193

Анонимен

преди 12 години

Гоце да се готви да сдава наряда.

192

4444

преди 12 години

едва ли някой може да спре самозабравилите се Дянков и Борисов.точно това е в правото на президента.лошото е че едва ли ще му мине наложеното вето,защото и НС е подчинено на началника на Р България.

191

Анонимен

преди 12 години

СОЦ'ЯЛИЗЪМ В ДЕЙСТВИЕ .... с подкрепата на Синдикалните Мутри

190

Анонимен

преди 12 години

Боко е *** подписал че БГ ще дава 2милиарда евро да спасяваме гърците.

189

Анонимен

преди 12 години

гоце да хваща самолета за Владивосток...*)))

188

Анонимен

преди 12 години

В сянката на Борисов - книгата във FacebookХаресва ми

187

до 185

преди 12 години

Жорж Ганджев ти ли бе? Не пропагандирай никой няма да те избере.

186

ССС

преди 12 години

Станишев премиер,а от Боко нищо не става освен ритнитопковец на компири у Банкя.

185

Анонимен

преди 12 години

Ветото от устата на Първанов, незанисимо от неговите законови правомощия, е не само популистко но и престъпно. Когато идеологът на тройния шлем се намесва в такива остри социални проблеми като пенсионата, нека първо даде отговор пред обществото за източените безсмислено стотици милиони в джобовете на енергийната и руската мафии и след това да лъска имиджа си на социален президент.

184

Жорж

преди 12 години

ДС-геният от Сирищник, "реформиралият" се бесепар, ортакът на олигарсите и хора като Трактора остана верен на себе си : вижда шопът му с шоп, че навсякъде в Европа се вдига възрастта за пенсиониране, ама не, той ще се прави на човечен, социален президент! Късно е, либе, за китка! Защо не споделиш публично, че си против тези 20 заплати накуп на силоваците и магистратите, които са остатък от презрелия социализъм, а си мълчиш по този въпрос! Защо не признаеш, че водената от твоите бивши съветници съд.власт е най-мафиотизираното и корумпираното звено в държавата?! Ама по тези въпроси мълчиш!

183

Анонимен

преди 12 години

Внимавайте,работещите!Допуснем ли Станишев на власт,първата му работа ще е да вдигне всички данъци и осигуровки!!!Днес го е казал пред Хоризонт!Червената *** планира да одере още 500 млн. лева от нашия гръб!!!Бойко лош,хубав ама още не е бръкнал в джоба ни!Докарате ли педераста Станишев ще духаме супата много яко!И в тоя ред-най-добре никакви реформи от ГЕРБ!Щото българина е *** и Бойко ще плати цената като докара онова *** пак на власт!

182

Анонимен

преди 12 години

Неработилите и *** са против Първанов. За тях е най-добре всички пенсии да са еднакви.

181

Анонимен

преди 12 години

Боко е *** подписал че БГ ще дава 2милиарда евро да спасяваме гърците.

180

кой е лъжеца

преди 12 години

Малко под 2 млрд. евро трябва да бъде вноската на България в новия механизъм за подпомагане на еврозоната, който ще оперира под шапката на Международния валутен фонд (МВФ). Това показват изчисления на Money.bg съгласно съществуващата квота на страната във фонда.Изчисленията ни са направени на базата на процента на участие на страните от ЕС в МВФ без в него да е включена Великобритания. Съгласно статистиката на официалния сайт на фонда 26-те страни общо разполагат с дял във фонда в размер на 27.41%.Ако приемем, че срещу 27.41% бъдат внесени 200 млрд евро (както е записано в днешния документ след срещата на върха в Брюксел), това означава, че с дял в МВФ от 0.27% България ще трябва да заплати 1.97 млрд евро.Отправихме официално запитване до Министерството на финансите и до Българската народна банка дали сумата е коректна, но отговор до този момент не сме получили.Според разпространения от Еврокомисията документ, това което предстои в рамките на следващите 10 дни е правителствата на всички страни в ЕС без Великобритания трябва да поискат от националните парламенти одобрение за участие, тъй като решението на лидерите предвижда всички държави от ЕС с изключение на Великобритания трябва да преведат общата сума от 200 млрд. евро чрез друстранни споразумения между централните им банки и фонда.Тази сума няма нищо общо със средствата за бъдещия спасителен фонд Европейски механизъм за стабилност (ESM), който трябва да започне работи до юли 2012 г. За него лидерите на ЕС одобриха 500 млрд. евро, които трябва да се набавят от държавите-членки на еврозоната.Пред Money.bg икономистът от Индъстри Уоч Лъчезар Богданов посочи, че ако се създаде такъв фонд, достъпът до него трябва да е изключително труден, за да не може страни с фискални и дългови проблеми да продължат със същата си политика на разхищение. Богданов припомни, че през пролетта на тази година, когато се коментираше работата на Европейския фонд за финансова стабилност, българските икономисти са предупредили правителството да внимава под какви документи се подписва и до каква степен те задължават страната ни.По думите на Богданов тази мярка се прави с цел да успокои пазарите и да даде глътка въздухИнтересното е, че страна като Италия, която в момента е под обстрела на дълговите пазари, трябва да даде в новосформирания фонд с ресурс от 200 млрд. евро, около 26 млрд. евро, които на този етап ще представляват сериозно препятствие пред бюджета на страната.

179

до 173

преди 12 години

Коментарът ти е сериозен, но аз се разсмях. Легендата казва, ПРАВ СИ - ИМА И ТАКИВА ХОРА. Винаги ги е имало. Ето какво си спомних. Нали през соца в киното, преди филма,имаше кинопрегледи. И дават на кинопрегледа археологически разкопки в Плиска. И една *** като се "изряза", ама високо: "Ееее и това доживяхме. Да кръстят цял град на името на някакъв си коняк". Представи си какъв смях беше. Филма не си спомням, но кинопрегледа помня добре. :)))

178

РасПутин...

преди 12 години

От десет години не съм слушал новогодишното обръщение на Президента, заради тоя КОМУНОИД и ДЕМАГОГ, МОШЕНИКА ГОЦЭ! Ще изтрая и тая година и да го няма, тоя ПРЕДАТЕЛ на съвременна България!!!

177

до 173

преди 12 години

На смъртния си одър Хан Кубрат събрал синовете си и им казал: Синове мои, бях оставил тук един наръч съчки, но Деян Неделчев ги е отмъкнал...

176

до 168

преди 12 години

Боко е *** подписал че БГ ще дава 2милиарда евро да спасяваме гърците. "БЕЗСРАМЕН ЛЪЖЕЦ СИ !

175

Сянката на ББ

преди 12 години

До 161 Хубаво си го написъл и какво от това ,мислиш ли че тоя *** народ ще се събуди аз мисля че няма, той плана по който трябва да върви България е начертан отдавна. Случайно се натъкнах във ГОГЛЕ на една статика " Сянката на Бойко Борисов" та те нещата се плануват години напред . Опасноста за България идвала от Турция, айде айде медийни и политически кьорфишеци Масонска и Еврейска империя да не е нова Турска. Тоя идеот Доган ще се окаже прав във някои отношения

174

Ю2

преди 12 години

Първанов: "Безспорно увеличението на възрастта за пенсиониране е световен процес, ..... и започват увъртанията. Колкото по-рано, толкова по-добре, Почти всеки след пенсионирване работи още 5-10год най-малко, особенно 1 и 2 категория. За златното щвецарско правило е много прав. то е отнемане на придобивка, дадена ни от прдходните правителства, по-който Б.Б. и Цветанов постоянно хвърлят хули