159

Анонимен

преди 12 години

ако бяха застрохователите щяха д а палят само бентлита ,а то от тези трошки какъв ще им е келепира,освен това защо само в софия се палят коли?защо само в софия се взривяват офиси?

158

ЦВЕТАН

преди 12 години

КОЛКО ПОЛИЦАИ РАБОТЯТ В МЕВЕРЕТО В СОФИЯ ,сигурно са по -малко от половината

157

Анонимен

преди 12 години

Време е Бойко да подпали София, и да седне някъде на Витоша и да гледа как гори....Бохко, учи се от Нерон тикво....Така ще ти стане ясно, колко деградирало е обществото, и че можеш да направиш депутат дори кон.....Знам, че си музикален инвалид, затова и не казвам, че ще свириш на арфа докато гледаш как гори София..

156

Гошо Пернишкия

преди 12 години

... Камион ме блъсна, Трактора ме гази ...

155

линч !!

преди 12 години

Не знам но ако редовите хорица добарат някой в момент на палеж - дупе да му е яко.Казвам ви: ЛИНЧА ЩЕ Е ДЕТСКА ИГРА В СРАВНЕНИЕ С ТОВА КОЕТО ГИ ЧАКА ТЕЗИ ТАРИКАТИ.

154

нострадамус

преди 12 години

А коктейла "***" не се ли хвърля от етажите на блоковете?Задавам въпроса към разследващите,за да не стане като огледа на влака в Червен бряг и до сега няма отговор за причината,а тя е газова бутилка ползвана от шафнера,където си вари кафе по време на смените.Оригиналните ГДР газови котлони са с биметална пластина,но са изкрадени и от оно време централно са им заредили преди много години котлони БГ.Тогава БСП беше на власт и покриха причината,защото министъра на транспорта трябваше да отгова

153

anonimen

преди 12 години

ami tova e predyprejdenie ot zastraxovatelite,za dogodina da si vzemat xorata merki

152

Идиот!!!

преди 12 години

Предстои разпит на свидетели на запалването и на съмнителни лица, които са се въртели в района. Предстои назначаването на експертизите, както и разговори със собствениците на запалените автомобили дали не са забелязали нещо притеснително в предните часове на деня, допълни старши комисар Валери Йорданов.

151

Адам Смит

преди 12 години

Джаро ще го измъкне :)

150

sss

преди 12 години

За домашно към органите на реда: Защо всичко това (палежите на автомобили) се случва в края на годината? Ако ви е трудно ,не се напъвайте. В началото на февруари всичко ще спре.

149

Алюзия

преди 12 години

Тракторчето е учило разни неща. Пробутва номерът с алюзията "пожар", та да се сещаме за пожарникарите. Мръсно *** е, ако го оправдаят, ще е ужас.

148

Анонимен

преди 12 години

Според мен е отмъщение на Киро *** за това, че му запалиха къщите в Катуница.

147

2

преди 12 години

София. Запалена е първо една кола на паркинга в столичния квартал Студентски град и други две са се запалили от нея. В момента се извършва оглед на мястото на палежа. Това съобщи за Агенция Фокус старши комисар Валери Йорданов, директор на СДВР. Предстои разпит на свидетели на запалването и на съмнителни лица, които са се въртели в района

146

Анонимен

преди 12 години

Мръсниците бесепарски пак по 20 лева са им дали и те летят в облаците с тях

145

Анонимен

преди 12 години

Нека призоват всички собственици на коли да спят няколко нощи в тях.Малко лудо звучи,но със сигурност ще хванат подпалвачите.Във всяка кола или през кола човек и на смени да си изготвят график всички от блоковете в кварталите.Иначе ако чакаме на полицията има да си чакаме...

144

sss

преди 12 години

Агенция фокус преди 9 мин са съобщили ,че има нови палежи в студентски град...

143

Анонимен

преди 12 години

палежите са елемент от терористичен акт ,явно палят хора запознати с механизмите на тероризма

142

Нострадамус

преди 12 години

Палежите са организирани от фанатик,екзалтиран комунист,кредитен милионер с необезпечен заем,но фалирал ,защото от комунист, капиталист не става-липсва му сивото.*** избраха палежи,защото Бойко е бил пожарникар и по този начин искат да дискредитират управлението му.Извършителя е криминале.Ще го заловят,но няма да стигнат до поръчителя,защото е от бившите служби.

141

Анонимен

преди 12 години

Възможно е и близки на загинали от катастрофи да палят колите.Като няма правосъдие,решават проблема по Сталински-''Има коли има проблем!Няма коли няма проблем!''

140

Анонимен

преди 12 години

Кой има интерес да всява страх и хаос в страната?А да си спомним чие съдебно дело започна скоро ?Кой има интерес да отклонява вниманието от делото към палежите?Това е Трактора и трактористите.Преди това горяха партийни офиси.Горя колата на Сашо Диков.Горя централа на вестник.Много станаха.Давам безплатен съвет на органите - ВКАРАЙТЕ НА ТОПЛО ЦЯЛАТА БАНДА НА ТРАКТОРА И ДА ВИДИМ НЯМА ЛИ ДА СПРАТ ПАЛЕЖИТЕ.