24

дан

преди 12 години

корееца пак се е усетил и е изчезнал, а в България сина на един от основателя на комунистическите концлагери е главатар на партията на червените мошеници....подлата муцуна Сер Гей

23

Опа

преди 12 години

Баси сенсация, а на всички БГ мутри-примиерите и президенти , каде живеят детца ? сигурно на село в българия !

22

Антикумонист

преди 12 години

до 4 - абе ***,сега не ходиш на почивка щото си мързелив кумонист,всички кумонисти до един чаката на готово някой да ви даде работа независимо каквае,само и само да не си мръднете пръста да търсите.Вие сте жалки подобия на хора,и затова ви е трудно в демокрацията,защото всеки сам се оправя и който може успява а който не може си е негов проблем,а не на народа

21

Анонимен

преди 12 години

Много платени писачи и *** има тук. Има и такива които не са били дори родени преди 1989г. но са компетентни...На такива неБългари само им задавам въпроса : Защо 1988г. се очакваше да се роди 9 милионния Българин а сега за 20 години намаляхме с 2 милиона и очакваме 3 милионния *** да се роди ?...И се почват едни простотии...И само им гледайте реакцията на този *** елементарен въпрос..

20

до 8

преди 12 години

Мързеливите, тъпите и полуграмотните все някой ги ограбва, ***, подтиска, а истината е, че на тях просто не им се работи, а искат да живеят като тези които работят.Няма да стане.

19

Анонимен

преди 12 години

Червените кхмери безкрайно много обичат лукса,който произвеждат демокрацията и "загниващият" капитализъм.Обаче това не им пречи да водят епични битки с тях,даже и на сън.Хахахаха

18

Анонимен

преди 12 години

БГ вожда Ким Чер-вен Станишко е отишъл на погребението на колегата си и смята да изнесе лекция на тема Приносът на българските червени кхмери към победа на световния комунизъм!

17

До;4

преди 12 години

РОБ , ти моето момче си РОБ ! За една паница с манджа си даваш свободата ! Колко хора са измрели в Белене , знаеш ли ? НЕ нали ? Важното е , че сте ходили на почивка 2 пъти в годината .....

16

Анонимен

преди 12 години

Aloooo 4,научи първо правилно да пишеш на български език и после давай с агитацията!Несъмнено второто ти е много по-лесно.

15

до15

преди 12 години

не всички в българия са овце,и не всички плачат по тъпия комунистически режим...лошото е че има луди които все още са носталгично настроени,хленчещи по максимата"те ни лъжат,че ни плащат а ние ги лъжем че работим"

14

До 6

преди 12 години

Я кажи каква свобода имаш ти?

13

Анонимен

преди 12 години

Ауууу,още ли не си в лудницата ?Кое по точно му беше доброто на комунизма?????информ.затъмнение ,овчедушието,да те управляват овчари и воловари???или може би лагерите в скравена и ловеч...белене??????

12

tosh

преди 12 години

Женен, баща на две деца и изразяващ безразличие към политиката, той обаче излезе от мълчанието си малко след като полубрат му бе определен за наследник официално през 2010 година.Това изречение направо се беше неочаквано за мен :)

11

Жо до № 4 Alo

преди 12 години

ОТ КОЯ държава те е довял вятъра в България? Най-вероятно- от СССР. Е, рухна вашата империя, няма ги и вашите червени паспорти с надпис СССР. Като ти харесва комунизма, който вашия Горбачов отмени завинаги, ами хващай влака за КНДР за да се включиш във фалшивите агитки, плачещи за Ким.

10

Анонимен

преди 12 години

8, има голяма разлика между един демократично избран лидер и един диктатор! Демократично избраният лидер ако се самозабрави, винаги може да бъде сменен по мирен път, докато диктаторът може да бъде сменен само с революция и кръвопролития!

9

Анонимен

преди 12 години

Диктатурата в някои случаи е лоша дори и за самият диктатор! Ким Чен Нам си е извадил фалшив паспорт просто защото като всеки нормален човек и на него му се е искало да посети със семейството си Дисниленд, но японците официално не са му давали разрешение да стъпи в Япония!

8

И С Т И Н А Т А :

преди 12 години

Как ли живеят децата на Обама, Джордж Буш и Бил Клинтън ? Сигурно в крайна бедност и мизерия ... :)Разликата между Ким Чен Ир и изброените е в това, че първият ограбва само собствения си народ, а останалите ограбват света !

7

Анонимен

преди 12 години

Най-големият син на Ким Чен Ир живее в лукс в Китай. E to pak ostava6e da jivee v mizeriq.

6

Анонимен

преди 12 години

дано се е осъзнал и да падне този тоталитарен режим! Няма място за комунизъм в свободния свят!

5

у-у-у-у

преди 12 години

....Малък Тошко...да му имам проблемите !!!