114

Томас

преди 12 години

89Ъ

113

uzunski

преди 12 години

Капка те напусна , депутатите поголовно бягат , до Нова Година сам ще останеш Волене ! Има нещо гнило в тебе ? Сега е това обвинение срещу управляващите , сам си сложи примката .

112

смях в залата

преди 12 години

Червените гейчета го плюха, плюха, плюха Сидера докато беше с ГЕРБ, ама сега гледам жълто на гащите са пуснали от кеф, че така говори за него :))) Стана им изведнъж приятен и взеха да го приемат за свой човек, фурнаджийските лопати...ха-ха-ха, колко са смешни и жалки само. И майките си ще продадат, само да загризат пустия кокал, дето го дъвчат от 9.IX.1944г.

111

аз

преди 12 години

ГЕРБ носила вируса на смъртта.. ох не мога повече. Вие тотално сте изтрещели. Луд народ. С луди не се спори.ЧАО ненормалници, мразете се цяла вечер.

110

някой

преди 12 години

Не пишете глупости,факти:-Сидеров беше кофчежник на Людмила Живкова в ансамлеята "Цнаме на мира"-Сидеров беше гл.редактор на в-к "Демокрация"-Сидеров беше член на един куп партиики и движения-Като лидер на "Атака" беше верното Пуделче на герб в началото на управлението им,а след като го изритаха,понеже вече не им е нужен/типично за мутрите/ се обърна против тях,НО КЪСНО Е ВЕЧЕ БАЙНОЛО!Винаги е бил,сега е и ще бъде ПОДЛИЗУРКО,СЛАГАЧ И МНОГО СТРАХЛИВ И ПОДЪЛ човечец!

109

Анонимен

преди 12 години

Всяка партия и Васяка Нация трябва да има система за борба с Предателите... Ако трябва да се унищоважават дори и физически да се убиват. Както е правил Иван Михайлов с предателите на ВМРО.. Издава се смъртна от организацията и спасение няма където и да се скрие , дългата ръка на партията го настига във Виена.

108

мариан

преди 12 години

До АНОНИМЕН.ЩОМ СА МАФИЯ КАЗВАШ ТЕ ИЗЛОВИХА НАГЛИТЕ.НАГЛИТЕ СПОРЕТ ТЕБ СА ДОБРИТЕ УПРАВНИЦИ.ТАКА ЛИ Е.ЯСЕН СИ И С МЪТЕН МОЗЪК СИ

107

Долу Сидер

преди 12 години

Ако не беше той Тиквата НИКОГА нямаше да е на власт

106

Анонимен

преди 12 години

Герб носи вируса на смъртта-икономиката умира, бизнеса умира, хората умират, България умира,младите бягат...Това говори повече от всичките лъжи и обещания.

105

аз

преди 12 години

До 87. Свърших работния си ден (2 часа), сега ще поиграйа малко PlayStation 3, като се върне жена ми ще я *** и ще погледна през балкона ми панорамната гледка на Витоша за да се почудя кога ОБИЛНО ще завали сняг за да разгрея малко ски в задния ми двор преди да се изнеса на Банско цял сезон.Ти мисли за парното, за сметките, за трафика, за ниската ти заплата. Защото АЗ съм некадърен ГЕРБЕР... добре. Прав си. Имаш бъдеще като шут в цирка.

104

До 33 Херкулес

преди 12 години

До 33 Херкулес - Приятел те всички ще последват съдбата на мадритският крадец да ама със тази съдба ги последва и милиони левове във банковите им сметки а би трябвало съдбата им да ги последва във добре закалени решетки преди да са източили милиардите на държавата . Вече над 20 г. продължава така че и Б.Б. ще си отегли със милиони и много ще му дреме на *** за народа . Не само съдбата на ББ е важна която одавна е трябвало да бъде във затвора, а и съдбата на тоя народ който е време да се събуди

103

Анонимен

преди 12 години

Щом Сидеров даваше безрезервна подкрепа към мафиотската партия, следователно и Сидеров е мафиот !!!!

102

Анонимен

преди 12 години

А, Уорлик бил в Чикаго.

101

chicago

преди 12 години

г-н Сидеров,вие и г-дата ББ ,СД,ЦЦ сте от едно и също болнично заведение.Заболяването ви е НАРЦИС, не се сърдете на колегите си .Трудно е лечението.

100

не се издържа вече!

преди 12 години

Който мисли, че Волен е луд, да мине на път през Катуница за Ямболските села!! Преди няколко години жителите на с.Дражево искаха от Първанов да се откажат официално от българското си гражданство!

99

до 87

преди 12 години

Ти май нямаш връзка с мозъка си. Аз не мрънкам. Много съм си добре. Виж се ти - на бялото викаш черно. Аргументирай се. Аз съм си МНОООООГО добре, мен не ме мисли. Ако не беше толкова жалък, щеше да си смешен. Виж се себе си. Именно защото съм КАДЪРЕН съм за ГЕРБ, защото съм ОБРАЗОВАН, видял СВЯТ и знам че подходът им води до успех.Никой не ми е виновен, просто ви гледам и разбирам защо България е на това дередже, а ти - знаменосец. На ти кебабче. Дай гласа си за БСП. Добро куче.

98

Ben

преди 12 години

Волен сам си е виновен, след като се е обградил от продажни комунисти. Все едно не ги е знаел предварително на какво са способни.

97

Иван

преди 12 години

......."От Атака са готови, да подкрепят правителство на малцинството като условието им е ДПС да не влиза в никакъв случай във властта. Той каза, че досега не е имал лош опит с Бойко Борисов, който винаги е бил директен в разговорите с нас, уточни Сидеров и добави: За разлика от БСП, които винаги са били двулични. Винаги съм предпочитал мъжките разговори, подчерта лидерът на Атака в заключение." 8/7/2009 18:00:00

96

Stas

преди 12 години

Не харесвам атака, но защо тия продажници трябва да остават в парламента и да държат кокала. Просто трябва промяна на законодателството. Все пак са били избрани с гласовете и симпатизанти на атака. Какъв е смисъла тогава да се гласува въобще, след като променят волята на избирателя. Просто е глупаво. Но това ще е дереджето в бг винаги, докато се избират и докато управляват комунисти. Те са способни на всякакви гнусни трикове. Комунистът кожата мени си, но нрава-никога.

95

Дядо Петър

преди 12 години

В подобни случаи французите казват кратко и ясно "БОНЖУР!"(А ние казваме "ЗДРАСТИ!"