115

belalov

преди 12 години

Браво бе! Станишев, като извинение на това, че съпартийците на Б.Борисов от ЕНП не искат България в Шенген?!? Как ви ги раждат главите тези фантазии. Никой не го познавал Станишев пък го избрали единодушно! Сигурно Б.Борисов е провел много разговори на различни езици със социалистите в ПЕС за да изберат Сергей за Председател! Ха-ха!

114

Анонимен

преди 12 години

Белалов толкова си смешен с твърденията си. Станишко го сложиха председател на ПЕС, като жест и извинение за това, че България, благодарение на Борисов е изпълнила всички ангажименти за присъединяване към Шенген, но поради вътрешни партийни интереси Холандия и Дания сложиха вето за присъединяването ни към Шенген. И тоя другар го сложиха за да работи точно за това, да убеди тези страни, които са също в ПЕС, но съм сигурен, че Станишко ще гледа всячески да пречи и така ще го разберат и на Запад какъв ретрогаден комунист е! Защото преди това изобщо нито го канеха някъде, нито го знаеха, но неговата избиране е точно това един жест към страната ни да успее да влезе в Шенген! Станишко няма никакви заслуги за това, просто в момента е такава политическата конюктура, впрочем там всяка година се сменяват на ротационене принцип и те са преценили, че сега председателя трябва да е от България, защото в момента тя има нуждата от тази индиректна помощ за влизане в Шетген, разбра ли бе Белалов, за това когато ти казвам, че Кутевците са едни дорни манипулатори не лъжа!

113

До 108

преди 12 години

Поздрав за Белалов, който от кеф се подмокри изодзадзе!Станишко председателя на БСП (Български Смотани ***) стана председател на ПЕС (*** в Европейския Съюз) и това ако е успех, по-скорое подигравка! Е, за българските *** това е голяма гордост разбира се, вече Станишко е Педералисимус Станишко!

112

Анонимен

преди 12 години

Гледам голяма дискусия водите абе талибани вие знаете ли че на народа му писна и накрая само на комунизи и герп комунизи ще станете барабар със комунизките синдикати.

111

дан

преди 12 години

абе некадърник, защо даваш акъл....ти беше толкова време премиер, колко реформи направи???

110

До 108

преди 12 години

Белалов, руска балалайко, обръсни си мустака и ще станеш още по-красив. Пак ти повтарям чугунена главо, престани да коментираш неща, които изобщо не са ти ясни! Какво ти разбира червената проста кратуна от пенсионна реформа нищо, натинг така, че се махай или ще продължа да те обиждам на .. ти си знаеш! Аман от комуноидно шизоидни ***

109

оху боху

преди 12 години

Ей, долен маниполатор.Къде е твоята пенсионна реформа?Къде са ми парите от твоя комунизъм,когато бъхтихме за 120 лева ???

108

Алиосман Имамов

преди 12 години

Да даваш - една от тайните на живота. Светът е кръговрат. Всеки е отговорен за действията си. Всичко се връща.

107

belalov

преди 12 години

Когато Борисов стане шеф на ЕНП, тогава ми се обади! За сега Станишев е Председател на Партията на европейските социалисти и като казва г-н М.Шулц, ако Борисов се интересува какво са позициите на ЕС, може да пита на Позитано 20. Все пак Б.Борисов наистина може да се счита за футболист 1, заслужил художник или най-добър пожарникар сред политиците, но в България. За Европа се изискват освен празни приказки и дела, а не само лозунги с които са го приемали в БКП и школата на ДС в Симеоново!

106

Фибъра

преди 12 години

Калине,що баща ти вместо да те прави, не те пляснал на някоя тараба,та да те олижат котките?

105

Vladimirov

преди 12 години

До 103/калин/Прекалено си ограничен дори и за това, което се опитваш да говориш. Най-вероятно живееш в измислен свят, който е само със въображаеми жени, пари и к'во ли ти не. :)

104

Анонимен

преди 12 години

Виждам че в последно време четата на Кутев се е активизирала отново,сякаш е предизборно време.Дерзайте другари,времето ви свършва.

103

До 96

преди 12 години

Белалов приемам твойте извинения, но не мога да приема нарцистичното ти изявление, че си красив, но зависи от гледната точка - и Станишко е много красив, питай Вигенин. Явно вие обратните имате освен сбъркана ориентация и сбъркана престава за красота! Но щом се смяташ за красавец няма лошо, но поне не пиши дълбокомислените си глупости, че се излагаш, впрочем Борисов е Номер едно не само сред БГ политиците, ами и сред европейските и този факт най-много ви дразни, за това постоянно го обиждате, но пред фактите и боговете мълчат за разлика от гьобелсовите демагози! Има и по-достоен начин да си изкарваш прехрана от ежедневните подаяния на червените капиталисти, тия пари които ви плащат са откраднати от бедния ни народ и са клети пари така, че и вие кутевците няма да просперирате с тях, бъдете сигурни!

102

Калин

преди 12 години

ВЛАДИМИРОВ ТА ИБАВ ПРИМАТА

101

за 94

преди 12 години

Ами вземи си плащай данъците и осигуровките и щеше да те интересува как стоят нещата със пенсиите, а чакай ти си един платен писач дето няма пари и акъл и знае само да плюе типичен герберски ***.

100

Vladimirov

преди 12 години

Престанете да се делите на комунисти и демократисти..социалисти и к'во ти не още. Живеете днес, а утре не се знае.Някой бачкат някъде, на която ще са и след 10 години, а някой бачкат на едно място но след 10 минути не знаят дали ще са там..

99

до 93

преди 12 години

Не бе,бате,ние циганито искаме ивачо драгалевски-с него си крадем,па си се и е...ем!

98

Калин

преди 12 години

dolen ***!!

97

Анонимен

преди 12 години

Боко е *** пари за европа и за *** има за пенсии няма.

96

Vladimirov

преди 12 години

Тия *** наричащи се "политици" нема ли най-после да ги махнеме? Освен да крадат и продават народа нищо друго не става. Един от друг се отъркват!РЕФОРМА - ТРЯБВА, но РЕФОРМА В ПРАВИТЕЛСТВОТО ВСИЧКИ ДПС, БСП, ГЕРБ, СДС, АТАКА всичко долу и т'ва. А не да работи народа за 300 кинта и да се чуди к'во да прави с тях.