32

баш от ВМРО

преди 12 години

до 25(пишман войводата)..... Това което погубва и разцепи ВМРО и продължава да погубва ВМРО е: ЛЮБОВТА КЪМ ГЕРБ , А ПРЕДИ ЛЮБОВТА СЪС СДС.... ГЕРБ Е КОМУНИСТИЧЕСКА ТОТА ПАРТИЯ , КОЙ НЕ РЗБРАЛ ТОВА ЗНАЧИ Е СЛЕПЕЦ

31

Венци

преди 12 години

Има стимул похвала пред строя

30

NIE OT BSP

преди 12 години

NIE SAS STACHKI I POJARI SE STIMULIRAME-------NALI KUTEV

29

Ромпуй

преди 12 години

Боко, България е тясна за твоя гений. Дай да те пратим на местото на Барозо.

28

Анонимен

преди 12 години

17 ne si prav ,ne cqlata turska obshtnost a samo depesarite revat

27

до 22

преди 12 години

Ами кой да ги оправи бе, Станишев ли?? --Вярно, че с тази лява резба Станишев никого не може да оправи, да викне приятеля си Доган.

26

Анонимен

преди 12 години

Борисов е долен мръсен *** , в Брюксел се е съгласил да , че България дава 2милиарда евро да спасява гърциге.... КАЗАХ кой не верва днес има две статии в darikfinance

25

ВМРО

преди 12 години

всички *** са мръсни еничари и предатели.

24

Плагиат

преди 12 години

Това е плагиатство.Копира го от народа си, който също иска, но Тиквата казва не.Сега нека драпа, едва ли ще го огрее.

23

до 20

преди 12 години

Борисов е долен мръсен *** , в Брюксел се е съгласил да , че България дава 2милиарда евро да спасява гърциге--Първо *** се пише с малко буква, очевидно не знаеш какво означава ***. Защитавайки интересите на БГ Борисов показва, че е български патриот, а тия, дето дадоха наши бази на американците са еничари - Първанов, Калфин, Станишев, Доган....Второ, не лъжи, че Борисов е обещал да дава 2 млрд. евро на гърците!!!!

22

до 21

преди 12 години

Ами кой да ги оправи бе, Станишев ли??

21

до 18

преди 12 години

Ама нали все това реве- че Станишев му е виновен??? Добре, да вземе мерки да поправи нещата!! Що не прави нищо, а???--Защо Борисов да ги оправя? Станишев предаде интересните на България - първо той да бъде съден и тикнат в дронголника. Това се нарича справедливост.

20

Анонимен

преди 12 години

Борисов е долен мръсен *** , в Брюксел се е съгласил да , че България дава 2милиарда евро да спасява гърциге.... кой не верва днес има две статии в darikfinance

19

гацо

преди 12 години

и ний скачахме едно време по площадите,и нищо.така че ББ да скача пред Брюксел колкото си иска.световния рекорд все още е 209 см.

18

до 15

преди 12 години

Ама нали все това реве- че Станишев му е виновен??? Добре, да вземе мерки да поправи нещата!! Що не прави нищо, а???

17

Анонимен

преди 12 години

Много интересно - когато някой защитава българските интереси цялата турско-комунистическа *** бълва огън и жупел по него.

16

Анонимен

преди 12 години

След първоначалния ентусиазъм обаче се появи един много важен въпрос: кой ще плаща за спасяването на еврозоната и по-специално ще се искат ли пари от България?На този въпрос българските политици отвръщаха или с мълчание или коментираха, че страната ни няма да участва във финансирането на мерките, тъй като е много бедна. Бяха цитирани не само от българските, но и от международните медии - като FT и WSJ. В международното право обаче бедността не е оправдание.

15

до 7

преди 12 години

Борисов да не се прави на интересен, ами да поиска пари от американците за използването на две военни бази у нас. И пари ще има.--И защо Борисов да го прави, след като договорът за американските бази бе подписан от Калфин с благословията на агент Гоце? Търсете отговорност от БСП и ДПС - те дадоха базите, и то цели 5 бази. БСП пързо близаха *** на КПСС, сега *** *** на Щатите, утре, ако дойдат марсианците сигурно и на тях ще искат да продадат България.

14

Анонимен

преди 12 години

За мене цялата тази истерия на правителството относно процента на съфинансиране е негласно признание, че пари вече няма, но не смеем да поискаме заем открито.

13

до 3 Петър

преди 12 години

Абе, харесвате или не, какво лошо виждате в това Бойко Борисов да защити бълграския интерес ? В случая прави точно това.....................................................Ти къде и кога видя Бойко Борисов да защитава българския интерес(на народа) в България,че чак и в ЕС. Да не е подгонил олигарсите и монополните им високи цени,та сега остана само в ЕС да защити интереса на българския народ.