66

do 64

преди 12 години

Ей ***, не виждаш ли че е българка! И то доста симпатична - айде стига простотии. Става дума за българско дете - кой знае какво и се е случило. Няма нужда да си чешем езиците.

65

келеша

преди 12 години

всеки ден изчезват хора,особено в град като софия. спрете с простотиите!!и да се окаже фалшива тревога като разни алкохолни истории, то си е за нейна сметка.

64

Анонимен

преди 12 години

То и тая сигурно сега са я "оженили". Още продължава първата брачна нощ.

63

РРР

преди 12 години

До #62 Ако е *** ще знаем, че са си я откраднали *** за жентиба. Това е ежедневна практика, нрав и обичай при тях, за разлика от нас белите хора

62

келеша

преди 12 години

някой да се е сетил,че родителите на това момиче вероятно ги следят тези новини и как изобщо ще се почувстват ако видят гнусните ви коментари??дори не знаете дали не осквернявате паметта й в момента, не дай си боже, разбира се!на мен пък от снимката ми изглежда свястно момиче!

61

59

преди 12 години

Я не се прави на света вода ненапита! Ако на снимката не беше бяла мацка, а някаква гнусна ***, веднага щеше да запеш друга песен!

60

келеша

преди 12 години

54, очевидно си някакъв долен чалгар и ***!никой не те кара да "ожалваш" някого, просто замълчи и не изливай помията и простотиите си по адрес на момиче,което нито познаваш,нито знаеш какво й се е случило!налей си ракията,усили си яко азис и глория и спри да показваш колко си ***!

59

philip

преди 12 години

iz4eznala na 8 dekemrvi,koi znae v koq hija sa o6te si mislqt 4e e8 dekemvri,i piqt

58

до 54

преди 12 години

Абе гений, а ако е напълно нормално момичето тогава какво? Никой, който пише тука не я знае каква е. На 16 е и е изчезнала, това е достатъчно.... *** си ***, като на говедар ***..

57

РРР

преди 12 години

Ако си ммислите, че ББ и ЦЦ са спрели отвличанията с цел проституция или донорство на органи жестоко се лъжете! Да не говорим, че при *** това си е практика и нрав да си отвличат наши девойки, защото са ги харесали за булки. Ама тях закона не ги лови, защото това е дискриминация ако им нарушим обичаите и ще ни съдят... Дано се намери момичето живо и здраво! Искрено се надявам макар че, да не забравяме, че живеем в *** начело с мутра лидер

56

Партия НЕЗАВИСИМОСТ

преди 12 години

Търсят я само близките и родителите, а столичната полиция само е регистрирала случая, и чака да се пенсионира

55

тъп

преди 12 години

как изглежда ученическа раница

54

KON

преди 12 години

Абе хора,наред ли сте?Момичето е изчезнало,а вие се надпреварвате тук да говорите на кого била духала и кво ли не,помогнете да се намери момичето,а на Боко вече реба да му светне червената лампичка,че е време да се махат с оня *** Цв.Цв

53

Анонимен

преди 12 години

51 - А бе, я не ме разчувствай! Писнало ми е от такива малолетни ******и които си скъсват кофите от кеф и после ние трябва да ги ожалиме, щото сме състрадателни. А знаеш ли колко добри и свестни момичета си стоят вкъщи и нищо лошо не им се случва, точно защото живеят НОРМАЛНО!Какво знаеш ти за тая Мати, та да я защитаваш? Може да е ***, може да е долнопробна *** или пропаднала наркоманка и т.н.

52

Мартин

преди 12 години

Бог я е наказал! Дойде ли Рождество Христово, започват да стават чудеса.Грешници, вие сте следващите!

51

ot Bern

преди 12 години

mene taq mi e duala, inache niamashe da pisha izobshto. Ama da znaete che ste maloumni!

50

ot Bern

преди 12 години

ne znam edin li e tozi ***, koito pishe idiotshtini tuka, no ako ima niakoi na tozi sviat, koito obichash i toi izchezne, togava ste te pitam. Ne ti go pojelavam, puk i predpolagam, che ne razbirash, kakvo pisha. Vse pak si maloumen.

49

Кого пази МеВеРе ?

преди 12 години

Тихо си спииинка МеВеРе ,неизвестни палят коли и момичета изчезват безследа, МеВеРе "предполага" и безплатни съвети раздава... телефони за връзка оставя и бездейно престъпленията наблюдава.

48

Анонимен

преди 12 години

Тая я търсете пред банката за ***. Има да "разтоварва"...

47

Анонимен

преди 12 години

Оо, тая я познавам, това е Мати общата. Можете да я намерите в съседния *** квартал за общо ползване....