264

Анонимен

преди 12 години

266Хихихихихихи! Затова още продавате активи да ядете крадльовци! Защото БВП ви е много голям! Дори плодовете и зеленчуците са ви от съседни страни:))))) Крадец страна не може да изгради! Най-много да изгради път като онзи, дето на единия ден лентичка, а на другия - 30 см пропадане:))) Умните хора гледат и структурата на БВП, но простите цитират цифри:))) Какво произвеждаш бе гольо!:) А когато говориш за БВП-та поне използвай и т.н. "дефлатори"! Нещастници неграмотни:)) Боже пази България!

263

Алеко

преди 12 години

*** си ти, *** :))) пиша ти на български, не на севернокорейски, а цитираните са си го написали на техния език за твое пояснение какво мислят даже в Русияи вярвам знаеш каква е съдбата на кълнящите :)))

262

Анонимен

преди 12 години

Знаете ли дори за опненти не ставате , личи си по злобата ви , а до 259-мнгозбайкото БВП на БГ за 2010 е 51 млрд. 1989 година е клонил към 10 млрд. Тогава външния дълг е бил 100% сега е само 16% , ако можеш да смяташ в което се съмнявам смятай колко е сега.Вземете си партакешите и право в северна корея изчистете страната ни от присътвието си за да можеме да я изградиме

261

jalko

преди 12 години

jalko, razdelen narod da kade vodi diktatorstvoto i straha.

260

Алеко

преди 12 години

виждам, Ганчо254, че английския цитат не ти хареса, ето ти назаем и от другите"Господи, что же они все такие страшные! Карикатурные образы какие-то, как, впрочем, и их страна.""а у нас Ин с кем ?)""Какое отношение имеет Северная Корея к мировой экономике (да, в общем, и политике)?""Блин, у этих людей лица а-ля ЦК КПСС. Жутенькая страна"

259

USSR

преди 12 години

Разбира се че плачат искрено !Да почива в мир Ким Чен Ир!

258

до 255

преди 12 години

И защо ни разказваш каква е била родата ти крадлива през соца! Всички не са били такива крадливи като твоята рода! най-малкото някой трябва да направи нещо, за да се открадне!

257

e,

преди 12 години

E, задкулисна борба за власт и тук се води сред управляващитe.

256

Анонимен

преди 12 години

255То защото много се крадеше при соца, затова сега 22 години само на приватизации се кара и на събиране на заеми от Тошово време:))) Мързелите днес за нищо не ставате да построите! Ето, че днес за продали отново държавен дял в ЕРП, за да може "работари" като вас, които не са крадци да могат да издаянат още някой ден на гръб:)) Ха направете нещо бе интелекти! Само с кравата във Фейсбук няма да стане:)))))) Дълга на БГ беше 10 млрд през 1989, а сега е 60 млрд:))

255

до 255

преди 12 години

ами в такъв случай *** и баща ти трябва да гният в пандиуза. *** крадливите им ***. а ти си плод на пиянска ***.

254

назаем

преди 12 години

"The most pathetic part is that they expect the rest of the world to believe this !"а най-патетичното е, че очакват останалия свят да повярва в това

253

Анонимен

преди 12 години

наистина българите сме мега лицемерни. тръгнали тука да плюят корейците. били под диктатура, правели каквото има каже партията и нз си какво. ами вие какво правите баламурници? нима не правите същото. каквото ви каже началника и веднага давате ***. като малки послушни пчелички. каквото ви се каже - изпълнявате. иначе отнасяте шут в *** и на опашката за безработни. хахха ин тересното е че който плюе по корейците, плюе по самият себе си. затова частната инициатива е най-добра. да си шеф на себе с

252

Анонимен

преди 12 години

При социализма крадяха всики , крадеше чичо на село от кооперативната нива , крадеше работника зад струга , крадеше чиновника де каквото свари най-вече работно време , крадеше се по цялата стълбичка на обществото от най-долу до най-горе защото всичко беше държавно , общо сиреч ничие , всеки крадеше кой както може и това на такива като теб явно ти е харесвало

251

Анонимен

преди 12 години

естествено наш *** трябва да изкаже компетентно мнение. не се вижда, яде филии с пастет, работи за 400-500 лв. едвам си плаща сметки, ама тръгнал да говори за корейците. еххх ***, ***......

250

Анонимен

преди 12 години

е вие сте баси жалките честно. дали плачели истински? пффф. няма ли да проверите и дали *** наистина. толкова сте жалки, че няма на къде. за какво трябва да се месите в чуждите работи? корейците ако искат да си плачат, ако искат да се радват. тяхна си работа.

249

и какво нямаш, кики,

преди 12 години

разум, сетива, ръце, крака, талант, знания, воля, търпение, способност да обичаш, усет за красивото и доброто?

248

Анонимен

преди 12 години

248Естествено е крадеца да предпочита времената на кражба! Ред не му е нужен, защото ще лежи в панделата:)

247

Анонимен

преди 12 години

a v BG kak be6e po komunisti4esko??? pripomnete si. neslu6a6 iiii looooo6o. i na tiah 6te im doide reda da izhvyrliat mrysnite komunisti, neka o6te malko starzi i ot voennite da puknat pyk 6te vidime.

246

путко мафани

преди 12 години

другари и другарки южноафриканците също плачат с ВАС!най- много плаче на дедо ДЕДОВИЯТ за другаря ТОДОР живков пардон КИМ...Имам едно добро момче за вас БАТ БОЙКО -винетуто,дърто комунистче лъже и покрадва добре значи става за севернокорейски главатар...обещавам да продължите да гладувата и студувате .ще ви направи и магистрали дълги 18 км.

245

Anonimen

преди 12 години

До 245 Оскотяването на българина е най-голямата злина която направиха комунистите по време на социализма , последните 20 години са просто следствие , но въпреки това предпочитам тях от колкото предишните 20 заради алтернативите които дават . Няма по човеконенавистна сиситема от комунизма и по лицемерна най-вече.