99

да де

преди 12 години

Представете си една демократична Русия ... с демократични институции и милиардите от ресурси да остават за народа и държавата, а не да изтичат на запад както сега ...!--Представете си една демократична Америка ... с демократични институции и милиардите от ресурси да остават за народа и държавата, а не да изтичат в джобовете на милиардерите както сега ...

98

STARBUCKS-USA

преди 12 години

Незнам дали в Москва напрежението расте ,ама във форума 100 %.*** пак са прекалили с филмовата фантастика.Все войни им се видят между великите сили.Цивилизованият свят сега го вълнуват икономическите проблеми.а нашите бузлуджански платки все дрънкат оръжието.

97

трудов лагер

преди 12 години

"Америка е един гигантски трудов лагер" Каза го един български милионер, направил милионите си в Америка.

96

до 76

преди 12 години

Един историк беше казал за руския народ ..- "Много неща е видял руския народ през своята история, освен свобода".--Мислиш ли, че западноевропейците са видели свободата?! В продължение на стотици години са били крепостни селяни, след това пролетарии, тоест само с две голи ръце и един гол г*з, сега са заробени да бачкат до откат за олигарсите и банкерите, на коите дължат милиарди и милиарди евро... Съдбата на народа е да обслужва! Каза го кой?

95

Анонимен

преди 12 години

Тази сбирщина от предатели с промити от америк. пропаганда мозъци, готови да разрушат Русия само за радост на бабушка Хилари, батальон "Восток" ще ги измете само за 5 минути!!!

94

до бай хой

преди 12 години

Мда, прави сте. Просто не ми пука за тоя регион и не го следя. --Прав си! И дядо ти навремето не следеше какво става в този район, но руснаците дойдоха в България. Дядо ти и в Германия не следеше какво става, но и те дойдоха в България.И на жълтурите в Хирошима не им дремеше какво става в далечна Америка, но спряха да мислят, тъй като ги кремираха за части от секундата.Немисленето е привилегия умрелите, ние живите сме принудени да мислим, макар и временно.

93

Мюра

преди 12 години

Нека протестират, имат право, но да не претендират, че те са прави. Идват избори и тогава се вижда истината. На демократите хич не им харесва демокрацията, ако техните хора не печелят изборите. Путин не е Виденов и ще има чк кютек за ,,революционерите,,.

92

до 85

преди 12 години

аз пък мога да ти кажа, че щом в Русия са се усмелили да излязат 30 хил. на протест, значи недоволните са стократно повече

91

Ванчо

преди 12 години

Така е, америкаците също, но там шепата е малко по-голяма!

90

вятъра издуха негъра

преди 12 години

SCORPIONS-Wilnd of changeВЯРЪРА НА ПРОМЯНАТААмериканюгите скоро ще разберат смисъла на тази песен. Но ще е късно. Америка тогава вече ще е третостепенна държава. Амин!

89

Галя

преди 12 години

Не против Путина, а против фальсификации выборов. Есть разница!

88

Анонимен

преди 12 години

Ванчо, ти пък нали си върха на сладоледа :) Българите не можем да даваме оценка на никой.

87

истината

преди 12 години

Руснаците винаги ще са утайката на света! Съжалявам за шепата свободомислещи хора там!--Американците винаги ще са утайката на света! Съжалявам за шепата свободомислещи хора там!

86

АНОНИМЕН

преди 12 години

Тези скоро ще ги пренасочат на поход към Сибир без завръщане.

85

Ванчо

преди 12 години

Руснаците винаги ще са утайката на света! Съжалявам за шепата свободомислещи хора там!

84

9К79 Точка У

преди 12 години

Ха,ха,ха .. 30 хиляден митинг в 15 млн. Москва, само толкова ли *** успяха да съберат *** като Лимонов, Митрохин, Немцов и оная кокошка от "голос", щедро финансирани с милиони долари от западните служби!? Какви технич. чудеса ще направят от Фокс нюз или ББС да ги изкарат поне 500 000хил. Събрала се измета на града да вдига пушек ... нека си крякат! Димата обаче, трябва да се усети как Хилари го търкаля с "перезагрузка", а зад гърба му гроб му копае, това са хамериканските му приятели!

83

ТЕТКА МАРА

преди 12 години

АКО ИСКАТЕ да сте информирани не се доверявайте на този сайт, нито на други подобни на него -- с антируска насоченост, финансирани щедро от САЩ и Западните им съюзници.Потърсете обективна и директна информация. Митингът директно се предава от много медии -- повечето чуждестранни, постоянно има интервюта с участниците, повечето от които заявяват, че са там от любопитство, заради емоцията, и за да направят снимки, и да има какво да коментират с приятелите си. Само единици казват, че подкрепят някоя от опозиционните организации, повечето заявяват, че те са сбирщина от предатели, които са се продали за долари.Броят на участниците в митинга е около 15 000 души по официални данни, а повечето информации са за около 20 000 души, и още 4 до 5000 по околните улици, които са там явно от любопитство, защото се занимават най-вече с правене на снимки и с коментарии.Митингът е официално разрешен, обезпечен е с охрана от официалните власти, осигурени са транспортни коридори, по които автобуси непрекъснато докарват и откарват участници и любопитни. Изобщо -- организицията е отлична, няма и инциденти.Явно няма да има материал за антируските Западни медии, ще трябва пак да изсмукват от пръстите си.

82

ДО 82

преди 12 години

Точно така,колко си прав!Друго си е да вземеш участие в гей парада,да пропагандираш "обратнте" вечни ценности.Знамето на дъгата...да цунем на Обама десницата свята дето насочва борбата,Хилари дето обича и мисли за децата..Всички на барикадата в борбата Венсеремос!

81

Анонимен

преди 12 години

Колко е хубаво, че не сме като Русия на Путин ! При нас има честни и демократични избори ! Няма купуване на гласове, няма фалшификации, няма подменени резултати ! Затова *** си стои вкъщи, псува по клавиатурата и дава акъл как да се оправи света и другите държави !

80

QQQQQQ

преди 12 години

Борис Немцов-баш руский водая!Тез да не би да готвят масово преплуване на реката ама нещо е холадно а?Абе таз снимка е далеч по рехава макар и да си "прилича" с нашите един милион сини борци за евроатлантическа димокрация!Спечелиха с малко но завинаги и кво?България е разрушена,геноцид над народа,проституция,наркомания,престъпност все ценности на сатрапите от Вашингтон,Лондон,Париж!Е,немат си Костов/Стамболов-лошо масквичи,лошо...