106

до МИНАВАЩ

преди 12 години

Абсолютно си прав, но простолюдието не може да го проумее това !Най-доброто за България е да управляват автентичните социалисти, а не имитатори.Такива като Бойко Борисов, Цв. Цветанов, Цецка Цачева, Кристалина Георгиева ... и др. са всъщност неуспели комунисти навремето !!! Днес те се кланят на новите си масонски господари, но не могат да избягат от сянката на миналото си ....Крият го, но си остават същите !Станишев и БСП като цяло, поне са такива, каквито са ! Днес те са правилният избор !

105

Анонимен

преди 12 години

Koito e za GERB + , koito e za BSP - !

104

vfv

преди 12 години

Да се пробва в Северна Корея, тук му ядохме вече акитата....Можем да си намерим и по-добър политик!

103

Анонимен

преди 12 години

Браво на 103 !Подкрепям безрезервно!Колкото до 105 Работи си БЕ пич!

102

Иван

преди 12 години

до 103 : Да така е! От щедростта на Станишев на майка пенсията стана 136 лв. Никога БСП на власт ! Най добре е да отидеш на терминал 1 и еднопосочен билет за Куба или северна Корея.Там ще ти вдигат заплатата и пенсията на 6 месеца.

101

Българин

преди 12 години

За българите няма никакво значение каква е "мечтата" на антибългарската БКП-БСП, защото тази престъпна банда, оплескана цялата в кръв, през цялата си история е избивала невинни хора и е грабила и унищожавала държавата.А мечтата на честните българи е: Нова година - Станишев в затвора.

100

До 103

преди 12 години

А бе пич, заради такива *** като тебе дето чакат Сергейчо да им даде заплатите сме стигнали до тук. Заплати държавата дава само на бюджетните институции. Моята заплата зависи само от мен. И Сергей и Бойко и никой не може да ми даде нищо. НАУЧЕТЕ СЕ ДА РАБОТИТЕ.

99

Само БСП !!!!

преди 12 години

Най-умереният и разумен политик за последното десетилетие е Сергей Станишев !По време на неговото управление се живееше нормално - без страх от репресии, без несигурност за утрешния ден. Цените не растяха тихомълком. Заплати и пенсии се вдигаха на всеки 6 месеца.1 000 пъти предпочитам да ме управлява умен човек като Станишев, отколкото тъпите милиционери от ГЕРБ !Не случайно го оцениха и в Европа като го избраха за лидер на ПЕС !!!!!!!!!!!!

98

МИНАВАЩ

преди 12 години

България - страната на майтапите. Единственият който НЕ ИСКА ДА Е КОМУНИСТ е Станишев. Той е бил, и знае какво е да си комунист, НО НЕ ИСКА. Спящите красавици от 10.11.1989 год. ББ, Доган ЦвЦв Болен Яне и компания само са гледали какво правят комунистите и сега нелепо им подражават. Липса им достатъчно интелект за да проумеят че на тази поляна на която пасат, Станишев се е изх.....одил преди 20 години.

97

от С.С. до 94

преди 12 години

Царя вече не пее в хора, а и не мисли че ми приятно да деля с Доган, ама няма как, не мога да събера толко хора за самостоятелно управление. трябваше да внеса малко от куба и северна корея докато бях на власт, ама не се сетих.

96

Гост

преди 12 години

Ще си останете само с мечтите ,другари.А пък тоя гей от снимката взе. да се изживява много на сериозно, че започна и акъл на Европа да дава.Ако става на въпрос то и Георги Димитров е бил шеф на Коминтерна, а пък Надка Михайлова(Неински) беше вицепрезидент на ЕНП.Това са длъжности без никаква тежест на национално ниво и елегантен начин за отсраняването на провалени политици.

95

до С.С.

преди 12 години

то така си го мечтае по принцип, ама въпроса ние ли ще се огъзваме за това или само серГей. ако е само той ок, ама няма да е...

94

социо-полито-лог

преди 12 години

46поръчай въпрос и ей сега ще ти спретна една анкетка с 1000 души плюс 50 само от тоя форум. до час го имаш проучването :) ако ми дадеш ден - ще отскоча и до мола за още 1000 човека да стане по-представително :)

93

С.С.

преди 12 години

Хора ако се върнем пак на власт ви гарантирам руски инвестиции за милиради, а тъй като ще трябва да пак да сме комбина с Доган ефенди той ще докара още някой милиард от турция. За комисионната ще се спазарим допълнително.

92

Анонимен

преди 12 години

***!

91

немо

преди 12 години

Мърмот не спирай да мечтаеш за троика с царя и дооган.

90

киро чепа

преди 12 години

при станишев ебането на МЕЛИКОВ НИ СТРУВАШЕ ПОНЕ 12 000 ЛВ ЗАПЛАТКА И МНОГО МНОГО РАЗХОДИ ЗА ПРЕДСТАВИТЕЛНИ!бензина не го формира ВИНЕТУ а ОПЕК ***!ОПЕК уж са Араби ама скачат на американската пръчка....ти като комунист *** кажи колко хея отнесе от ГОЦЕ ТРИПЕРА ДС агента -ИЛИАНА ИДИОТОВА да стане европейска парламентаристка ???ВИНЕТУ Е МИЛИЦИОНЕР СИКАДЖИЯ

89

смях в залата

преди 12 години

"Смятам за погрешно това, което виждаме в Европа, където доминират в момента десни правителства - свеждане на рецептата за лекуване на кризата само до фискална политика, бюджетни баланси и финансова дисциплина", отбеляза Станишев. Ха-ха-ха-ха...На Съсел Гейов Гоце му пусна един мандат да натрупа работен стаж от 4 години и той взе че си повярва и се взе за политически капацитет. Значи имаме си политик, който ще бори кризата по различен начин от този на ЕС :))) Представям си как ще ни закопае

88

Анонимен

преди 12 години

При Станишев бензина беше 1,60 сега при тиквата е 2,50 а заплатите пак същите, е ясно е кога е било по хубаво....................

87

Анонимен

преди 12 години

ako BSP doidat pak na vlast az shte znam che v bylgaria jiveiat samo oligofrnei koito gi interesuva samo nastoiashteto.