СЕИРА?

141

Антитурчин

преди 12 години

до 145Пак не позна турчино.Прочети малко повече за Влад Дракул,и ще разбереш,че той е изоравал турците в задния двор,а не те него.Ама като си неграмотно поганче какво да те правим.

140

7

преди 12 години

Ех тия Балкани пълни с наивни първосигнални хорица ,е по един агент и по 100мил$ жобни им разказахме играта за 20 години.

139

до 143

преди 12 години

И после на Владчо му изорали задния двор.

138

до 137

преди 12 години

А ти знаеш ли че един 17 годишен българин е заклал,малко бяло пухкаво тюленче заклещено в леда.Не знаеш? Фанатик изперкал лъжец -едно време Крум ги оправяше такива като теб -интриганти.

137

коко

преди 12 години

На времето турски пратеници отказали да си свалят *** пред Влад Дракула.И той заповядал да им ги заковат на главите...

136

Антитурчин

преди 12 години

до 140 Внимавай кого наричаш *** бе поганец долен.Това да не ти е Турция да наричаш така хората.Неверника в България си ти.

135

134

преди 12 години

Каква вяра защтитаваш защитавай Родина земя ,семейство да защитаваш вяра какво е това яде ли се пие ли се?Религиите са за контрол на масите.Примерно будизма:"ся мое си просяк но ако си траеш в другия живот си крал гаранция"

134

до 135

преди 12 години

Koç family Matild Manukyan-държи Авто индрустрията,Банковия сектор и транспорта!В листата на 100те най- богати в Света

133

Анонимен

преди 12 години

Знаете ли случая в който 17 годишен турчин заколва един християнин в Турция и съдът го оправдава защото е защитавал "вярата си" и бил в пълното си право?!

132

Анонимен

преди 12 години

И християните и мюсюлманите са един дол дренки. Едните вярват във въображаеми приятели, другите има user manual за как да живеят, написан преди 1400 години.

131

до 133

преди 12 години

Кажи ми кои са богатите християни в Турция?

130

до Атила

преди 12 години

Ние просто си защитаваме вярата и няма да позволим на разни турко-*** да ни се подиграват тука!

129

до 130

преди 12 години

И Само две Български,а другите са стотици! В Турция само действащите Арменски църкви са 400- на второ място в света след Армения.А най -богатите в Турция са християните и евреите!

128

129

преди 12 години

Е браво заби ги! :) Поклон!

127

Атила

преди 12 години

Тука има двама -трима маниполатори,действащи за тайни служби.Прва стъпка преди завладяването на една територия е да се всее разкол и омраза между жителите и! В България живеят различни етно-общества от векове и от последните 25год ,чужди служби всячески се мъчат да всеят разкол в нацията.примерно Доган и Волен имат общ" кукловод".

126

Анонимен

преди 12 години

Знаете ли как третират като *** християните в Турция? Знаете ли че има 2 църкви на кръст в Истанбул а тука е пълно с джамии?

125

Антитурчин

преди 12 години

Още по-шокираща е историята на Айша любимата жена на Мохамед. Айша е била дъщеря на Абу Бакр, най-близкия приятел и последовател на Мохамед. В момента, в който Мохамед видял Айша, той започнал да се стреми тя да му стане жена. Проблемът бил, че по това време Айша била на 4-5 г., а Мохамед на 50 г.Въпреки това Мохамед не губил време, за да осъществи стремежа си. Когато Айша станала на 6 г., той поискал ръката й от Абу Бакр. Абу Бакр смятал, че този съюз би бил неправилен, но не поради възрастта на Айша, а тъй като смятал Мохамед за свой брат. Пророкът бързо разсеял съмненията на Абу Бакр, като казал, че всичко това е правилно в очите на Аллах. Бащата се съгласил. Малкото момиче станало новата жена на Мохамед.След като се оженили, Мохамед дал благоволението си Айша да вземе със себе си играчките си и куклите си в новата шатра. Бракът бил консумиран, когато Айша била на 9 г., а пророкът на 53 г. Мохамед е изчакал 3 години, не защото имал скрупули, че жена му е още дете, а защото Айша прихванала някаква болест, от която й окапала косата.Педофилията не само е била практикувана от Мохамед, но е и разрешена от Корана. Тези, които си мислят, че модерният ислям е загърбил тези практики, трябва само да видят снимките и видеоматериалите, и да чуят думите на Аятола Хумейни (Иран) най-известният ислямски духовник на 20 век: На мъжа е позволено да получи сексуално удоволствие от дете, даже и то да е още бебе. Содомията с дете е разрешена. Ако обаче мъжът причини трайни увреждания на детето, той трябва да му осигури бъдещето и издръжката. Това момиче, обаче, не се включва в броя на 4-те му съпруги и той не може да се ожени за нейна сестра. За момичето е по-добре да се омъжи рано, така че менструацията му да започне в дома на мъжа му, отколкото в дома на баща му. Всеки баща, който ожени дъщеря си толкова рано ще има постоянно място в рая.

124

Атила

преди 12 години

Гроба на първообраза на Дядо коледа-Сант Николас-свети Николай е в Турция.В Демре-Мира.

123

Антитурчин

преди 12 години

Една гарга прелитала всеки ден над църквите в Истанбул и вършела пакости. Прелитала и над джамиите и пак осирала каквото може. Ходжата на една от джамиите и слагал вода за пиене, но един ден се ядосал и й налял вино. Гаргата се напила и паднала на земята. Ходжата я попитал:- Кажи, сега, каква си? Ако си християнин, няма да правиш бели в църквата. Ако си мюсулманин, няма да пиеш вино.А гаргата отвърнала:- Пусни ме! Аз съм изселник от България...