188

До 1

преди 12 години

Познал си приятел! За 1 час 212 бр.

187

Gen

преди 12 години

Нормално. По белия свят само бедните, маргиналите и (псевдо)интелектуалците пушат. И да, аз пуша като наследство от културна младост в БГ... Пушачите убиват себе си, околните и всички ние/вие плащаме здравното им обслужване.

186

Анонимен

преди 12 години

Хитлер е бил един от най-яростните противници на тютюнопушенето и по ирония на съдбата е воювал с трима отявлени пушачи Чърчил, Рузвелт, Сталин :)всички знаем резултата от този исторически сблъсък

185

Bushido do 207

преди 12 години

Кухчо от 10 години живея в Германия така че много добре знам как е "по Европата". А вие ревльовци сте ми много смешни като постоянно пискате за каквото и да е. Българина е свикнал само да се оплаква, да плюе, да реве, да се мръщи. Българина е мързелив по природа. Все гледа далаверка, нещо на черно. Докато не си изкорените това мислене ще си останете *** а не народ!И не съм поддръжник на ББ. Просто това са фактите!

184

Ф.С.В

преди 12 години

до 206 --германеца има и здравна система и почивка в годината и не гладува и живее по дълго от българина --ние пак сме на първо място по най ниска продължителност на живот в Европа ---***

183

Анонимен

преди 12 години

ДО 203 Много сте прави,дори гогато някой *** ви дръпне чантата и побегне и тогава бъдете човеколюбиви,затичайте се подир него и викнете,ама моля ви се върнете се да ви дам и пормонето с парите си, бъдете така добър да ми уважите молбата,хубава работа та нали сме хора!!!

182

до 206

преди 12 години

Много сте ми смешни привържениците на ББ, не проявявате и грам логическо мислене :)Излиза мутрата казва нещо аргументира се, че така било в европата и почвате да му пргласяте :) ама дали е верно дали не е :)))) щом пожарникаря е казал :)

181

Bushido

преди 12 години

Прав е Бойко че в БГ е останал само "лош матрял". В Европа ограничават пушенето, само Бай *** реве че и при него му го ограничавали. В Европа правят пенсионни реформи заради демографския проблем (в Германия се пенсионират на 65-67 години!), Бай *** реве че му правят пенсионна реформа. Ганьовски народ си бяхте, ганьовски ще си останате - ревете за щяло и нещяло. Вместо да се хванете в ръце и да РАБОТИТЕ за да си оправите държавата!

180

Анонимен

преди 12 години

Защитници на пушенето, много сте прости!

179

пушач

преди 12 години

човек има право да протестира но преди да отиде на протест този протест трябва да се одобри от власт имащите същото е и в този случай купувай цигари за да оправиш икономиката но не ги пуши или се забранява тютюна или не а не само даваме ти свобода но всъщност не си свободен

178

Анонимен

преди 12 години

Когато сте навън в обществото трябва да се съобразявате с хората около вас. Направете добро, усмихнете се, поздравявайте, не бъдете агтесивни, вулгарни и отблъскващи, давайте път на пешеходците и колоездачите, не тровете другите- ето така правят цивилизованите хора в цивилизованите страни.

177

Ф.С.В

преди 12 години

до 201 Да и 2 февруари трябва да е ден на мъжете в Народното събрание

176

Анонимен

преди 12 години

Забраната да влезе в сила от втори ФЕВРУАРИ,като уважение към ***!!!

175

ринго

преди 12 години

Той Боче май спря пушенето и не му пука.А може да е спрял и други работи дай и ние да спрем тогава

174

Анонимен

преди 12 години

сега остава да забранмят и камините и барбекютата, шото и от тях дими :)

173

Ф.С.В

преди 12 години

Тя спря цигарите --качи се в болничния асансьор защото беше бременна и падна долу ......а сега трябва да го плаща (асансьора) защото била много тежка ,,,,,,

172

Анонимен

преди 12 години

Ако зависеше от мен щях да забраня използването на дезедоранти, парфюми и всякакви изкуствени ароматизатори на обществени места щото за разлика от тютюневия дим от тях много кихам

171

Abe

преди 12 години

Бойко ,на другите избори като не гласуват за теб...нали нема да се ужасиш! ама дано Си Банк не обслужва вече КАТ, а ИПОН -Общинска банка!!! А?

170

Анонимен

преди 12 години

До 191 Това са изключения. И в Бавария има един артист, който е на 108 години и пуши, но това не значи, че трябва да трови околните.

169

Анонимен

преди 12 години

ДО 169-Ако ти е писнало от пушачи,за ратоварване може да направиш някоя ***!!!